- Učlanjen(a)
- 10.01.2007.
- Pohvaljen
- 45.164
Nisam ga udaljio sa foruma.Изгледа да га је Игор уклонио са форума. Није активан већ неколико недеља, што ме је изненадило.
Nisam ga udaljio sa foruma.Изгледа да га је Игор уклонио са форума. Није активан већ неколико недеља, што ме је изненадило.
И припрема кандидатуру за скупштинску шницлу.Ma brčka se na Halkidikiju...
Posmatrajuci ove satro intere po beogradu oko cacilenda i dok je bila blokada kod vlade rekao bih da su svakom panduru koji je hteo dali tu uniformu ijp u nedostatku ljudstva. Ne izgledaju uglavnom bas kao caciji, ali definitivno jos manje izgledaju kao interi.Ovo je bruka i sramota, još su IJP.
Nešto se desi i šta će ovi prasići?
Ako nisu ćaciji batinaši kojima je data uniforma za ovu priliku, ovo je strašno. Ovi ne mogu 10 metara da potrče.
Ах, у реду. Чудно. Није уопште активан. Вероватно му је дојадило да буде овде кад је схватио да га већина игнорише. Вратиће се он.Nisam ga udaljio sa foruma.
Да је био песимиста јесте, али не може се оспорити чињеница да је за већину ствари био праву.Комшији Сотри треба одати признање, јер колико год мрачио у текстовима, најчешће се исцима и редовно иде на све протесте и акције.
Da li neko od komšija dolazi u pomoć, mi gasimo svima u regionu kad zagusti? Ili nismo ni pozvali, ekonomski tigar?
Hebeš ovo. Ovo je sve mlako dok ga ne prozovu da je ustaša.
Срамота да буде, ако је познаје, оног ко је ово направио а и поделио ако сматра да је ово исправно.
Da li samo ja ne znam ko su gigačed i sojboj?лепи аргументи, само сам већ себе представио као гигачеда, а тебе као сојбоја хјохјо.
Али да, мим је нетачан, а није ние смешан.
Старији си од типа '95 годишта.Da li samo ja ne znam ko su gigačed i sojboj?
Заборавио си да додаш обсесију убацивања српске заставе у сваки пропагадни спот, па чак и у дневник на РТС-у или Пинку да би показали колики су »родољубци,« јер што је застава већа, то су они већи »родољубци.« @Bender Rodriguez је то једном споменуо пре пар недеља. Они опасно болују од тог комплекса, као и Американци који то раде са својом заставом. Гурају је где стигну!Прва реакција наравно да је нереално да овако сами себи урушавају имиџ, да узму и нападају вероватно највољенију и најпопуларнију јавну личност у земљи којом се пола народа поноси без обзира на политичко опредељење. Да човек помисли да их неко намерно саботира на PR / пропагандном плану
Но заправо мислим да ово потпуно има смисла када се разуме радикалски менталитет који уједно и објашњава њихов лажни национализам. Укратко, они не воле своју нацију каква јесте и ко је чини, они се поносе њеним достигнућима јер су гњиде без личних успеха па присвајају врлину бољих људи. Али не воле конкретно свој народ нити им је стало до њега ван личне сујете и због тога могу комотно да се поткусуравају њиме ради личне користи. У њиховим главама, они су Србија а сви који их критикују су непријатељи и нису Србија као они. На сва уста ће се дичити Теслом а да он сутра васкрсне и критикује их да су лопови, не би се посрамили или променили већ би прогласили да Тесла није Србин већ усташа из Далмације / непријатељ / страни плаћеник итд. Јер ОНИ су Србија и свако ко ради против њихових лоповских интереса је непријатељ / странац.
То и уједно објашњава њихову патологију како могу да буду такви према омладини свог народа - у њиховим главама то су страни непријатељи који угрожавају њих (Србију) и стога је примена војне/полицијске силе потпуно оправдана како би се одбранила Србија.
Радикали су буквално тумор нашег народа и на крају ће или бити уклоњени из њега (што терапијом што хапшењем) или ће на крају убити домаћина.
Jesam stariji prijatelju, ali morao sam da gugliram i Aranđela.
Радикали су буквално тумор нашег народа и на крају ће или бити уклоњени из њега (што терапијом што хапшењем) или ће на крају убити домаћина.