Šta je novo?

Lasta

Da li neko zna gde je ova cobra strelina gr br 70242 negde sam čitao da je u mladenovcu ali je ne vidjam
Screenshot_20250710_215006_Instagram.jpg

Безобразлук, од свих силних темси (9448-9457,9468) пошаљеш ово на приградски линију...

Безобразлук, од свих силних темси (9448-9457,9468) пошаљеш ово на приградски линију...
i to su sve Temse stare 4 godine. Ne bi me čudilo da je pola u kvaru. Mada sa Sopotom nikad nije bio problem, uvek je bio Sor ili Temsa LD12

i to su sve Temse stare 4 godine. Ne bi me čudilo da je pola u kvaru. Mada sa Sopotom nikad nije bio problem, uvek je bio Sor ili Temsa LD12
Сопот нема више сорове, последњи сор који је млађи од 10 година је био 8159 који иде отишао у Младеновац.

Je l' realno više ovo što se radi sa veštačkom inteligencijom? Pogledajte sliku u članku. Pretpostavljam da će ova oblast morati da bude uređena u nekom trenutku. Ajde postojale su karikature i crteži oduvek u novinama ali javno objavljivanje montaža koje se odnose na fizička i pravna lica mogu ugroziti njihov ugled i ne bi trebalo da to može da se radi tek tako.

Danas su neki 493, 493K i 465 zbog ogromne gužve na autoputu išli Avalskim

Jedan vozač na 465 je toliko nakupio kašnjenje, da su ga prebacili na 450 da napravi krug, fino se ispričasmo o Tomi, Džeju.. 🙂

Je l' realno više ovo što se radi sa veštačkom inteligencijom? Pogledajte sliku u članku. Pretpostavljam da će ova oblast morati da bude uređena u nekom trenutku. Ajde postojale su karikature i crteži oduvek u novinama ali javno objavljivanje montaža koje se odnose na fizička i pravna lica mogu ugroziti njihov ugled i ne bi trebalo da to može da se radi tek tako.
Kakve veze ima slika, bitno je valjda šta piše u članku... a to se ne vidi u tvom postu dok se ne klikne na link, bar ne kod mene... elem, na linku piše: "Општина Пећинци упутила је Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре званичан захтев да се аутопревознику „Ласта“ из Београда одузму све линије на територији ове општине, због вишедневног обустављања јавног превоза, чиме су, како наводе из локалне самоуправе, грубо угрожена права грађана."

Vrh