Ako misliš na ove individualne zgrade, centralno gornji deo slike, to je Banovo Brdo. Zgrade su sa leve i desne strane parka.Jel su ove stepenaste zgrade u pozadini na Miljakovcu? Ne mogu iz ove perspektive da provalim.
Miele ugradjuje iskljucivo svoje komponente u uredjaje, tj radi vertikalnu integraciju, slicno kao Apple, cime kontrolisu ceo proces proizvodnje. Kazu ljudi da su mnogo kvalitetniji od Boscha, koji je u poslednje vreme dosta opao sa kvalitetom. Nemam iskustva iz prve ruke, ali da mi nije skupo, kupovao bih iskljucivo Miele, jer meni jeste problem da menjam uredjaje kad se pokvare, i smara me izuzetno da imam posla sa majstorima.Sve u svemu sve je to nasumicno, Miele mozda koristi kvalitetnije delove i ima bolju kontrolu kvaliteta, ali to ne znaci da ti nece crknuti motor frizidera jednog dana.
Ja sam babi kupio neki obican frizider pre vise od 6 godina, zvala me rekla da joj crkao frizider star 10ak godina i ja posle posla svratio do radnje kupio na licu mesta i doterao joj isti dan neki obican frizider, a i moji imaju neku no-name ves masinu vec 12 godina i osim ciscenja od kamenca nije bilo potrebe nista da se popravlja.
Na kraju dana kupovina Miele je po meni samo smanjenje sanse za kvar i nista vise, ali nije ni sad da je bauk zameniti ves masinu ili frizider, to je par sati posla
No sve je to individualno i svako kupuje za svoje pare.
To je cca 2 godine za ovako veliki objekat, što je odlično. Realno je 2,5 god .Ako se bude ovako radio deo po deo, definitivno će trebati dosta vremena da se sve uradi tako da se to negde uklapa u onaj rok za sredinu 2027. godine(za prvu fazu).