Šta je novo?

The One - Novi Beograd

Ja bih rekao i uslove plaćanja, sa ciljem da se dobije više sredstava unapred za finansiranje izgradnje... ovo je 35% unapred praktično 65% kada može da se uzme kredit.

Jesu li to oni malko korigovali cenu?
Cenu NISU korigovali i piše OD. To je sigurno za neki najveći stan ili onaj koji je nabijen na susednu lamelu. A dobri stanovi ne spadaju u tu cenu.
Svi imaju slične fore kao BW. Napišu cenu OD pa onda se ljudi navataju, a ustvari je prava cena 15-20% veća za ono što oni misle da kupe:)

Možda grešim, ali mislim da svi kopiraju BW:

Cenu NISU korigovali i piše OD. To je sigurno za neki najveći stan ili onaj koji je nabijen na susednu lamelu. A dobri stanovi ne spadaju u tu cenu.
Svi imaju slične fore kao BW. Napišu cenu OD pa onda se ljudi navataju, a ustvari je prava cena 15-20% veća za ono što oni misle da kupe:)

Možda grešim, ali mislim da svi kopiraju BW:
Mislim da ljudi potenciraju da su podigli cene

Mi smo gledali The One početkom ove godine i nismo se usrećili sa ponudom, iznenadio me je takođe komentar prodaje da ih kreditni kupci ne interesuju zato što investitor iz sopstvenih sredstava finansira projekat te im se ne žuri da prodaju sve. Bili su fini ali ponudu je bilo teško svariti.

Mi smo gledali The One početkom ove godine i nismo se usrećili sa ponudom, iznenadio me je takođe komentar prodaje da ih kreditni kupci ne interesuju zato što investitor iz sopstvenih sredstava finansira projekat te im se ne žuri da prodaju sve. Bili su fini ali ponudu je bilo teško svariti.
Slažem se s tobom. I pisao sam već o tome da su uvek bili u principu ili po mome ili šetaj. Uopšte ih ništa ne interesuje ako nećeš pristati na njihove uslove. Imaju projektno finansiranje od AIK Banke i ponašaju se dosta drčno. Bukvalno ih brige da li će prodati ili ne. Ali što je najgore, tako se SVI veliki projekti na NBG i BW ponašaju. Bez izuzetaka. Nažalost ali tako je. Nisi jedini koji ima ili je imao takvo iskustvo. O popustu ne možeš ni da sanjaš!

Da li neko može da mi kaže prema sadašnjoj dinamici projekta kada bi mogao da očekujem sledeće rate za plaćanje ( u pitanju je kula, lamela O ):
1. rata 60% izgrađenosti lamele
2. rata 80% izgrađenosti lamele
3. rata pozitivan zapisnik komisije za tehnički pregled .

Iskreno ne razumem se uopšte u ove standarde šta tačno predstavlja 60 % izgrađenosti lamele npr...

Da li neko može da mi kaže prema sadašnjoj dinamici projekta kada bi mogao da očekujem sledeće rate za plaćanje ( u pitanju je kula, lamela O ):
1. rata 60% izgrađenosti lamele
2. rata 80% izgrađenosti lamele
3. rata pozitivan zapisnik komisije za tehnički pregled .

Iskreno ne razumem se uopšte u ove standarde šta tačno predstavlja 60 % izgrađenosti lamele npr...
Iskreno ne znam kako se to tumači. Da li po nekoj predračunskoj vrednosti objekta ili imaju neko drugo vidjenje.
Ja u mom kompleksu sam imao rate pri postavljenom krovu(u mom kompleksu je bilo otprilike 60%) i onda prilikom postavljene keramike u mom stanu(to bi rekao da bilo 80%) i isto mi je ostala poslednja rata na primopredaji objekta-stana sa pozitivnim izveštajem. Rekli su mi prilikom kupovine i planirane termine tih rata i ispoštovali su ih.
Ovde, pošto je kula, 60% će biti dosta ranije od postavljenog krova, jer čim malo odmaknu sa podizanjem spratova, radiće keramiku u donjim spratovima.

Da li je ponuda stanova identicna kao na sajtu ili imaju vise opcija kada se ode kod njih na sastanak?
Par puta sam proveravao u poslednjih par meseci i cini mi se da je ponuda bila ista. Da li je moguce da nista nisu prodali?

Da li je ponuda stanova identicna kao na sajtu ili imaju vise opcija kada se ode kod njih na sastanak?
Par puta sam proveravao u poslednjih par meseci i cini mi se da je ponuda bila ista. Da li je moguce da nista nisu prodali?
Ponuda na sajtu i u prodajnom salonu je APSOLUTNO ista. Jedino što puštaju nove slobodne stanove "na kašičicu". Tako doziraju da uvek bude najviše četverosobnih pa trosobnih pa dvosobnih najmanje... Da ne bi bilo prodaju sve dvosobne pa onda ostanu veliki. Bukvalno čim neko potpiše Ugovor oni ga sklanjaju sa sajta. Ako su svi koje gledaš osvetljeni onda su dostupni (tj. nisu prodani).

Vrh