Šta je novo?

Izbori 2025

Знам да није омиљен, али је у односу на целокупну осталу десну опозицију урадио нешто конкретно у својој моћи.
Немој да ти тражим снимке вучића из "опозиционог доба", исто тако умиљат ко шаровић па вам га ево сад.
Колико ви људи брзо заборављате а и опраштате..да је он 1-2г био тамо па хајде неискуство - поред тога што је лично доказао да је и даље радикалска љуштура

Цела опозиција је СНС или јој исти одговара, то се слажемо.

Zanimljivo je da se sada kolju Nestorović (koji skuplja potpise za partiju( kome je SNS povukao podršku, DSS i Šarović za isto glasačko telo. A samo jedan može biti branitelj Kosovskog zaveta. Gužva u desničarskom šesneatercu. Samo nije jasno da li će nekog od njih da podrži Štimac ili će da ide solo.

Zanimljivo je da se sada kolju Nestorović (koji skuplja potpise za partiju( kome je SNS povukao podršku, DSS i Šarović za isto glasačko telo. A samo jedan može biti branitelj Kosovskog zaveta. Gužva u desničarskom šesneatercu. Samo nije jasno da li će nekog od njih da podrži Štimac ili će da ide solo.
Ma sve nakaza do nakaze, poštovanje za Štimca ukoliko je iskren ali gde i šta da ide solo?

Немој да ти тражим снимке вучића из "опозиционог доба", исто тако умиљат ко шаровић па вам га ево сад.
Колико ви људи брзо заборављате а и опраштате..да је он 1-2г био тамо па хајде неискуство - поред тога што је лично доказао да је и даље радикалска љуштура

Цела опозиција је СНС или јој исти одговара, то се слажемо.
Ок, кога онда на десном спектру подржати? Или га целог препустити у загрљај СНС? Леви спектар опозиције и тзв. центар су достигли свој плафон.

Svaki mirni protes u snsovskoj Smrdiji je sustinski besmislen. To je samo lagano umiranje uz pomalo mukanja i njakanja i malko gicanja.

Хм. Ја Вучића из опозиционог доба памтим као изузетно љигавог и гадног. Никако није био умиљат као Шаровић. То је потиснуо кад је дошао на власт и постао напрасно европејац, нови Ђинђић и штатијазнам. Временом се та љигавост и гадост враћа до данас.

Хм. Ја Вучића из опозиционог доба памтим као изузетно љигавог и гадног. Никако није био умиљат као Шаровић. То је потиснуо кад је дошао на власт и постао напрасно европејац, нови Ђинђић и штатијазнам. Временом се та љигавост и гадост враћа до данас.
Ako ti je Sarovic “umiljat” ja onda nemam problema da SNS vlada do groba. Hajde malo da upalimo mozak a ne da mi ovde dokazujete zasto nam je prosecan IQ jedan od najnizih u Evropi..

Slažem se da SNS neće otići mirnim šetnjicama i sličnim egzibicijama ali ako misliš da bi “””desnica””” mogla išta drugačije - smešan si.

Откад се појавио деведесетих овај ненадлежни, није се као појава променио. Увек ми се превртао желудац кад га слушам. И нико други није у мени изазивао тако негативан осећај. Једино што онда нисам знао да може постати најгори могући мафијаш.

По свему судећи нама су "десничарска опција" тренутно студенти јер и раде / залажу се тачно оно што права десница у свом корену и треба да ради / залаже се (владавина права, одбрана државног устројења, одбрана форме власти - у републици демократије итд.). Зато и успевају да покупе гласове далеко више људи него грађанисти и левичари.

Верујем да ће се након промена из целог тог миљеа изродити и консолидовати конкретно десно крило које ће у пракси поштовати и територијални интегритет и домаћу привреду а не само на речима као ова лажна матора десница која се тренутно канибализује. Исто верујем да ће се родити и честито лево крило које брани радничка права и залаже се за сиротињу у пракси а не само на речима као тренутна мача булумента из Београда и Новог Сада

Neka povuku mandate, tvrdim da to nije u prilog vladajucima.
Postoji razlog zasto njima uvek treba opozicija, tako izgledamo kao demokratsko drustvo iako su oni fikusi tamo.

To da po nesto predloze ili zastupaju milion svojih građana takođe ne pije vodu jer u tom slucaju i SNS zastupa koliko miliona ne znam, ali ima pravo da sedi do kraja mandata u skupstini jer su izabrani.
Cist primer je Dacic koji ocigledno ne bi presao ni cenzus, ali ima nekoliko ministara i u vlasti je - sada.

Ako zelimo vanredne izbore onda se svi zrtvujemo, a aako to znaci da opoz.presedi 2g mimo parlamenta, onda to i znaci. Da se ispita poreklo imovine svima i odvojje kriminalci.

Ipak, nije lako odreci se fotelje, sad eto brane da vucic ne promeni Ustav...a oni su dozvolili da do ovoga svega i dođe.
Nece ih narod, ne voli ih narod, ali i ne vidi da je njima do naroda stalo.
A mnogooo ih boli izjava da nece biti na listi mnogi od njih.
Ne znam sta je problem, necu biti ni ja pa studente podrzavam, nego znaju da ce imati rejting 0

Ок, кога онда на десном спектру подржати? Или га целог препустити у загрљај СНС? Леви спектар опозиције и тзв. центар су достигли свој плафон.
Никог, кад не буду ретардирани мжд ће и да добију који глас.
Нису нам те странке деца па да сваког волимо гласамо подједнако.
Пре ће мутави Добрица да има 49% него ДСС 20%

Добрица је закуцан на 29% максимум у Београду кад Лазовић изјави да је за Француско-Немачки план, а у Србији на 17%, ал се у исто време коље за исти комад меса као и Ђилас, Понош, Грбовић, ДС и остали СпН.

Нема вољења нити емоција, само математика.

Добрица је закуцан на 29% максимум у Београду кад Лазовић изјави да је за Француско-Немачки план, а у Србији на 17%, ал се у исто време коље за исти комад меса као и Ђилас, Понош, Грбовић, ДС и остали СпН.

Нема вољења нити емоција, само математика.
Dobro, sa druge strane, nešto što se zove zeleno-levi front i u mnogo razvijenim zemljama dobacuje od 5 do 15 posto.

Da pokret treba da bude bolji, treba, ali isto tako, nisu oni ti od kojih se očekuje da budu partija sa najviše glasova.

Па неко је причао да ће имати 49% што није реално ни у Добрициним сновима.

Vrh