Šta je novo?

Izbori 2025

Film i nije loš ali bih više voleo da je kao JFK.

Прпа те је ухватила Ђуко...
1765287559730.png

Ide na poziciju premijera sad. U fazi je u kojoj je bio Putin nekad sa Medvedevim.

Na ponovljenim izborima na biračkom mestu Jarkovac u opštini Sečanj glasalo sve sto hoda 70% izaslih kako cujem:
SNS 72%

(Na tom biračkom mestu na Pokrajinskim izborima pre 2god dobili su 65%.)

Poslednja izmena:
Пре 2 године у Јарковцу СНС, СПС и СРС су освојили укупно 74,27% гласова, уз исту излазност.

Пре 2 године у Јарковцу СНС, СПС и СРС су освојили укупно 74,27% гласова, уз исту излазност.
Nije tačno, izašlo je 59% a juče 70% i nisu osvojili 74,27% nego 72,38% ako ćemo precizno.
I ne znam zašto porediš zajedno sns i sps kada su sinoć išli odvojeno na izbore kao i na pokrajinskim.
Dakle poređenje je kao što sam i napisao u postu iznad.
qq.JPG

У праву си, постоје две основне школе у општини Сечањ са истим називом. Набо сам прву на списку, није ми пало на памет да их има више. Пошто сам погрешио бирачко место, свакако ми нису тачни бројеви, али не и поента. Гласови црвено-црне осовине зла СНС+СПС+СРС просто морају да се сабирају у свим анализама, јер се ради о истом органском телу. Још једна ствар је овде важна да се напомене, а то је важност поновљених избора нечастивима - на њима се увек остварују чак и опскурно високи проценти. То је само доказ посвећености и опсесије, али и слању поруке и својима и опозицији, каква је машинерија у питању.

Reagovaćemo tek kad se desi nova nadstrešnica, ali dešava se svaki dan.

Sraman je kolektivan bol u ku**** i neshvatanje da vremena nema.

Uživajmo. Nisam fan ovih izjava, ali sad je zaista jbg tačno onako kako smo zaslužili.

Deca jedino nisu, njih treba sačuvati, mada ne znam kako. Njih smo žrtvovali, oni ni krivi, ni dužni.

Vrh