Šta je novo?

Tramvaji

Ako su nalepnice upozorenja na vratima turskih autobusa i tramvaja na prostom, najprostijem dabili prostom srpskom jeziku prevedene ovako, zamislite kako će tek biti prevedena tehnička dokumentacija. Ovo je ono nemam para za prevodioca ali mi puca gaćni lastiš da zovnem naručioca da mi kažu šta žele da piše na nalepnicama i posavetuju da li je u duhu njihovog jezika.

Nisam mislio da će biti na nivou Štadlera ili Simensa, ali sam im davao šansu. Ovo ispada baš patos kvalitet proizvoda i podrške.

Bukvalno se iz ovoga i onih Metrovagonmaš DM vozova koji imaju imobilizaciju 50% naučiti dade da smemo da kupujemo samo vrhunsku tehnologiju. Pogotovo u našim uslovima održavanja.

Nadam se da ostaje da će vozovi za metro biti Alstomovi.

Tretiraju nas kao da smo Čad ili Togo,što u suštini i nije daleko od istine. Da li je moguće da niko od tzv.opozicije ne reaguje na ovu svinjariju, kružnotočni se namestio na peterac,treba samo da mu ga sašiju kroz uši! I posle neka mi neko kaže da nisu ista banda plaćena iz jedne kese dukata šizojevih.

Bar se o ovome piše sada i postavljaju pitanja (kako tako), za razliku od tišine poslednjih mesec dana
Замислите овако нешто да се деси у Бечу?
Е Србијо, ћациленду.

Da li je moguće da ne jedan, već neverovatna dva plavušana (kanturine) u istom danu da rade na nekoj liniji? Zaista sam u šoku!
Koliko se čekalo da reše sitnice? Jedino gde nisam u šoku jeste nefunkcionisanje gps uređaja na tim plavušanima. Prosečan beogradski dan sa Bozankaya.

Da li je moguće da ne jedan, već neverovatna dva plavušana (kanturine) u istom danu da rade na nekoj liniji? Zaista sam u šoku!
Koliko se čekalo da reše sitnice? Jedino gde nisam u šoku jeste nefunkcionisanje gps uređaja na tim plavušanima. Prosečan beogradski dan sa Bozankaya.
Čekalo se da sve izađe u medije očigledno. Drugačije sa Turcima ne može.

Još jedan na prikolici u depou,sam ih štancuju i šalju. Umesto da neko zaustavi ovo ludilo mi skupljamo neispavne konzerve u ionako trsnom depou. Nadam se da su našli magično rešenje i da su počeli da stižu ispravni primerci a ne defektni kao do sada.

1757570472295.png

Crkao vec. Deluje mi na snimku da putnici ne mogu da napuste vozilo
Juče sam se vozio njim slično se desilo na Kijevskoj nismo mogli da izađemo bar 2-3 minuta.Vozač je dao dozvolu za otvaranje dugme sija mi stiskamo ali uzaludno nisu htela da se otvore uopšte...tek kasnije su odreagovala naravno ljudi se odma pobunili i uypaničili što je i očekivano.

Често видим да возачи трескају дугмиће за отварање врата код БЦМ канти и да се врата често отварају после пар притискаја дугмета. Све у свему турска канта

Vrh