Kako mislis to je to, oglas vise nije aktuelan, prodat jeto je to, da ode za 200 hiljada prava mera.
Kako mislis to je to, oglas vise nije aktuelan, prodat jeto je to, da ode za 200 hiljada prava mera.
samo je istekao, nije obnovljen. prodaje se i daljeKako mislis to je to, oglas vise nije aktuelan, prodat je
Kako smo lako prihvatili razliku od 70k više EUR i 30m2 manje…čudno jedno, da ne poveruješ hahaDrugar uzeo na toj lokaciji stan krajem 2019 od 83-85m2, drugi sprat, polurenoviran (renoviran oko 2006-2008) za 130k. One zgrade što imaju parking za stanare. Čisto da napravimo presek gde smo sada
![]()
To je "sirotiljski" nacin razmisljanja. Poenta je da kupis nesto tako i ostavis duplu visinu da uzivas u grandioznosti, bez ikakve galerije iznad. I to sve zato sto ti ne treba, imas dovoljno prostora i radije ces uzivati u tom prostoru nego stavljati galeriju iznad.Nije jedina, imas gramsijevu:
![]()
Gramšijeva | Newbuilt Belgrade Novi Beograd Blok 9a | novazgrada.rs
Information about the new building 'Gramšijeva', Novi Beograd, Blok 9a. Location, infrastructure and object characteristics.novazgrada.rs
Meni je iskreno onaj penthaus sto je @Filip 01 okacio u Novom Sadu fantazija... 6 metara visina plafon, mozes da ga napravis kao u americi kao dupleks uvuceni sa galerijom a da ne stetis osecaj u dnevnom boravku, to vec nudi nesto drugacije od normalne gradnje
Pa ne znam, meni je bas kul da imas na 2 nivoa stan, ali ovakav a ne duplekse kakve kod nas rade.To je "sirotiljski" nacin razmisljanja. Poenta je da kupis nesto tako i ostavis duplu visinu da uzivas u grandioznosti, bez ikakve galerije iznad. I to sve zato sto ti ne treba, imas dovoljno prostora i radije ces uzivati u tom prostoru nego stavljati galeriju iznad.
To je isto kao kad kupis garnituru bez pomocnog lezaja ili sanduka ispod, kad odmaknes sofu 2m od zida... Imas prostora, ne treba ti, pa mozes da se siris na taj nacin.
Slažem se, meni je visina 3.2m, pa mi je bilo ok ako će spuštati zbog rasvete koju hoću da stavim.“Bolje” novogradnje često Imaju spuštene plafone. Inače, gde ćeš da spuštaš ako plafon u startu nije bar na 2.90, unakaziš stan.
Gde je taj stan na mestu juge? Ja ga ne vidim tamo. Kako da kupis stan ako ne postoji i nece postojati jos 4 godine minimum? Ovo je spremno za useljenje, kome treba nece cekati...Sredinom 2022. plaćen 546k sa 3 garažna mesta. Lagano dupla cena. I ako ne uzmemo u obzir da su cene sad generalno nenormalne, ne vidim što bi neko ovo platio. Je l' nije bolje na mestu juge da uzme stan? Nije neka razlika u ceni.
Naravno, ako mislis da spavace sobe ili kupatila imaju plafon 6m visine to nema bas smislaPa ne znam, meni je bas kul da imas na 2 nivoa stan, ali ovakav a ne duplekse kakve kod nas rade.
Razumem sta prices ali meni to nikada ne bi privlacilo da mi je svaka prostorija takva, samo dnevni boravak gde jelte provodis vecinu vremena bih ostavio sto prostranijim.
Sta kosta 100 000e? Zivim u toj zgradi i trenutno opremam 80m2, izaci ce oko 35000e, samo namestaj po meri i pokretni namestaj. Za 200m2 koliko ocekujes da kosta opremanje? Plus ovo sto ja opremam je neka srednja klasa namestaja, daleko od italijanskog. Italijanski namestaj za neupucene kosta prosecno 5000e po komadu bilo cega, tako da samo jedna soba moze izaci na 50 000e. Tepisi kostaju i po 500e m2, pa racunaj.A šta tačno kod tog opremanja košta 100k?Tri garažna mesta su još 90k danas, tako da računaj 1.040.000 da ispada da traži.
E nije 70k. Veća je razlika. Više je od toga pošto je kupljen na kredit.Kako smo lako prihvatili razliku od 70k više EUR i 30m2 manje…čudno jedno, da ne poveruješ haha
Da ne pricam da kvadrat tepiha moze lagano da ima cenu kao i kvadrat stana. Meni nonsens ali ima da se nadje. Ako opremis 200 kvm stana u Ikei bude povoljnije.Sta kosta 100 000e? Zivim u toj zgradi i trenutno opremam 80m2, izaci ce oko 35000e, samo namestaj po meri i pokretni namestaj. Za 200m2 koliko ocekujes da kosta opremanje? Plus ovo sto ja opremam je neka srednja klasa namestaja, daleko od italijanskog. Italijanski namestaj za neupucene kosta prosecno 5000e po komadu bilo cega, tako da samo jedna soba moze izaci na 50 000e. Tepisi kostaju i po 500e m2, pa racunaj.
A mozes da opremis i sa forma ideale za 10 000e, realno, ali ne na tom mestu i takvoj zgradi.
Kako da znamo koji je nameštaj u pitanju? U svakom slučaju može i 20k može i 200k no ukus kupca baš treba da se pogodi da bi se nameštaj računao u istoj ceni kao nov. Ovo "ne na tom mestu i zgradi" je totalno nebitno. Nisi okružen vilama, ambasadama...Sta kosta 100 000e? Zivim u toj zgradi i trenutno opremam 80m2, izaci ce oko 35000e, samo namestaj po meri i pokretni namestaj. Za 200m2 koliko ocekujes da kosta opremanje? Plus ovo sto ja opremam je neka srednja klasa namestaja, daleko od italijanskog. Italijanski namestaj za neupucene kosta prosecno 5000e po komadu bilo cega, tako da samo jedna soba moze izaci na 50 000e. Tepisi kostaju i po 500e m2, pa racunaj.
A mozes da opremis i sa forma ideale za 10 000e, realno, ali ne na tom mestu i takvoj zgradi.
Imaš natuzzi npr, kod nas je dostupan.Dajte te linkove od tog dizajnerskog nameštaja i tepiha, baš me zanima...
NprDajte te linkove od tog dizajnerskog nameštaja i tepiha, baš me zanima...
Ne znam za to opremanje po dusi iskreno. Sasvim je logicno da luksuzniju zgradu ne opremas namestajem sa vasara.,,, .... ali ne na tom mestu i takvoj zgradi.... ,,
fali ti i ono al ne i na spratnost i boji gelendera
A mozes da opremis i
u odnosu kako ti prija duši
a ne u odnosu na lokaciju i mestu
Nisam pricao konkretno o tom stanu nego da je sasvim realno da opremanje moze da kosta 100k e. Ne prodaje se tu namestaj nego prostor.Kako da znamo koji je nameštaj u pitanju? U svakom slučaju može i 20k može i 200k no ukus kupca baš treba da se pogodi da bi se nameštaj računao u istoj ceni kao nov. Ovo "ne na tom mestu i zgradi" je totalno nebitno. Nisi okružen vilama, ambasadama...
Imaš natuzzi npr, kod nas je dostupan.
Mi smo pričali o ovom konkretno.Nisam pricao konkretno o tom stanu nego da je sasvim realno da opremanje moze da kosta 100k e. Ne prodaje se tu namestaj nego prostor.
Kako je nebitno, nije zgrada u Babusnici pa da je nebitno. Ne mora ni da bude u vilama i ambasadama, sama zgrada i cena m2 za sebe diktira i cime je primereno opremiti je.