Šta je novo?

Nedavni sadržaj od srdjanprpa

 1. srdjanprpa

  Taksi (Taxi) prevoz

  Izgelda da jedino tako moze da se dobije taxi :D
 2. srdjanprpa

  Taksi (Taxi) prevoz

  A odakle ti da ga ne koristim?
 3. srdjanprpa

  Taksi (Taxi) prevoz

  @BATICA ne odgovori ti meni gde u onom cenovniku pise koliko je start? Ne znam zasto stalno pisete kako je taxi veoma tezak posao i kao da vam je od Boga dat. To sto ti je neko polomio kvaku, ispovracao se, isto moze da se desi nekom u restoranu da mu se neko ispovraca po tepihu ili u fastfood...
 4. srdjanprpa

  Obilaznica oko Beograda - [ Autoput ]

  Da li mozes na youtube da nadjes kako radi ta masina i da podelis sa nama :)
 5. srdjanprpa

  Obilaznica oko Beograda - [ Autoput ]

  Evo slike sa dizalicom i grede koje postavlja Ono sto mene interesuje da li ce ovde biti kraj tunela gde su ova dva kamiona? Gde su ova dva kamiona dotle su probuseni sipovi za zidove tunela da li ce nastaviti sa probijanjem sipova ili ce mozda nekom drugom metodom raditi ostatak tunela.
 6. srdjanprpa

  Obilaznica oko Beograda - [ Autoput ]

  Tu su centralni stubovi na ovom snimku se vide Neko mi je trazio sliku pod 90stepeni pa ako nije kasno evo je sad :)
 7. srdjanprpa

  Taksi (Taxi) prevoz

  Gde na cenovniku pise koliki je start? Ja ako dobro vidim i ako dobro razumem ovde pise minimalna voznja 3,85 odnosno 4,75, to znaci da ako se vozis manje od te cene naplatice ti ovu cenu, znaci nema 200dinara da krenem da te vozim pa svaki kilometar plus.
 8. srdjanprpa

  Obilaznica oko Beograda - [ Autoput ]

  Jesam, vazi :) gde si me video, snimao sa sa dva mesta, prvo dole kod petlje ili ti prekoputa ulaza u Bubanj Potok a drugo mesto sa mosta za Avalu.
 9. srdjanprpa

  Obilaznica oko Beograda - [ Autoput ]

  Na brzaka snimih ove radove, zato je malo losiji snimak
 10. srdjanprpa

  Taksi (Taxi) prevoz

  Imate privilegiju da nemate fiskalne kase kao i advokati, zasto ste vi drugaciji od bilo kog drugog zanata, nikom ali nikom se ne odbija PDV ako nije u sistemu PDV-a, pritom dobili ste subvenciju bespovratnu od 8k sto retko koja druga delatnost (mislim na druge preduzetnike) nije dobila, samo...
 11. srdjanprpa

  Autokomanda

  To je deo plana nove kumodraske ulice. Evo u PDF-u plan https://docdro.id/gbf5d6f Ovaj plan je nesto od skoro (tipa od pre 2,3 godine)
 12. srdjanprpa

  Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

  Tako je, to je nadvoznjak preko lokalnog puta. Na zalost ostalih radova u Pozegi nema, bar nije bilo kad sam snimao, idem opet dole oko 10tog pa cu opet napraviti neki snimak, ako bude bilo nekih radova ocekuj da cu snimiti to.
 13. srdjanprpa

  Taksi (Taxi) prevoz

  Sta su tacno kvalitetni auti? Po meni Golf 2 je jedan od kvalitetnijih auta, retko kad se kvari, delove na trafici uzmes, mozes da ga teras na terene gde neki noviji ne mogu ni da zamisle tuda da prodju...
 14. srdjanprpa

  Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

  Jel moze slika :D Sala mala, imas na mom poslednjem snimku deo radova, tacnije par stubova i krcenje sume, to je sve od petlje u Gorobilju.
 15. srdjanprpa

  Taksi (Taxi) prevoz

  Evo ga MC_, zabrinuo sam se za njega. Postavlja se samo pitanje zasto bih placao istu cenu nekog taxistu u nekom starom fordu kao nekog taxistu u audiju ili mecki, ako je cena ista naravno da cu da se vozim lepsim i boljim autom, a posto ne mogu da cekam 7 dana da dobijem taxi dodje mi neki...
Vrh