Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

To su nosive grede od povučenih zidova na poslednjoj etaži i postoje samo u stanovimana 6. spratu. U kupatilima je generalno spušten strop (245), kao i u hodnicima i kuhinji dijelom (255).
Ovaj objekat je mislim TS, krov nije stakleni već ploča, a bilo bi lijepo i kad bi se ozelenio...
Dvorište ima odličan potencijal, ali vrlo lako se može pretvoriti u cirkus ako stanari ne budu saglasni (zabrana korišćenja pp puteva vozilima, održavanje zelenila, kontejneri, mobilijar, pristupi lokalima, naročito ako bude market pa dostava robe ili roštiljnica neka itd.
1000066106.jpg

Da li trosobni stanovi od 70-tak kvadrata sa tri unutrašnje klima jedinice imaju samo jednu spoljnu i to na terasi? Ili ipak više?

U izgrađenima lamelama A i B sam primetio spoljne jedinice na spoljnom zidu između prozora, a kada sam kupovao stan u Gredinoj kanceliriji su mi rekli da će biti samo jedna spoljna za tri unutrašnje. Da li ima stanova sa dve spoljne možda neka vertikala četvorosobnih? Pitanje je za komšije iz A i B lamela.

Za trosobne ide jedna spoljna jedinica na 3 unutrasnje.

Za vece stanove ne znam, trebalo bi da se vidi iz plana stanova svakako, ucrtane su jedinice crvenim kvadratom (i spoljne i unutrasnje)

Ako se dobro sećam svi stanovi imaju jednu spoljnu jedinicu bez obzira na broj unutrašnjih, i ta spoljna je na terasi bočno. Jedini izuzetak su povučeni sprat gde je spoljna jedinica na krovu, i kod stanova bez terase gde je spoljna jedinica na fasadi. Koliko sam video na sajtu ima garsonjera, jednosobnih i dvosobnih bez terase.

Ako se dobro sećam svi stanovi imaju jednu spoljnu jedinicu bez obzira na broj unutrašnjih, i ta spoljna je na terasi bočno. Jedini izuzetak su povučeni sprat gde je spoljna jedinica na krovu, i kod stanova bez terase gde je spoljna jedinica na fasadi. Koliko sam video na sajtu ima garsonjera, jednosobnih i dvosobnih bez terase.
Nadam se da ce spoljne jedinice na fasadi zatvoriti sa svih strana, ovako mi bas nesto bode oci :/

testscr.png

A kakva je situacija sa ulicom, koliko sam razumeo radice ulicu i od airport gardena skroz do bele reke? Nije realno da bude useljenje a da ne zavrse barem ulicu, a koliko sam razumeo to ulica nije gredina obaveza, vec terminala, malo me sada to buni sta ce biti, to jest kada?

A kakva je situacija sa ulicom, koliko sam razumeo radice ulicu i od airport gardena skroz do bele reke? Nije realno da bude useljenje a da ne zavrse barem ulicu, a koliko sam razumeo to ulica nije gredina obaveza, vec terminala, malo me sada to buni sta ce biti, to jest kada?
Neće skoro raditi deo od Grede do Tošinog bunara

Mislim da ideja da stanari Kvarta64 za sada saobraćaju isključivo kroz ulice koje Airport Garden bude sredio pošto je ulaz u garažu Kvarta64 svega nekoliko metara od ulaska u kompleks Airport Gardena, pa pretpostavljam da će Greda nastaviti ulicu od Airport Gardena sve do raskrsnice sa Pupinovom Palatom, ako grešim ispravite me.

Ta ulica je obaveza Mazde i Ag, Gredina samo Nova 2 tj ulica pored A lamele i nelegalnog staklenog objekta pa tamo iza...
Tako da od te ulice po meni nema nista jos jedno 2 godine makar, ali bi trebalo naći u način da se makar minimalno sanira I očisti blato, inače ako se automobilima iz trenutnog gliba počne ulaziti u garažu, unešeno blato se neće oprati nikad više.

Drugo, nije to praksa, to je proces kao i svuda u prozvodnji. Mala proizvodnja, viši kvalitet, masovna proizvodnja, niži kvalitet. Pogledaj bilo koju industriju i videćeš taj šablon, primer automobilska industrija. Dok se proizvodilo manje automobila, bili su daleko većeg kvaliteta.
Ne bih se slozio. Ja kad sam kupovao stan zaista nije bilo nikakvih propusta i tokom obilaska pre predaje. Nikakvih ogrebotina, pogotovo gasenja opusaka na parketu, ako je istina. Kontrola je kljuc svega, majstor koji nema kontrolu radi sta hoce, vuce stvari, baca po podu, udara slucano o vrata, zidove, sa nekim delom koji nosi itd. Jer boli ga uvo, uradice svoj posao, a ono uradjeno pre njegamga ne interesuje. Samo konstantan nadzor, popis kako je bilo pre ulaska te i te ekipe, i kako je posle izlaska. Sam osecaj da postoji jasna kontrola i odgovornost utice da rade pazljivijje. A gde toga nema, misevi kolo vode...

Jel se raspitivao neko u skorije vreme kada se očekuje 80% za lamelu C? Sećam se da mi je pre godinu dana rečeno januar-februar.

Jel se raspitivao neko u skorije vreme kada se očekuje 80% za lamelu C? Sećam se da mi je pre godinu dana rečeno januar-februar.
To mi zvuči previše rano obzirom da je rok definisan u ugovoru Jun 26te. Ja lično računam da će nas pozvati tamo u Aprilu-Maju ako sve bude išlo kako treba.

Vrh