Garaza kod KC je horor za sebe, kao sto su objasnili, na nezogdnom je mestu. Ima lift za pesake, koji je zavucen, tj nije obelezen da se tu nalazi, a stepenice za pesake su prilicno visoki i nezgodni za starije ili teze pokretne.
Meni je rekord 3 sata izlaska (od pola 10 do pola 1), stajali smo u zmiji zaglavljeni, sislo nas nekoliko da vidimo, rekli onom momku da obustavi ulaz dok ne izadje desetak vozila, jer jedni druge blokiramo...ma jok, privatna firma, ne zanima ih. Kad sam konacno stigao do izlaza bio sam u fazonu ako mi sad ne digne rampu i trazi da platim (inace uvek platim pre nego krenem ka kolima, poseban krug pakla za ove druge), zapalicu ih...nije se dogodilo, digla se rampa kad sam naisao.
Takodje vozila i saniteti iz urgentnog ne mogu da prodju nesmetano. Al nema veze, jedna je od najskupljih u bg.
Jedino pametno sto su promenili jeste da su ulaznu rampu pomerili ka unutra, posto je bila na rampi (kosini), gde si morao po uzimanju kartice da kreces pod rucnom, a kad je mokro prilicno i klizavo,nisu svi vozaci toliko vesti, a i oni `iza` vole da ti udju u gepek, pa sam vidjao sitna cukanja.