Мислим да ће готово сигурно отворити деоницу Врњци-Врба до краја године, а могуће и раније, јер је остало још јако мало посла на том делу.Ima li šanse da se ovo pusti u saobraćaj oko Novogodišnjih praznika?
Мислим да ће готово сигурно отворити деоницу Врњци-Врба до краја године, а могуће и раније, јер је остало још јако мало посла на том делу.Ima li šanse da se ovo pusti u saobraćaj oko Novogodišnjih praznika?
Fantastican video. Sjajno, bravo i veliko hvala!
HvalaFantastican video. Sjajno, bravo i veliko hvala!
Ako ovako nastavis uze tebe Alvirovic kao urednika (makar slova S) emisije SAT i ostadosmo mi bez tebe...![]()
Realno i treba da uzmu čoveka od stručnosti. Udavi Alvirović više sa električnim automobilima. Zadnjih godinu dana jako negledljive emisije (moje mišljenje). Sećam se da su mnogo više pratili izgradnju južnog i istočnog kraka od Niša do granice sa Mkd i Bgd.Fantastican video. Sjajno, bravo i veliko hvala!
Ako ovako nastavis uze tebe Alvirovic kao urednika (makar slova S) emisije SAT i ostadosmo mi bez tebe...![]()
Једино гледам кад су неке теме око саобраћаја. Нови аутомобили ме не занимају ни 2% више.Realno i treba da uzmu čoveka od stručnosti. Udavi Alvirović više sa električnim automobilima. Zadnjih godinu dana jako negledljive emisije (moje mišljenje). Sećam se da su mnogo više pratili izgradnju južnog i istočnog kraka od Niša do granice sa Mkd i Bgd.
E sad vezano za temu. Svakim ovim novim otvaranjem mi skraćuju vreme putovanja iz Niša do Tare. Evo za sada su mi skratili više od sat vremena, do potpune izgradnje gotovo 2 sata manje putovanja.
Evo kazu mi da je Gradonacelnik Krusevca spomenuo da se otvaraju i Krusevac Istok i Kosevi, da li je istina saznacemo za 3 dana.
U sredu Kosevi
Pogledajte prilog 254961
Nisu nista radili, sigurno, ja zivim na km odatleMislim da nisu, nije bilo nikakvih radova ovih dana
Nisu nista radili, sigurno, ja zivim na km odatle
Da, tako je, misli se na Dan oslobođenja, 14. Oktobar, a to je danas. Izgleda da se čekaju dozvole, a iz primera petlje Koševi, možemo i da se načekamo poprilično...Zar nisu rekli na dan opstine 20.oktobra otvaranje KŠ istok? Ili im je to stari dan, kako vec