Šta je novo?

Izbori 2025

I pozdravlja te ovaj debil sa onim što probija blokade

1000044057.jpg

Šta si ti, nastavnik, profesor ili pedofil? 🤣

Ko još zna 50 maloletnika po imenu i prezimenu i to minimum 50, to ovo koji su na ulici.

Ako stvarno ne radiš negde sa decom, pusti me šupljih priča da bi dokazao poentu, čuj znaš 50 maloletnika imenom i prezimenom i gde su i šta rade sad.
Ti nisi normalan. Nastavi da ziviš u svojoj 1969. Ides na blok trajni.

Brate, reci, volim to, nemoj tu prosipaš prazne priče. Ja sam i rekao da je većina ćacija i da ne utiče na brojnost protesta, nisam rekao da su svi.

Svakako da je festival sam po sebi ćacijevski, ali ono, ko voli, nek uživa. Došao je zbog sebe, ne treba se obazirati na ljude okolo.

1000044055-jpg.243399

Nešto spremam, usput slušam N1 i vidim ovaj kadar. Pomislim "ček bre jel sam ja to video dete u oklopu, šta..." I onda premotam i vidim ovu curicu tu sa njima u kordonu.

Reko auuu kolko su oni rasplinuti kad moraju čak i žene i to devojke i devojčice da stavljaju u kordone...

Neću dalje da komentarišem jer će odma da se sjati 20 smarača i filozofa sa obe sukobljene strane, koji će što direktno što indirektno da seciraju sve što se napiše i repliciraju na moj i sve postove koji se nadovežu.

Samo ću isto kao i Beki da primetim da je baš interesantno videti da se sad u kordone gura koga god mogu, što potvrđuje da su rasplinuti. A ko zna, možda čak ima malo i kriza morala i lojalnosti unutar redova murije. Ali naravno neće se to nikad priznati u javnosti. Ali će se videti i osetiti.

I moj je stav da je dobro što stvari stalno eskaliraju.

Poslednja izmena:
A ko je dotični?
Levo je izvođač na ćaci music festu, desno je probijač blokada.

Ovde se vode šuplje priče o etiketiranju zato što sam rekao da to što je ćaci music week otkazan u subotu neće povećati brojnost na protestu.

Nakon toga smo videli onu hitnu kako prevozi one male, da ne kažem šta, sa tog festivala, i probijaju tako blokade, izvođači su svi ćaciji, ceo taj milje. Pitao sam za jednostavan dokaz, snimak pumpanja sa festivala jer se svuda pumpa danas gde god je masa, naravno, nisam dobio.

Sad je etiketiranje, moš' misliti, udariti po ovom ćacilend festivalu. Mada ja ni ne udaram po njima, ne zanimaju me, samo nemoj šuplje priče da će posetioci ovog festivala doći na protest

1000044058.jpg

Pozdrav iz 1969. godine

Начуо сам да је неколико стотина, више од 500 а мање од 600 ако сам добро запамтио, полицајаца у НС отишло на разноразна одсуства. Кад видим слику тих девојака у првим редовима не делује ми нереална информација.

Levo je izvođač na ćaci music festu, desno je probijač blokada.

Ovde se vode šuplje priče o etiketiranju zato što sam rekao da to što je ćaci music week otkazan u subotu neće povećati brojnost na protestu.

Nakon toga smo videli onu hitnu kako prevozi one male, da ne kažem šta, sa tog festivala, i probijaju tako blokade, izvođači su svi ćaciji, ceo taj milje. Pitao sam za jednostavan dokaz, snimak pumpanja sa festivala jer se svuda pumpa danas gde god je masa, naravno, nisam dobio.

Sad je etiketiranje, moš' misliti, udariti po ovom ćacilend festivalu. Mada ja ni ne udaram po njima, ne zanimaju me, samo nemoj šuplje priče da će posetioci ovog festivala doći na protest

Pogledajte prilog 243410

Pozdrav iz 1969. godine

и Реља и Николија и Војаж су међу првима доследно подржавали и наставили да подржавају студенте

За остале немам појма нити пратим нешто претерано, сумњам да је онај Десингерица на страни академије и етике

Ал' ај баш да не пљујемо по онима који јесу ризиковали каријере у било ком облику да се успротиве хоботници која држи естраду

Pa mene to raduje.

Mada i dalje nema smisla da su toliko ekstremni i protiv Vučića toliko da su i uhapšeni, ali su u subotu čekali da se festival otkaže da bi došli na protest.

Navlačiš priču sve vreme, sad i znaš 50 maloletnika imenom i prezimenom i gde su trenutno i šta rade.

Festival je i dalje ćacijevski, a preokret dela ili većina publike je svakako dokaz svega što se dešava u državi i konačnog sloma zlikovca na vlasti.

Vrh