Šta je novo?

Izbori 2025

Ali zar sa ovim ne pokazuje "evo viditr, tuzilastvo nije pod mojom kontrolom, hapse na pravdi boga, ja nisam kriv, sud radi nezavisno, blokadeti se dzaba bune"
Doduse, ne znam ko bi mu u ovo poverovao, samo oni njegovi zaluđenici....

Ovaj Savet NB je garantovano zbog lresude Dodiku i evo dizanja tenzija kao zrmlja ugrozena .... nije to zbog hapsenja.

Nego, moram reci AV je dosta miran, otisao u Zitorađu tek ce tu reci nesto, ne zove na Informer da urla...

Sto se Dodika tice, ko zna da li ce biti hapsen, ne znam da li je bas kriv, ali da je nama haos pravio ovde, vala jeste. Kad god treba, on posalje autobuse svom pobratimu...dosta je vise

Кренула изборна кампања
1000135265.jpg

Video sam komentar na redditu da strane ambasade kontrolišu tužilaštvo i sudove u Srbiji, a ne Hulja, i mislim da se sa tim slažem.
Čini mi se da je nakon demontiranja USAID-a isplivala informacija da je Zagorka dobijala lovu od Amera da se ne meša u svoj posao.

Vrlo je moguće da je neko od stranaca zakuvao ovo sa ciljem da se režim smeni.

Odvajanje od Rusa je mogući cilj koji mi pada na pamet. I dalje kupujemo njihov gas, tolerišemo ih u NIS-u na koji je neko sa zapada bacio oko, i zvanično je izvoz municije zabranjen. Vulin i Popović koji su pod Američkim sankcijama i dalje imaju neke funkcije. Bajatović nije pod sankcijama, ali aktivno sabotira bilo kakvu energetsku diverzifikaciju. I ona Ruska baza na jugu Srbije i dalje je aktivna.

Dodik koji je Ruski agent u BiH i Huljin saveznik u izbornoj manipulaciji je pravosnažno osuđen.

Žalosno je ako se ovde čistka sprovodi isključivo zbog veze sa Rusima ali bolje išta nego ništa.

Da je tako, ne bi zasedao savet za NB. Ispada da se protivi hapšenju što nije poenta. Da je ovo organizovao, ne bi pravio dramu. Drugo, ovo mu neće podići rejting, jer ne hapsi on, nego politički protivnici.
On se od 1. novembra protivi hapsenju i odgovornosti. Ovako ga napali teroristicki tuzioci, pokusali drzavni udar, a on (opet) pobedio i spasio drugove. Ista stara prica za maloumnu publiku.

Btw. Hulja predajom KiM postaje probušeni k***** za zapad a to se izgleda već dogodilo.

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) saopštilo je da su Tomislav Momirović, Goran Vesić, Anita Dimoska, Nebojša Šurlan i Slobodanka Katanić oštetili budžet Republike Srbije za 115 miliona 558 hiljada i 520 američkih dolara.

I šta ćemo sad? Na kraju ispada da su studenti sve vreme bili u pravu.

Jedna stvar koja mi ide u prilog tome da nije sve orkestrirani sportski lov je to što nije teatralno najavljivao hapšenja.

Video sam komentar na redditu da strane ambasade kontrolišu tužilaštvo i sudove u Srbiji, a ne Hulja, i mislim da se sa tim slažem.
Čini mi se da je nakon demontiranja USAID-a isplivala informacija da je Zagorka dobijala lovu od Amera da se ne meša u svoj posao.

Vrlo je moguće da je neko od stranaca zakuvao ovo sa ciljem da se režim smeni.

Odvajanje od Rusa je mogući cilj koji mi pada na pamet. I dalje kupujemo njihov gas, tolerišemo ih u NIS-u na koji je neko sa zapada bacio oko, i zvanično je izvoz municije zabranjen. Vulin i Popović koji su pod Američkim sankcijama i dalje imaju neke funkcije. Bajatović nije pod sankcijama, ali aktivno sabotira bilo kakvu energetsku diverzifikaciju. I ona Ruska baza na jugu Srbije i dalje je aktivna.

Dodik koji je Ruski agent u BiH i Huljin saveznik u izbornoj manipulaciji je pravosnažno osuđen.

Žalosno je ako se ovde čistka sprovodi isključivo zbog veze sa Rusima ali bolje išta nego ništa.
Не кажем да је немогуће, али ако је тако, зашто онда још у марту странци нису понудили вођама криминалних група из ћациленда амнестију и брисање досијеа у замену за то да они не дођу у Пионирски парк 15. марта. Да желе да га смене, сигурно би то урадили и онда би га свргнули још 15.3.

NB je zbog Mileta, verovatno će to narednih dana biti glavna tema, ako ovo sa Tomom nije namešteno.
Ako jeste, onda će Toma biti glavna tema, a Mile u bajbok.

Sve je ovo igrarija kao hapšenje Miškovića onomad. Pokušava istim potezima da povrati urušen rejting. Mislim da mu sad to neće poći za rukom jer su svi sa puterom na glavi.

Ја искрено мислим да није, само себи прави проблем. Влада је пала због оних батинаша, па су помиловани, схватио је да више губи тако што своје хапси (јер сутра и осталима може да се деси, раздор), него што добија што шаље поруку поштовања закона, да је исти закон за све итд.

Мене ово плаши у смислу да нема тога што неће продати и издати сад да себе спаси, баш због тог путера! Можда превише затеже око неких ствари, мора то брже, а можда је и све завршио већ, па се пушта низ воду.

Што се РС тиче, немам никакве симпатије према оној телећој глави, али хајде да се не правимо луди, систематски се узимају надлежности и суверенитет српском ентитету.

Што се РС тиче, немам никакве симпатије према оној телећој глави, али хајде да се не правимо луди, систематски се узимају надлежности и суверенитет српском ентитету.

Najveći problem što dolazimo u situaciju da moramo da stanemo iza njega jer je principijelna stvar u pitanju, iako bih i ja najradije voleo da tele trune u bajboku.

Hulju hoće stranci da ruše na izborima, a ne na ulici. Pre završetka brojanja glasova će čestitati pobedu protivniku i to je to.
Zna on da je raspisivanje izbora početak njegovog kraja. Zato pokušava da odugovlači, ali stranci dodaju ulje na vatru.

Zahtev studenata u blokadi se usresredio na izbore i to ne bez razloga.
Hulja će morati da dozvoli studentsku listu na izborima i od nje će izgubiti.

Nakon izbora sledi okretanje leđa Rusiji i potpuno usaglašavanje sa EU i SAD po tom pitanju.

Najveći problem što dolazimo u situaciju da moramo da stanemo iza njega jer je principijelna stvar u pitanju, iako bih i ja najradije voleo da tele trune u bajboku.

Па не знам, српски народ је и овде и тамо талац ситуације....и та телаћа глава и Цоа Шиптар играју на ту карту, они су неки браниоци Српства велики, у ствари су велеиздајници који због тога, али и због гомиле других махинација, треба да труну у затвору! Ако таквог подржиш, прихваташ саучесништво на неки начин и дајеш легитимитет свему!

Мене ово плаши у смислу да нема тога што неће продати и издати сад да себе спаси, баш због тог путера! Можда превише затеже око неких ствари, мора то брже, а можда је и све завршио већ, па се пушта низ воду.
Ово треба све да нас плаши. Можда је зато покренута и прича око Србијашума. Ко зна шта је још актуелно и шта може још да прода и изда да би се спасао у кратком року.

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) saopštilo je da su Tomislav Momirović, Goran Vesić, Anita Dimoska, Nebojša Šurlan i Slobodanka Katanić oštetili budžet Republike Srbije za 115 miliona 558 hiljada i 520 američkih dolara.

I šta ćemo sad? Na kraju ispada da su studenti sve vreme bili u pravu.

Jedna stvar koja mi ide u prilog tome da nije sve orkestrirani sportski lov je to što nije teatralno najavljivao hapšenja.
Nece, ispasce da tuzilac u saradnji sa studentima i islamistima iz Pazara rusi drzavu po nalogu iz inostranstva a ON ce teatralno uspeti da kao najbolji pravnik u istoriji dokaze da nije bilo nikakvih zloupotreba i da se izbori, pobedi i spasi sve, kao i svaki put do sada.
Ne postoji niko drugi u RS iza koga se moze stati, samo Mile? Onda i ovde nema nikog osim AV.

Ово треба све да нас плаши. Можда је зато покренута и прича око Србијашума. Ко зна шта је још актуелно и шта може још да прода и изда да би се спасао у кратком року.

Мислим да је то ситница за оно шта нас очекује.

Па не знам, српски народ је и овде и тамо талац ситуације....и та телаћа глава и Цоа Шиптар играју на ту карту, они су неки браниоци Српства велики, у ствари су велеиздајници који због тога, али и због гомиле других махинација, треба да труну у затвору! Ако таквог подржиш, прихваташ саучесништво на неки начин и дајеш легитимитет свему!

U BiH je veća siva zona nego u Srbiji, zato što imaju Šmita kao vrhovni autoritet. Koliko razumem, Dodik je osuđen za krivično delo koje je ovaj samoinicijativno uveo na konto svojih ovlašćenja. De fakto strani kolonijalni upravnik te tuži i sudi ti. Dodik je iz sopstvenih sebičnih interesa terao mak na konac, ali opet ne mislim da im treba dozvoliti da upravljaju sudom na ovaj način, makar to značilo i spasiti Dodika od zatvora u ovom slučaju - može mu se u budućnosti suditi za druge stvari u okviru sudova RS.

Planirano jeste, ali od strane Hulje ili stranaca koji bi da ruše Hulju.
Vidim na X-u da je Ninić vrlo skeptičan i sumnja da iko može biti uhapšen u ovoj državi bez Huljinog odobrenja, ali se ne slažem sa njim.

Mislim da je sve ovo organizovani pritisak da raspiše vanredne izbore što pre. Inače će još mnogo toga da izađe na površinu.

Btw. u interesu Srbije je da Dodik bude u zatvoru i prestane da se meša u naše unutrašnje stvari.

Koliko će smena Hulje biti u interesu običnog građanina ostaje da vidimo.

Mislim da je konačni cilj eliminacija Ruskog (i Kineskog) uticaja iz Evrope i potpuna servilnost svih zemalja Briselu i Vašingtonu. Sledeće godine Orban ide na smetlište istorije, zatim i Fico. Dodik je već tamo, a uskoro i Hulja. Neće biti više Ruskih energenata i vojna pomoć Ukrajini postaje neograničena. Rat će ići do poslednje granate i do poslednjeg Ukrajinca.

Verovatno će ukinuti pravo veta u EU i time otvoriti prostor za dalje širenje. Tako da će postojati makar teorijska šansa da jednog dana tamo uđemo.

Vrh