Ja na svu srecu sam dobio mogucnost da petkom radim od kuce, pa jutros nisam prolazio tu. Po linku koji si poslao i tekstu, gde pise da idalje 3A ka gradu, idalje ide BPP, Drajzerovom, Mostar, slicna prica i za 49 i 94, deluje da tu nista jos nije pusteno iako kao stoji rec "dvosmerno". Ili kasne sa kao sa svime u zivotu do sad, ili su sad tek zatvorili tu ulicu, pa su ostavili samo krajnju desnu traku ka gradu da bude naizmenicna sa semaforom, a da su onu u sredini sad komplet zatvorili i dal je nesto prilagodjavaju, hoce da zavrse komplet aslaftiranje ove nove dodatne nisam siguran.Kako je jutros? Po gužvi na Google mapama semafori su i dalje tu
Šine će ići onako kako sad idu pored "Daščare". Jedina promena u odnosu na dosadašnje stanje je što će na novom kružnom toku ići podzemno.Ne mogu da nađem kako je predviđeno uklapanje šina od mosta na Adi u novi bulevar?
Tako sam i ja shvatio ali ne vidim radove na podvožnjaku.Šine će ići onako kako sad idu pored "Daščare". Jedina promena u odnosu na dosadašnje stanje je što će na novom kružnom toku ići podzemno.
Barem sam ja to tako shvatio.
Ne znam to stručno da kažem ali trenutno se buše neke rupe pa se u njih pobijaju armaturne korpe i zalivaju betonom. To će biti osnova budućih zidova podvožnjaka. Imaš kod Kovača na kanalu lepo prikazano (Tako sam i ja shvatio ali ne vidim radove na podvožnjaku.
Da li je ovakvo rešenje ranije primenjeno negde u Beogradu ili bilo gde? Pitam se šta će da drži taj šljunak na mestu, dovoljno je da neko samo malo skrene sa kolovoza i to će se već razleteti na sve strane, a da ne pominjem da će se stvoriti opasne rupetine. Činjenjica da su kolovoz, taj pojas sa šljunkom i trotoar u istom nivou prosto mami da se tu vrše razni manevri i obilaženja. Kogod da je smislio ovo nije ni pomišljao o bezbednosti pešaka. Verovatno će za jedno šest meseci opet zatvaranje zbog "redovnog održavanja".Још мало треша за Гинисову књигу глупости/одсек Србија
Енигма је разрешена, шљунах у.нивоу!
Да неће да забоду ограду?
Pogledajte prilog 260472
Pogledajte prilog 260473
А овде сирови асфалт само набачен
Pogledajte prilog 260474
Kako će šoferke da stradaju od tog šljunka…Још мало треша за Гинисову књигу глупости/одсек Србија
Енигма је разрешена, шљунах у.нивоу!
Да неће да забоду ограду?
Pogledajte prilog 260472
Pogledajte prilog 260473
А овде сирови асфалт само набачен
Pogledajte prilog 260474
To je strugani asfalt.A za ovaj “sirovi asfalt” nemam komentar…bukvalno me ostavlja bez teksta
Пусти шоферке, страдаће људи, кад крену да се залећу, крене да пршти тај шљунак као шрапнели по пешацима и кад крену да се ту упаркиравају разни морони. Никаква баријера, ивичњак. Питање безбедности. Једноставно нису нормални.Kako će šoferke da stradaju od tog šljunka…
A za ovaj “sirovi asfalt” nemam komentar…bukvalno me ostavlja bez teksta
То је банкинаА овде сирови асфалт само набачен
Pogledajte prilog 260474
I više je nego očigledno na fotografiji da je u pitanju ona a ne kolovoz.То је банкина
Није ствар у банкини већ да нема ивичњака, граничника а ту је пад од скоро пола метра према рову.I više je nego očigledno na fotografiji da je u pitanju ona a ne kolovoz.