Šta je novo?

Cene nekretnina

Dota🤣, iznajmljivali smo celu igraonicu tokom studiranja i igrali 5vs5😉 Jedan se navukao i počeo online da je igra pa je počeo da zanemaruje učenje, pa smo morali da intervenišemo, otišli u izlazak pa na striptiz i dogovorili se da ne može online da se igra, offtopic 😂
Pokušaš, ako ne ide, onda menjaš ili stan ili cimerke, šta sada...
Ili budete odlični pa ti one nameste prijateljice... Kompromis se uvek nadje ako je neko za dogovor i ako se ne naljuti.
Mladji si ti, gadna su ono vremena bila :) i mi smo hteli jednom da odemo na striptiz, pa smo pobegli kad smo videli koliko je kisela voda... Mi bi ostali bez gaca od skupoce, u ono vreme.

Pa jeste, ako ne trošiš na druge stvari, onda imaš za kvadrat više.
Kvadrat po kvadrat i eto stana. Sporo ide, ali skupi se.

Da li jos nekome deluje da su u Dorcol Residence, barem na manjim stanovima, velicine terasa dosta velike proporcionalno, a cene kontam da su u fullu kao i dnevni boravak :)

Mozda samo meni bode oci, moze li neko da potvrdi sto se tice cene ?

1763984627295.png
1763984672908.png

Da li jos nekome deluje da su u Dorcol Residence, barem na manjim stanovima, velicine terasa dosta velike proporcionalno, a cene kontam da su u fullu kao i dnevni boravak :)

Mozda samo meni bode oci, moze li neko da potvrdi sto se tice cene ?

Pogledajte prilog 259167Pogledajte prilog 259168
Ako je verovati ovom clanku:

"The Dorcol Residence nedavno je predstavljen javnosti, a poznato je da će cene stanova biti od 3.900 do 5.400 evra (cena garaže biće 30.000 evra). Završetak projekta se očekuje krajem 2028. i predviđeno je 459 stanova."

Šta mislite o projektu, to jest lokaciji?
Lokacija ima ozbiljan potenicijal, ali neće biti dovoljno da se razruše udžerice u okolini i napravi linijski park (na čemu se već radi), već da se celokupna Luka pretvori u poslovno-stambeno-komercijalni mega kompleks. To je već početo sa Silosima, Gastrošorom i Artklasom, a jednog dana kada se ceo potez od Žoroža Klemensoa do Pančevačkom mosta revitalizuje, milsim da će ovo biti lokacijski premium. Međutim, dug je put do toga, ako bih uzimao stan ovde to bi bilo za dugoročnu investiciju, u smislu 20+ godina.

Moj vam je savet uzmite stan bez garaze i posle 3-4 godine mozete i garazu. Na taj nacin se mozete uklopiti i stan i lokacija.
Projekat ima 459 stanova i 800+ garažnih mesta. Zaista ne mislim da će biti problem kasnije kupiti ili renitrati garažu onom kome bude potrebna. U svim novogradnjima gde koje imaju velike podzemne parkinge, uvek su na raspolaganju mesta za rentiranje i to za prilično skroman novac (1000-1500 eur na godišnjem nivou). Parking je teško naći tamo gde je velika gustina starogradnje sa malo rasoloživog parkinga, na primer Krunski Venac-istočni Vračar, gornji Dorćol, itd. E tu se mesta rentaju za mastan novac, tipa 300+ eur mesečno ako je mesto standardnih dimenzija i sa dobrim prilazom.

Projekat ima 459 stanova i 800+ garažnih mesta. Zaista ne mislim da će biti problem kasnije kupiti ili renitrati garažu onom kome bude potrebna. U svim novogradnjima gde koje imaju velike podzemne parkinge, uvek su na raspolaganju mesta za rentiranje i to za prilično skroman novac (1200-1500 eur na godišnjem nivou). Parking je teško naći tamo gde je velika gustina starogradnje sa malo rasoloživog parkinga, na primer Krunski Venac-istočni Vračar, gornji Dorćol, itd. E tu se mesta rentaju za mastan novac, tipa 300+ eur mesečno ako je mesto standardnih dimenzija i sa dobrim prilazom.
Nisam govorio o Dorcol Residence vec o BW zgradi pored Savskog Trga standardna gradnja. Ali i tamo ima dosta parking mesta.

Vrh