Šta je novo?

"Kvart64" [Stambeno Poslovni Kompleks | 60.598,60 m2 ]

Generalno dobar utisak nakon gledanja stana :) Deluje dobro odradjeno osim lajsni na nekim mestima, ostecenja parketa na par mesta i i po kojoj izgrebanoj rucki, nemamo drugih zamerki. Izolacija izmedju stanova i pregradnih zidova deluje jako dobro. Evo od mene malo drugacija kombinacija plocica i par slika:
IMG_7193.JPG
IMG_7195.JPG
IMG_7190.JPG
IMG_7189.JPG
IMG_7191.JPG
IMG_7192.JPG

Generalno dobar utisak nakon gledanja stana :) Deluje dobro odradjeno osim lajsni na nekim mestima, ostecenja parketa na par mesta i i po kojoj izgrebanoj rucki, nemamo drugih zamerki. Izolacija izmedju stanova i pregradnih zidova deluje jako dobro. Evo od mene malo drugacija kombinacija plocica i par slika:Pogledajte prilog 249273Pogledajte prilog 249274Pogledajte prilog 249277Pogledajte prilog 249276Pogledajte prilog 249278Pogledajte prilog 249279

Na osnovu čega ste procenili izolaciju između stanova?

Generalno dobar utisak nakon gledanja stana :) Deluje dobro odradjeno osim lajsni na nekim mestima, ostecenja parketa na par mesta i i po kojoj izgrebanoj rucki, nemamo drugih zamerki. Izolacija izmedju stanova i pregradnih zidova deluje jako dobro. Evo od mene malo drugacija kombinacija plocica i par slika:Pogledajte prilog 249273Pogledajte prilog 249274Pogledajte prilog 249277Pogledajte prilog 249276Pogledajte prilog 249278Pogledajte prilog 249279
Jako lepo, hvala na slikama. Ako nije tajna, koji je to sprat? Deluje mi kao 6i.

U našem stanu se sve primjedbe svode uglavnom na čišćenje, par sitnih detalja mimo toga. Prelaz parketa i pločica bi mogao biti pedantije odrađen, ali nije strašno. Visina je 272. Takođe sam primjetio jako dobru izolaciju spoljne stolarije, bukvalno se ne čuju radovi kada se sve zatvori. Maske na spoljnim jedinicama klima nisu završene. Primjedbe date na papiru takođe, zvanična primopredaja pretpostavljam tek nakon tehnickog prijema.
Generalna zapažanja: neki stanovi se dovršavaju, ekipe za čišćenje su tu, ipred lamele A su povezali komunalije I zatrpali onaj rov koji je bio, vidim da rade rampe za ulaz u garažu. Pupinova palata napreduje I kamioni stalno prolaze. Količine sitne prašine su nepodnošljive oko I u objektu.

Takođe moram da pohvalim momke na gradilištu, Marko i Ognjen.

1000063063.jpg

1000063058.jpg

1000063087.jpg

Koje su kvadrature ova dva stana koje ste isli da gledate?
Takodje, kako se ‘resavaju’ ovi problemi u smislu lajsni, rdjave brave itd- posto smatram da je to nedopustivo i da ne treba uzeti kljuceve takvog stana?
Da li smatrate da je kolicina radijatora(rebara) mala za datu povrsinu?
Mi sada zivimo u stanu sa odlicnim grejanjem, pa se bojimo da ovde ne bude hladno.

poslednje pitanje, da li neko ima friške informacije oko okolnih fabrika?

Hvala puno!

Koje su kvadrature ova dva stana koje ste isli da gledate?
Moj stan koji sam kacio je 80ak m2

Takodje, kako se ‘resavaju’ ovi problemi u smislu lajsni, rdjave brave itd- posto smatram da je to nedopustivo i da ne treba uzeti kljuceve takvog stana?
Bravu ce morati momci iz Bosala da zamene, tu nema sta, oni su i montirali vrata, za lajsne itd neke ce verovatno morati ponovo da odrade, neke ce korigovati silikonom itd

Da li smatrate da je kolicina radijatora(rebara) mala za datu povrsinu?
Mi sada zivimo u stanu sa odlicnim grejanjem, pa se bojimo da ovde ne bude hladno.
Ne bi trebalo da je problem jer je izolacija bolja od starogradnje pa ne postoji tolika potreba za velikim brojem rebara, ali mozda moze neko drugi da potvrdi :)

poslednje pitanje, da li neko ima friške informacije oko okolnih fabrika?
Nista za sada... ne zna se kada ce ih rusiti skroz, ja pogledam sa vremena na vreme na CEOP-u da li ima zahteva za lokacijske uslove ili nesto, nista.
Verovatno nista nece biti skoro nazalost, ne znam da li bi mogli nekako izdejstvovati barem rusenje onog kostura FOB-a.

Da budem iskren, prijatno sam iznenađen, naročito veličinom terasa i načinom na koji su uklopljene klime, ali mikro lokacija i samo okruženje su mi katastrofa.

Da ja sam skoro bio tamo pre mozda nedelju dana jer se ozbiljno razmisljam da uzmem stan u ovom buducem kvartu. Okruzenje je stvarno jezivo, kako sam razumeo trebalo bi da krene useljenje u nekim lamelama uskoro ali ono tamo definitivno nije za zivot. Svuda je prasina prilazni putevi nisu uradjeni, okolne novogradnje se tek grade, ovo ostalo sto treba da se rusi je tek prica za sebe na sta to lici to je nerealno. Svakako bice to lep kvart kad se zavrsi ali to kako napreduje tek vidim za 5-10 godina sa zavrsetkom Green Line projekta. Ovako mozda se i upristoji za nekoliko godina kad se zavrse sve zapocete novogradnje ali svakako to mesto je gradiliste u sledecih barem 3 godine.

Bukvalno isto tako razmisljam, bila sam ne jednom vec 3 puta i uvek zakljucim da sigurno narednih par godina ne bih mogla tu da zivim😐 ali kada bih morala nbg sigurno bih ovde uzela.

Pupinova palata prva faza ce biti gotova prva polovina 27e, kvart64 cijeli takođe, Airport garden useljen, Mazda takođe. Minel i prije. Green line je naravno bitan, ali cijeli blok iza do Airport city ce biti pristojno funkcionalan po meni kroz 2 godine, a to je okej za 20% nižu cijenu od npr. soul 64 ili the one, koji su udaljeni par stotina metara.
Naš stan je 75 m2.
Broj rebara je okej za ovaj nivo termoizolacije i orjentaciju, a sve prostorije imaju i inverter klimu.

Pored mazde su dobijeni lokacijski za novi projekat koji ce tek da se gradi + jos iza faze 3 kvart64 jedan projekat

Realno jos minimum 3 godine gradiliste u epicentru, posle toga se izmesta sve dalje, realna prica tek posle 4 godine da ce okolina biti ok.

Pa i to je okej, jer u perspektivi će biti veći rast vrijednosti u ovom bloku od pomenutih, po mom mišljenju. Takođe, regulacionim planom green line projekta na uglu nasuprot kvarta 64 je skola/vrtić. Šta znam, neki kompromis se mora napraviti, ja sam izabrao da to bude život na gradilištu a ne spratnost, orjentacija, cijena, nedostatak dvorišta itd.
Ko kupuje za najam, vjerovatno ima boljih opcija.

Vrh