Да, то је Макси у Панчеву. Толико сам се фрапирао кад сам ово видео да нисам обраћао пажњу шта пише у наслову теме.Auuuuuu batice, gde je ovo???
Prijavljuj to odmah inspekcijama. Ako nećeš sam da se petljaš sa tim štrokama, makar pošalji Efektivi ili medijima.
Aha, sad vidim da je sa reddita. Maxi u Pančevu.
Цене да се фрапираш, а хигијена гора него у јавним тоалетима у ресторану брзе хране.Хигијена на нивоу.
То што стоји поред ствари за бебе. Испадне да, ако имаш дете, треба да се помириш са овим ценама док купујеш ствари за њих и да их прихватиш као нормалне, иако нису, или да купиш превентиву и да немаш уопште децу. Мада, видим да је и превентива постала луксуз.Ovo je savršeno logično. Deca ne kupuju igračke i bebi opremu već roditelji. Koji često ako imaju decu neće više...šta je ovde čudno?
Цене су ненормалне. Ако се решимо ове власти, погасити све те смећарске ланце, и вратити Ц маркет, Смедеревку, маркет »Баново Брдо« и Дракстор, а власнике ових лоповских трговинских ланаца, сместити у затвор, и све им запленити и национализовати, поготово све Мишковићево. Њега се треба решити. Највећа лоповчина и тровач на свету. Борис Тадић је рекао за њега да он трује народ смећарским производима још пре 15 година.Skoro sve treba bojkotati za sta postoji alternativa u blizini.
Npr, Tonus plocice - Svetofor - barem duplo su jeftinije
Alkohol - lokalni diskont. Npr Desetka sve je jeftinije i to za neke proizvode naročitio - Jim Beam 1l je 2800, a na Cenoteci
Pogledajte prilog 246255
Nije drugačije i kod manjih (tipa Sunce, TSV), ali kako to objasniti većini ljudi.
Ne znam da li sam kačio cene iz Beča. Grand kafa od 200g je jeftinija tamo nego u Srbiji (fotka i screenshot su od pre mesec dana)
Pogledajte prilog 246256Pogledajte prilog 246257
Upravo je to problem, blizina. Treba izfinansirati sve te lokacije, a budimo realni nije baš da ljudi vole da šetaju i idu u kupovinu 3km, a tek što ne vole kad ne šljašti... Koliko sam samo upoznao ljudi koji kupuju u Novom Merkatoru gde je najskuplje, "nema sirotinje da se guraš", "široki prolazi", "sve je čisto i fensi"...Skoro sve treba bojkotati za sta postoji alternativa u blizini.
Npr, Tonus plocice - Svetofor - barem duplo su jeftinije
Alkohol - lokalni diskont. Npr Desetka sve je jeftinije i to za neke proizvode naročitio - Jim Beam 1l je 2800, a na Cenoteci
Pogledajte prilog 246255
Nije drugačije i kod manjih (tipa Sunce, TSV), ali kako to objasniti većini ljudi.
Ne znam da li sam kačio cene iz Beča. Grand kafa od 200g je jeftinija tamo nego u Srbiji (fotka i screenshot su od pre mesec dana)
Pogledajte prilog 246256Pogledajte prilog 246257
Upravo je to problem, blizina. Treba izfinansirati sve te lokacije, a budimo realni nije baš da ljudi vole da šetaju i idu u kupovinu 3km, a tek što ne vole kad ne šljašti... Koliko sam samo upoznao ljudi koji kupuju u Novom Merkatoru gde je najskuplje, "nema sirotinje da se guraš", "široki prolazi", "sve je čisto i fensi"...
Ne znam kako je tamo najmanja gužva kad od 10 kasa rade 2 max i ima pun q samouslužnih kasa. Sve je to lepo, uštedi se vreme, manje gužve... samo onda ne trebamo da se žalimo na cene (sad će Bender da napiše da mi smetaju velike cene u marketima) jer sve to treba isfinansirati. Svačega ima.ali ne ides ciljano gde je najskuplje, nego gde je najmanja guzva. time stedis vreme, stvar je prosta. kao kada kupis garazu, nije ti ideja da cuvas kola, nego da cuvas vreme.
sada sto ostali gledaju kroz klasnu prizmu, sigurno ih ima, ali ja u mojoj okoloni ne poznajem nikoga takvog. a svi razmisljaju samo kako da ustede vreme, jer vec rade za ok pare