BusBelgrade
Intermediate
- Učlanjen(a)
- 20.03.2022.
- Pohvaljen
- 517
3099 na liniji 78
Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Po meni je stvarno potreban zglob na 78BRAVO ZA ODLIČNU FOTOGRAFIJU! Presrećan sam što je posle 10 godina neki zglobni autobus najzad stavljen na liniju 78.
Iako je rezerva sa pogona Novi Beograd, nema veze.
Meni se čini sa je raskrsnica kod Banjice nezgodna za zgloba, ali kad idu zglobne trole na 41, verovatno moze i 78. Ipak mrzim te zglobne linije gde imaš te krivine kod kojih te boli glava svaki put kad dođeš do tog nezgodnog dela.Bolesno je što 78 nije potpuno zglobna, čak otpada i onaj čuveni izgovor da ne mora zglob jer vozila nailaze jako često. Maksimalni takt 78-ce je 10 minuta u špicu radnim danom, 15-18 minuta vikendom, i svakako ne spada u linije sa najjačim intervalom koje u špicu voze na 4-5 minuta, a i tada bi joj trebao veći kapacitet. Drago mi je što tu liniju ne koristim često, jer su uslovi vožnje u njoj necivilizacijski.
Meni se čini sa je raskrsnica kod Banjice nezgodna za zgloba, ali kad idu zglobne trole na 41, verovatno moze i 78. Ipak mrzim te zglobne linije gde imaš te krivine kod kojih te boli glava svaki put kad dođeš do tog nezgodnog dela.
Dešava se češće nego što bi bilo ko želeo, posebno jer ide na svakih nikad.malopre sam prvi put u životu video 82L.
Najbolje bi bilo ili da je skroz ukinu ili da joj se promeni trasa. Usput mogla bi 612 malo da se skrati ili ukine, jer i ona ima malo putnika.Ја не знам зашто 76 постоји, никад нисам видео више од 5 људи у аутобусу.
Zbog zelenila, ujutro jedan pravac ih odveze popodne ih vrati. Ostali pravci poluprazni.Ја не знам зашто 76 постоји, никад нисам видео више од 5 људи у аутобусу.
А таман су је продужили у ону најнебитнију окретницу ти би да је укинуUsput mogla bi 612 malo da se skrati ili ukine
Знам, онда нек остану та 2 поласка, остале укинути.Zbog zelenila, ujutro jedan pravac ih odveze popodne ih vrati. Ostali pravci poluprazni.
Šta je gore? 58L ili 82L, pa sledeći tek za 16+ minuta radnim danima. Dobro trebalo bi 15 minuta za obe linije, ali gledamo gužve.
Obe linije nemaju potrebe za pojačanjima, ali da se turaža poveća bilo bi poželjno.
Moj predlog je da 82 bude Novi Beograd opet, a 67 68 i 76 Zemun taman da Higeri imaju bolju svrhu.
I 68 loše funkcioniše, i kad mi zatreba, retka je baš. Mora da se prijavljuje često da vole da krše red vožnje i interval, ne vredi.Linija 67 je totalno upropašćena, naručito od kada je postala kružna. Ako npr. živite kod Grand Casina i hoćete da stignete do centra, autobus ide na pola sata. Neko bi rekao da postoji i druga opcija da se ide peške do FDU i stoji na raskrsnici, pa trči na 71 ili 67/EKO1.
Blok u centralnom delu Novog Beograda, ali jako loše povezan sa gradom...
Išle su zglobne ikače i solarisi na 41A skoro i nije bilo nikakvih problemaMeni se čini sa je raskrsnica kod Banjice nezgodna za zgloba, ali kad idu zglobne trole na 41, verovatno moze i 78. Ipak mrzim te zglobne linije gde imaš te krivine kod kojih te boli glava svaki put kad dođeš do tog nezgodnog dela.