Šta je novo?

Moravski koridor E-761 / A5 Pojate - Preljina

Ima li šanse da se ovo pusti u saobraćaj oko Novogodišnjih praznika?
Мислим да ће готово сигурно отворити деоницу Врњци-Врба до краја године, а могуће и раније, јер је остало још јако мало посла на том делу.

Fantastican video. Sjajno, bravo i veliko hvala!
Ako ovako nastavis uze tebe Alvirovic kao urednika (makar slova S) emisije SAT i ostadosmo mi bez tebe... :)
Realno i treba da uzmu čoveka od stručnosti. Udavi Alvirović više sa električnim automobilima. Zadnjih godinu dana jako negledljive emisije (moje mišljenje). Sećam se da su mnogo više pratili izgradnju južnog i istočnog kraka od Niša do granice sa Mkd i Bgd.
E sad vezano za temu. Svakim ovim novim otvaranjem mi skraćuju vreme putovanja iz Niša do Tare. Evo za sada su mi skratili više od sat vremena, do potpune izgradnje gotovo 2 sata manje putovanja.

Realno i treba da uzmu čoveka od stručnosti. Udavi Alvirović više sa električnim automobilima. Zadnjih godinu dana jako negledljive emisije (moje mišljenje). Sećam se da su mnogo više pratili izgradnju južnog i istočnog kraka od Niša do granice sa Mkd i Bgd.
E sad vezano za temu. Svakim ovim novim otvaranjem mi skraćuju vreme putovanja iz Niša do Tare. Evo za sada su mi skratili više od sat vremena, do potpune izgradnje gotovo 2 sata manje putovanja.
Једино гледам кад су неке теме око саобраћаја. Нови аутомобили ме не занимају ни 2% више.

U sredu Kosevi
1000007823.jpg

Konačno, ja ovaj autoput koristim često, doduše, ne putujem dalje od Ćićevca, ali ovo će mi značiti dosta, pa makar i do KŠ Zapad, moram da priznam da sam se iznenadio. Bezveze je što ćemo morati da čekamo i Kruševac istok, nadam se da nećemo čekati nekoliko meseci. Prosto mi je neverovatno da administracija ovoliko sporo radi... Nešto ne verujem da je ovo čekalo zbog politike, jer nema putujućeg karavana, svečanih otvaranja itd 🤣

Vrh