Šta je novo?

"Victory Gardens" - FMP - stambeno poslovni kompleks na Čukaričkoj padini

Bilo istina ili ne, vi ovde tvrdite da su budale ljudi koji su kupili, a ni jedna ni druga strana nisu potvrdjene... To je bila poenta.... Iskulitajte malo i nemojte zatrpavati forum glupostima.
Sve su ovo samo nagadjanja i verovanja.

je l investitor najurio cigane koji su tik pod prozorom?
Zivim pored istih vec 20 godina.... Ne vidim i dalje to kao relevantan razlog da se ovde ne kupi stan. Ako ih oteraju super, ako ih ne oteraju koga briga.... Grad je pun cigana, nepalaca, crnaca, indijaca i nisu samo ovde.... Ispadate glupi jako sa ovim botovskim komentarima... Svako ko je kupio stan ovde zna za cigane i za taj problem, niko nije prevaren. Za njih se prica da ce ih izmestiti zadnjih 20 godina i dalje su tu pa opet kvadrat na padini u starogradnji sumanuto raste.....

Zivim pored istih vec 20 godina.... Ne vidim i dalje to kao relevantan razlog da se ovde ne kupi stan. Ako ih oteraju super, ako ih ne oteraju koga briga.... Grad je pun cigana, nepalaca, crnaca, indijaca i nisu samo ovde.... Ispadate glupi jako sa ovim botovskim komentarima... Svako ko je kupio stan ovde zna za cigane i za taj problem, niko nije prevaren. Za njih se prica da ce ih izmestiti zadnjih 20 godina i dalje su tu pa opet kvadrat na padini u starogradnji sumanuto raste.....
svaka čast. žive u africi ljudi i bez vode...

Koga briga za aerozagađenje, krađe, zagađenje đubretom? Grad je pun svakakvih rasa, nacija, itd. ali to ne znači da u centru pale toksične materijale. Hvala Bogu pa forum služi da svako da svoje mišljenje, slobodno "zatrpavajte" pozitivnim komentarima. Jedino ko ispada bot ste vi, momenat kad je neko pomenuo dalekovod i da Kadena ima dokument o Studiji uticaja koji ne pominje nijednom kupcu, hop eto vaš sveže kreiran nalog starosedeoca, da napada i govori PA ŠTA.

Evo moj AI prompt kaže da je preporučeno 80-120 m što znači 2/3 naselja ne bi trebalo da je tu. I šta sad, čiji je AI pametniji? Ako treba reći ću mu da napiše još dramatičniji i negativniji odgovor, imaće istu težinu kao i ono što se okačili sa ChatGPT-ja.

1759145179522.png

Koga briga za aerozagađenje, krađe, zagađenje đubretom? Grad je pun svakakvih rasa, nacija, itd. ali to ne znači da u centru pale toksične materijale. Hvala Bogu pa forum služi da svako da svoje mišljenje, slobodno "zatrpavajte" pozitivnim komentarima. Jedino ko ispada bot ste vi, momenat kad je neko pomenuo dalekovod i da Kadena ima dokument o Studiji uticaja koji ne pominje nijednom kupcu, hop eto vaš sveže kreiran nalog starosedeoca, da napada i govori PA ŠTA.

Evo moj AI prompt kaže da je preporučeno 80-120 m što znači 2/3 naselja ne bi trebalo da je tu. I šta sad, čiji je AI pametniji? Ako treba reći ću mu da napiše još dramatičniji i negativniji odgovor, imaće istu težinu kao i ono što se okačili sa ChatGPT-ja.

Pogledajte prilog 253296
jednostavno, samo poremećen čovek može da kaže da je u redu živeti pored cigana i da ne vidi u tome nikakv problem. a u principu ako se iza ovih botovskih, novootvorenih profila stvarno kriju mučenici iz kadene, onda je sve jasno. bolekurčije svakako za njih.

Pogledajte prilog 253296
O tome i pricam. Ja ne tvrdim ni jedno ni drugo ni trece. Nista od toga nije dokazano.... Ko hoce nek kupi, ko nece ne mora siroko mu polje. Dalekovod i cigani jesu realan problem, ali su vec svi znali za to i pre kupovine.... Nepotrebnim zatrpavanjem komentarima i neosnovanim tvrdnjama ne dobijate nista. Kadena je prodapa skoro sve stanove, projekat ce ici dalje svakako hteli vi to ili ne... Svako dobro.

jednostavno, samo poremećen čovek može da kaže da je u redu živeti pored cigana i da ne vidi u tome nikakv problem. a u principu ako se iza ovih botovskih, novootvorenih profila stvarno kriju mučenici iz kadene, onda je sve jasno. bolekurčije svakako za njih.
Meni licno ne bi bilo problem da zivim pored cigana, ali da zivim pored cigana koji prave sranja svakodnevno i zagadjuju vazduh kao ovi na Padini, e tu ne bi ziveo

Nije problem ukazivanje problema potencijalnim kupcima ovde, problem su ljudi koji su siromasni u dusi i gledaju da drugima uniste zadovoljstvo. Kao sto rece covek gore svi znaju za te mane, ali nema potrebe da se lljudi u neku ruku vredjaju i ismevaju svakodnevno. Ima rec za sve to, ali ce admini izbrisati. Svi ste vi n...

Nije problem ukazivanje problema potencijalnim kupcima ovde, problem su ljudi koji su siromasni u dusi i gledaju da drugima uniste zadovoljstvo. Kao sto rece covek gore svi znaju za te mane, ali nema potrebe da se lljudi u neku ruku vredjaju i ismevaju svakodnevno. Ima rec za sve to, ali ce admini izbrisati. Svi ste vi n...
Možda je problem što se Vi poistovećujete sa Vašom kupovinom? 90-95% negativnih komentara nije upućeno individualnim kupcima, nego Kadeni, Čoviću i samom projektu zato što pokušavaju da, narodski rečeno, prodaju muda za bubrege. A ni to im nije dovoljno nego idu i botuju po Google recenzijama. Potreban je poseban nivo egoizma da mislite da su svi došli ovde da baš Vama unište zadovoljstvo kupovine. Ukoliko ste napravili odluku i sigurni ste u nju, nijedan komentar ne može da Vas uvredi, ili da poljulja Vaš izbor. Vas očigledno vređaju činjenice koje daju negativnu perspektivu ovog projekta. Poverovali ste Kadeni, a njima ništa ne možete, jer ništa što su obećali oko dalekovoda i nehigijenskog naselja nije stavljeno u ugovor (a i kako bi kad nije u njihovoj mogućnosti), i onda je najlakše da pomislite da neko to govori samo da bi vama srušio sneška, a ne da možda Vaša odluka nije savršena.

Na kraju dana slobodan forum, jedni viču UA, drugi viču URA, ko se pronađe u nekoj poruci to je samo njegov problem. Naravno, dokle god je sve to u granicama pristojnog ponašanja, a Admini su slobodni da brišu i uklanjaju off-topic stvari :).

Možda je problem što se Vi poistovećujete sa Vašom kupovinom? 90-95% negativnih komentara nije upućeno individualnim kupcima, nego Kadeni, Čoviću i samom projektu zato što pokušavaju da, narodski rečeno, prodaju muda za bubrege. A ni to im nije dovoljno nego idu i botuju po Google recenzijama. Potreban je poseban nivo egoizma da mislite da su svi došli ovde da baš Vama unište zadovoljstvo kupovine. Ukoliko ste napravili odluku i sigurni ste u nju, nijedan komentar ne može da Vas uvredi, ili da poljulja Vaš izbor. Vas očigledno vređaju činjenice koje daju negativnu perspektivu ovog projekta. Poverovali ste Kadeni, a njima ništa ne možete, jer ništa što su obećali oko dalekovoda i nehigijenskog naselja nije stavljeno u ugovor (a i kako bi kad nije u njihovoj mogućnosti), i onda je najlakše da pomislite da neko to govori samo da bi vama srušio sneška, a ne da možda Vaša odluka nije savršena.

Na kraju dana slobodan forum, jedni viču UA, drugi viču URA, ko se pronađe u nekoj poruci to je samo njegov problem. Naravno, dokle god je sve to u granicama pristojnog ponašanja, a Admini su slobodni da brišu i uklanjaju off-topic stvari :).
Ja sam samo ovde da pratim napredak radova, da cujem iskustva ljudi koji su tek poptisali ugovor, da vidim da li ima nekih novosti vezanih za projekat. Stan je kupljem i vrlo dobro znam zasto sam to uradio.... Ovde je problem sto od botovanja i gluposti ne mogu da vidim ono sto me zanima i za sta je ovaj thread na forumu i napravljen....
Mislim da cu ipak da se drzi obilazenja gradilista i pricanja direktno sa investitorom. Svako dobro jos jednom i nadam se da cete od tih negativnih misli bar nekad u zivotu uspeti da se oslobodite.

Negativni komentari dolaze od forumasa koji imaju po par hiljada objava,tako da to je i njihovo zanimanje da komentarisu. Na to se ne treba obazirati.
Nego,kako kupci komentarisu zavrsne obrade na projektu?

realno, sta se cudimo, sto su nam kriteriji za mesto zivljenja niski.
ne treba osudjivati ljude, smao treba da prihvatimo da je to tako.

nas narod se na svasta navikao, tako da nema potrebe za dodatnim komentarima.
mozda je veci problem dal se kupuje od krimosa nego gde zive

Elem, spinuje se kao da su Romi sami po sebi problem što su Romi.

Nisu to ni Romi, ni Cigani... već stоkа sa imenom i prezimenom koja pali sve i svašta i tako stvara kancerogeni dim koji potencijalno ubija sve u okolini.

Sa sve ološem na vlasti, koja god bila, koja im to dozvoljava godinama.

Nije kao da tu sad živi neka sirotinja koju je ružno gledati jer šta ako ti dođu gosti, a u prolazu vide neke ljude sa bušnim patikama.

Kako vam se cini odabir proizvodjaca/brendova na ovom projektu?

Parket - Tara Concept
Liftovi - Schindler
Klima uredjaji - Fujitsu
Sanitarije - Laufen, Kessel, Roca, Hansgrohe
Elektro galanterije - Vimar
Stolarija - Alumil
Keramika - Florim i Ceramiche Italiane
Fasada - Laminam
Ulazna vrata u stan - Atos

Objavljuju na instagramu Victory Gardensa svaki dan koliko sam primetio!

Vrh