Šta je novo?

Cene nekretnina

Moram biti iskren i reci da ovako nesto nisam video posle blagog "povetarca". Ledine se cesto spominju na ovoj temi. Sta mislite, koliko ce pasti interes za kupovinu stana na Ledinama posle ove fotke?
Ako je istina, ovo je za zatvor i zabranu obavljanja delatnosti na određeni broj godina iskreno. Mada svašta je danas na netu.

Moram biti iskren i reci da ovako nesto nisam video posle blagog "povetarca". Ledine se cesto spominju na ovoj temi. Sta mislite, koliko ce pasti interes za kupovinu stana na Ledinama posle ove fotke?
Mislim da neće, brzo ljudi zaborave, a i verujem da to nema veze sa celim krajem, to je do investitora. Pa otpadali i delovi sa Westa na NBg ako se sećate, pa svi zaboravili brzo.

Veoma čudna fotografija koja se povezuje sa nevremenom.
Skroz gore levo ima samo oštećenje sa unutrašnje strane, nema uopšte sa spoljašnje strane.
Prozori netaknuti itd...
Lepa debljina zida.
Nego gledam sada druge istinite prizore gde su leteli i iskrivili i deformisali se krovovi.
Treba deliti te prave informacije, a ne razne možda čak i ubačene trol slike, koje sluze da zamaskiraju prave loše stvari i vrše relativizaciju stvarnog stanje.
Leteli su krovovi koliko vidim na Ledinama, pao je i plafon na novogradnji u NBG, zapalila se trafostanica u Žarkovu, ploča je pala sa zgrade kod Slavije, limena konstrukcija u Batajnici itd...

Mozda je bio ovaj post a mozda nije...
Je li ovo jako nesrecan slucaj ili mozda mozemo da pricamo o nekvalitetnoj gradnji, nisam strucan, zna li neko?
Bio je, poslednjih nekoliko komentara manje vise se bavi time.
Po meni ocigledan ragebait post, bez konkretnih informacija (koja zgrada, koji sprat, kako je nastala steta).

Nazalost dosta u poslednje vreme vidjam neproverene stvari gurane na par instagram stranica i web portala, rusi se time kredibilitet i poverenje u iste i idemo u kontra smeru od informera ali sa istim principom.

Fali samo (FOTO)(VIDEO) itd...

takodje, jos kada popijem bude fazon "idem ja i samo odjednom beton se podiže"
E nećemo u off topic (kome nismo vični uopšte), ali podsetio si me na jedan zanimljiv životni trenutak kad sam kao mladi pulen u inostranstvu pao sa bajsa u živu ogradu. Posle sam morao da ih preklinjem da mi ne pišu kaznu jer bi možda izgubio stipendiju.
Ah, ah. Čudni su putevi ljudski.

Ne znam da li je ovo za Ledine fejk, ali u Borci su leteli krovovi.
To sam video i to se veoma lako verifikuje / proveri.
Ovo za Ledine ne mozes ni da znas ni da li je to uopste stan u Srbiji, ni kada je slikano, ni ko je slikao.

Ne znam da li je fejk, ne deluje da je, ima cak odsjaj u prozoru od rupa a to AI cesto zaje*******e.
Osim toga kada sam ziveo u Mileve Maric Ajnstajn, bilo je stanova sa ovim prozorima, roletnama, ovim rasporedom i klima je stajala na istom mestu. Taj sablon se koristio u MMA skoro celom naselju a ne bi me cudilo Ledine.

Zbog svega ovoga mislim da nije tako fejk, neko ko bi pravio fejk ne bi mogao ovoliko toga da ubode.

Ne znam da li mogu biti gori od pozicije. Količini laži i propagande koju plasiraju režimska glasila bi Gebels pozavideo.
A dobro, verovatno je stvar očekivanja. Kao nadaš se da ćeš da dobiješ nešto bolje, a dobiješ običan mućak. Naleteo sam na neke baš perfidne iskrivljenosti koje se tako lako objavljuju i šire, kao da su najveća, apsolutna životna istina koja se nikada ne dovodi u pitanje.
Ali slažem se u suštini, počevši od režimskih glasila, mediji su nam crna katastrofa. Uliv neograničene depre u život običnog građana.

Ne znam da li je fejk, ne deluje da je, ima cak odsjaj u prozoru od rupa a to AI cesto zaje*******e.
Osim toga kada sam ziveo u Mileve Maric Ajnstajn, bilo je stanova sa ovim prozorima, roletnama, ovim rasporedom i klima je stajala na istom mestu. Taj sablon se koristio u MMA skoro celom naselju a ne bi me cudilo Ledine.

Zbog svega ovoga mislim da nije tako fejk, neko ko bi pravio fejk ne bi mogao ovoliko toga da ubode.
Ne mislim da je ovo AI fejk, mislim da je razlog za stanje na slici fejk. Kako je to vetar napravio rupe u zidu od 20cm+ debljine? Kako je jedna rupa sa unutrasnje strane?

Još samo da se objasni kako je vetar uspeo da probije zid plus i malo da ga čačne i sa unutrašnje strane i dobijemo nobela za istraživačko novinarstvo i fiziku :)

mislim da je posledica slike, sto se obrusile stvari za zgrade pored koja se gradi.

Juče je oluja bila dovoljno jaka da baca onaj kran, znači nešto je moglo da poleti ka zidu i da ga probije ovako. Pitanje je šta, sumnjam da bi mogla samo jedna greda. Unutrašnja rupa jeste čudna, ne znam da li bi od siline udara moglo da se desi da otpadne malter iznutra?

mislim da je posledica slike, sto se obrusile stvari za zgrade pored koja se gradi.
ili to ili kran neki, ako je slika uopšte od juče i iz srbije :)
Jbg, sto manje informacija to vise komentara na instagramu, vise ljudi prica, vise ljudi prilagodjavaju sliku svojoj slici sta se desilo.
Ovako jbg, dosadno kad im das sve tacne informacije, procitaju i nastave svoj zivot umesto sto raspravljaju na BeoBuildu.

Vrh