Henry_Chinasky
Higher intermediate
Savet za NB zaseda jer je opšte poznato da naš predsednik voli dramu.
Pre par meseci.Кренула изборна кампања
Pogledajte prilog 246627
On se od 1. novembra protivi hapsenju i odgovornosti. Ovako ga napali teroristicki tuzioci, pokusali drzavni udar, a on (opet) pobedio i spasio drugove. Ista stara prica za maloumnu publiku.Da je tako, ne bi zasedao savet za NB. Ispada da se protivi hapšenju što nije poenta. Da je ovo organizovao, ne bi pravio dramu. Drugo, ovo mu neće podići rejting, jer ne hapsi on, nego politički protivnici.
Не кажем да је немогуће, али ако је тако, зашто онда још у марту странци нису понудили вођама криминалних група из ћациленда амнестију и брисање досијеа у замену за то да они не дођу у Пионирски парк 15. марта. Да желе да га смене, сигурно би то урадили и онда би га свргнули још 15.3.Video sam komentar na redditu da strane ambasade kontrolišu tužilaštvo i sudove u Srbiji, a ne Hulja, i mislim da se sa tim slažem.
Čini mi se da je nakon demontiranja USAID-a isplivala informacija da je Zagorka dobijala lovu od Amera da se ne meša u svoj posao.
Vrlo je moguće da je neko od stranaca zakuvao ovo sa ciljem da se režim smeni.
Odvajanje od Rusa je mogući cilj koji mi pada na pamet. I dalje kupujemo njihov gas, tolerišemo ih u NIS-u na koji je neko sa zapada bacio oko, i zvanično je izvoz municije zabranjen. Vulin i Popović koji su pod Američkim sankcijama i dalje imaju neke funkcije. Bajatović nije pod sankcijama, ali aktivno sabotira bilo kakvu energetsku diverzifikaciju. I ona Ruska baza na jugu Srbije i dalje je aktivna.
Dodik koji je Ruski agent u BiH i Huljin saveznik u izbornoj manipulaciji je pravosnažno osuđen.
Žalosno je ako se ovde čistka sprovodi isključivo zbog veze sa Rusima ali bolje išta nego ništa.
Sve je ovo igrarija kao hapšenje Miškovića onomad. Pokušava istim potezima da povrati urušen rejting. Mislim da mu sad to neće poći za rukom jer su svi sa puterom na glavi.
Што се РС тиче, немам никакве симпатије према оној телећој глави, али хајде да се не правимо луди, систематски се узимају надлежности и суверенитет српском ентитету.
Najveći problem što dolazimo u situaciju da moramo da stanemo iza njega jer je principijelna stvar u pitanju, iako bih i ja najradije voleo da tele trune u bajboku.
Ово треба све да нас плаши. Можда је зато покренута и прича око Србијашума. Ко зна шта је још актуелно и шта може још да прода и изда да би се спасао у кратком року.Мене ово плаши у смислу да нема тога што неће продати и издати сад да себе спаси, баш због тог путера! Можда превише затеже око неких ствари, мора то брже, а можда је и све завршио већ, па се пушта низ воду.
Nece, ispasce da tuzilac u saradnji sa studentima i islamistima iz Pazara rusi drzavu po nalogu iz inostranstva a ON ce teatralno uspeti da kao najbolji pravnik u istoriji dokaze da nije bilo nikakvih zloupotreba i da se izbori, pobedi i spasi sve, kao i svaki put do sada.Javno tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) saopštilo je da su Tomislav Momirović, Goran Vesić, Anita Dimoska, Nebojša Šurlan i Slobodanka Katanić oštetili budžet Republike Srbije za 115 miliona 558 hiljada i 520 američkih dolara.
![]()
TOK: Momirović, Vesić i saradnici oštetili državu za 115 miliona dolara
Javno tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) saopštilo je da su Tomislav Momirović, Goran Vesić, Anita Dimoska, Nebojša Šurlan i Slobodanka Katanić oštetilin1info.rs
I šta ćemo sad? Na kraju ispada da su studenti sve vreme bili u pravu.
Jedna stvar koja mi ide u prilog tome da nije sve orkestrirani sportski lov je to što nije teatralno najavljivao hapšenja.
Ne postoji niko drugi u RS iza koga se moze stati, samo Mile? Onda i ovde nema nikog osim AV.Najveći problem što dolazimo u situaciju da moramo da stanemo iza njega jer je principijelna stvar u pitanju, iako bih i ja najradije voleo da tele trune u bajboku.
Ово треба све да нас плаши. Можда је зато покренута и прича око Србијашума. Ко зна шта је још актуелно и шта може још да прода и изда да би се спасао у кратком року.
Па не знам, српски народ је и овде и тамо талац ситуације....и та телаћа глава и Цоа Шиптар играју на ту карту, они су неки браниоци Српства велики, у ствари су велеиздајници који због тога, али и због гомиле других махинација, треба да труну у затвору! Ако таквог подржиш, прихваташ саучесништво на неки начин и дајеш легитимитет свему!