Šta je novo?

Tramvaji

Izgleda da planiraju Bozankaya-u da puštaju malo na 10-tku, što sugeriše da stajališta moguće i nisu problem. Al pruga u Bulevaru kralja Aleksandra sigurno jeste, naravno od Cvetka do Ustaničke, pogotovu od stare okretnice do Ustaničke. Moguće da neće ići novi tramvaji na tu stranu do neke ozbiljnije rekonstrukcije.
Sledeću ili ovu 1532 što već vozi?

IMG_8172.jpeg

Dakle bitniji su debilasti kružni tokovi, proširenja ulica i ćacilend od sređivanja šina da najzad bez stresa se mogu voziti tramvaji?! Odličan posao urađen.
Pod hitno da se srede šine na svim nezgodnim deonicama. Prioritet bez kompromisa!

Dakle bitniji su debilasti kružni tokovi, proširenja ulica i ćacilend od sređivanja šina da najzad bez stresa se mogu voziti tramvaji?! Odličan posao urađen.
Pod hitno da se srede šine na svim nezgodnim deonicama. Prioritet bez kompromisa!
Paradox godinama unazad je da se sRanja dešavaju isključivo na relativno dobrim deonicama. I gotovo isključivo na skretničkim područjima.

Koliko vidim on je prošao skretnicu i samo na zadnjem postolju ispao?

Ni prvi ni poslednji put, kad hoće maler. Ne vidim samo čemu radovanje. Meni je na primer žao kad se desi ovako nešto. Lepo reče @mvbg1, skretnica je izbacila tramvaj iz šina. Može biti i do vozača, nikad se ne zna. Prođu dva postolja, a onda se prebaci pre prolaska poslednjeg i naravno momentalno ga izbaci iz šina. Ne znam zašto su nam skretnice problem, a nije da ih naši ne održavaju. Mislim čiste se i kontrolišu, al često smo svedoci neispravnosti. Bilo koji tramvaj bi bio izbačen iz šina pod takvim scenariom. Desilo se da baš bude Bozankaya, i odmah ide radost, što je meni prosto neverovatno.
Sledeću ili ovu 1532 što već vozi?
Pa evo dobio si odgovor u međuvremenu. Iz šina je iskočio 1533.

A možda je preširok tramvaj? Ja se iskreno radujem iskakanju novih Kršankaja. Katice moje omiljene i uvek ću ih najviše voleti!

Desilo se da baš bude Bozankaya, i odmah ide radost, što je meni prosto neverovatno.
Zato što je ljudima pun više svega, eto zato.
Do te mere da neki kreću da se raduju, jer ne mogu više da izdrže ludilo i apsurd.

Ja se ne radujem ovom događaju ali razumem i one koji tako reaguju. Ja reagujem (i dalje) besom i frustracijom, jer i dalje sve shvatam ozbiljno i pokušavam da zadržim nešto razuma. Ali sigurno je da ima i ljudi koji su već prešli u apsrud, cinizam i radovanje jer žele da svemu dođe kraj pa da se resetujemo. Ili da nestanemo.

A sad mvbg slobodno neka napiše da se čudi otkud to, i kako nismo svi iste osobe kakve smo bili, i kako smo se promenili i prozlili i šta ti ja znam... Pošto on kao ne zna gde živim(o) i koliko je ljudima pun svega, pa se čudi što na rastuću učestalost sranja i opšteg idiotluka raste i učestalost nezadovoljstva i cinizma u narodu...

Sve što dotaknu ili dovate da rade - useru. Ali bukvalno sve. I posle kao čuđenje ju ju što toliko negativizma i pesimizma...

Poslednja izmena:
Vrh