Ti nisi normalan. Nastavi da ziviš u svojoj 1969. Ides na blok trajni.Šta si ti, nastavnik, profesor ili pedofil?
Ko još zna 50 maloletnika po imenu i prezimenu i to minimum 50, to ovo koji su na ulici.
Ako stvarno ne radiš negde sa decom, pusti me šupljih priča da bi dokazao poentu, čuj znaš 50 maloletnika imenom i prezimenom i gde su i šta rade sad.
Levo je izvođač na ćaci music festu, desno je probijač blokada.A ko je dotični?
и Реља и Николија и Војаж су међу првима доследно подржавали и наставили да подржавају студентеLevo je izvođač na ćaci music festu, desno je probijač blokada.
Ovde se vode šuplje priče o etiketiranju zato što sam rekao da to što je ćaci music week otkazan u subotu neće povećati brojnost na protestu.
Nakon toga smo videli onu hitnu kako prevozi one male, da ne kažem šta, sa tog festivala, i probijaju tako blokade, izvođači su svi ćaciji, ceo taj milje. Pitao sam za jednostavan dokaz, snimak pumpanja sa festivala jer se svuda pumpa danas gde god je masa, naravno, nisam dobio.
Sad je etiketiranje, moš' misliti, udariti po ovom ćacilend festivalu. Mada ja ni ne udaram po njima, ne zanimaju me, samo nemoj šuplje priče da će posetioci ovog festivala doći na protest
Pogledajte prilog 243410
Pozdrav iz 1969. godine
Konacno pocinju da shvataju da su jaci
Istina. Na faks svakako zakonom na smeju.Meni sa snimka deluje da su stali ispred i okružili ulaz, ne da su ušli unutra.
Inače ne branim džukele, nego kažem da je možda bolje nego što izgleda isprva.
Ja procitah 30 negde.Uhapšwnp je desetak studenata ispred pravnog
Pašće hulja. Sad il nikad.Uhapšwnp je desetak studenata ispred pravnog