Hitachi
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 28.11.2020.
- Pohvaljen
- 4.709
Инцидент на Бановом Брду синоћ. Пандурске клошарчине су јуриле дечака на улици зато што је шарао контејнер.
To mu je i najgori scenario trenutno, zaboravio sam da napišem da su sve moje hipotetičke situacije takođe i pod hipotezom da SNS(ovac) pobedi na predsedničkim i parlamentarnim.Da ti ovo sumiram u par reči:"Ne sme sa raspiše jer neće pobediti"![]()
Не само то, већ се плаши да прође као Слоба. Тако је и он расписао изборе, и видели смо како је прошао.Da ti ovo sumiram u par reči:"Ne sme sa raspiše jer neće pobediti"![]()
Да, то су ћаци прерушени у пандуре. Мада, сви одреда су олош.Problem su AĆAB-i koji dolaze u 3 ujutro sa fantomkama i gube se tu nešto, ali šta ćeš, treba se samo skloniti.
Tad se i panduri najbrže troše.Kome trebaju neki zombiju koji su dežurali ceo dan na 40 stepeni?
Kako je ovaj mali uspeo da čučne da mu m*da ne zasmetaju?Инцидент на Бановом Брду синоћ. Пандурске клошарчине су јуриле дечака на улици зато што је шарао контејнер.
Ja kažem kako je realno, a što se mene tiče, nek svako radi nešto i super.Tad se i panduri najbrže troše.
То се зове храброст.Kako je ovaj mali uspeo da čučne da mu m*da ne zasmetaju?
Kako ga neće juriti, šara na metar od njih...
Naravno, pitanje je bilo retoricko. To su govorili, sta je sad izgovor?Pa ćacilend je inače tu stvarno zbog studenata 2.0. i njihovih zahteva
Daj, bre, kakvo pitanje![]()
Kazu sad svedoci da je bilo zu jos 4 vozila. Ja nikad nisam za nasilje, ali zaista ne treba da ih uhvate kad ovo urade nasilno i nikako ne treba da ih izbubecaju, nikakakoU Zemunu juče ceo dan bila policija oko blokada.
Danas ih nema nigde i baš se potrefilo da neki ćaci sa ćaletom krene kroz blokadu.
Došla policija u civilu posle par minuta.
Previše slučajnosti.
Dobre tike![]()
Miroslav Aleksić posatavlja pitanja policiji u Ćacilendu
Miroslav Aleksić policajce u Ćacilendu pitao zašto čuvaju prazne šatore i krimninalce koji mesecima blokiraju Beograd.n1info.rs