Šta je novo?

Izbori 2025

IPSOS…
1000053428.jpg
1000053429.jpg

Da li i dalje verujete da će ova vlast priznati izborni poraz i da ih je moguće smeniti izborima?

Za njih očigledno nikakva pravila ne važe.

Неће они признати пораз, али то уопште није ни битно. Битно је да се коначно одрже избори, и да се постави легитимитет нове власти, јаким изборним резултатом (2,500,000). Тек тада се стварају услови да се успостави нова власт, на који год начин.

Da li i dalje verujete da će ova vlast priznati izborni poraz i da ih je moguće smeniti izborima?

Za njih očigledno nikakva pravila ne važe.
Neka im gace skinu i sve ih..... gde su bre građani? Sta rade? Zasto cute? Bole ih uvo?
Dakle, mogu ja da odem i budem gradonacwlnim, što, pa nisam gubava, imam i fakultet, isto nelegalno, ako ćute njima, nek ćute i meni, meni pare vise trebaju, nisam do sad na vlasti bila.
Izađes na izbore, ljudi zaista pokazu da hoce promene jer je veci broj izasao nego inace, a sad cute i nema im veze.
E nek cute, sto su izbore pravili kad moze i ovako da se vlada, dzaba cirkus bio.

Zajecarci sram vas bilo od mene!

Неће они признати пораз, али то уопште није ни битно. Битно је да се коначно одрже избори, и да се постави легитимитет нове власти, јаким изборним резултатом (2,500,000). Тек тада се стварају услови да се успостави нова власт, на који год начин.
Neće im biti prvi put da ne priznaju poraz i nastave sa svojim lažima i prevarama pa za par dana:

Ово што вучић ради са Новим Пазаром је веома опасно. Не схвата да може веома лако да му се обије о усну ово бахаћење.
Ludak, ko da mu je Anđelko ostavio budžet u amanet, pa on odlučuje kome će ga raspodeliti u zavisnosti dal je ustao na levu ili desnu nogu.

Vrh