Šta je novo?

Izbori 2025

Isto kao sto je podneo ostavku kada je nezakonito ozakonio (koji paradoks) dogradnju vile na Bezaniskoj Kosi dok je bio gradonacelnik.

Исто тако је суд поништио одлуке ја мислим РИК-а на одбацивање жалби од стране ДЈБ. Суд им вратио на поновно одлучивање и они опет одбацили.

Nesto se okupljaju caciji ispred skupstine trenutno
Pa zbog protesta večeras

edit:

Screenshot 2025-06-21 172825.png

Не видим ја ту неку разлику између Гангуле и тих ослободилаца. Ослободилаца станова Београђана. А Гангула би требало да се покрије ушима, он је последњи који треба тако нешто да ради...само прави већи проблем.

Свакако, питам се колико човек мора бити ретардиран од 1 до ЗЛФ да у ОВОМ тренутку потеже такве поделе...
...или је то намерно...

Моје мишљење након избора у Зајечару и Косјерићу, мада је већ сви речено:

Писао сам пре да победа није само ако се освоји власт. Победа је и то што је смањен простор владајуће екипе. Зајечар се прочистио, само СНС је остао изнад цензуса, ако се рачунају и они који су пре избора чинили власт тамо онда се виде размере губитка власти. Опозиција је заузела већи простор, далеко већи него што је имала.
Слична прича и за Косјерић само што тано није још све решено. Понављаће се избори на једном бирачком месту, мале су шансе за победу али је битно да постоје.

Доста оних који су били одборници у тим градским скупштинама су сада остали без посла. Да би они остали задовољни и верни странци, странка мора негде да их ухлеби. То значи и додатан трошак у општинском буџету, што опет значи мање пара за функционисање општине.
Ту ће власт бити у процепу, задовољити своје послушнике и добити минус код народа или обрнуто.

Занимљиво би било ући у ум првог изнад и првог испод листе СНСа у Косјерићу. Онај изнад се бори да остане изнад, овај испод да пређе изнад. Такође како размишљају сви они испод њих, они свакако не добијају ништа на овом понављању избора. Да ли ће баталити борбу или настављају верно да се боре.

Опозиција нема шта да изгуби на понављању.

На ширем плану, опозиција је урадила одличан маркетинг и кампању за наредне изборе. Показали су да противник није толико јачи колико се чини. То ће бити додатни мотив за гласаче опозиције, апстиненте а такође ће бацити цев сумње код оних који напуштају брод који тоне.

Видели смо да се глас продаје далеко скупље. За очекивати је да унутар владајуће коалиције долази до тврђења пазара, сада и ту један глас неког одборника може да промени све. Не треба заборавити да је СНС заправо скуп 10+ којекаквих ситних покрета, на први знак да све може отићи дођавола по њих кренуће да се цепају. Видели смо то 2012, односно гледамо од тада то на супротној страни.

Vučić podvlači da on to ne želi, ali kore od banane se jednostavno - dešavaju.

"Ko će da bude kriv ukoliko budemo odgovorili velikom silinom, ogromnom snagom, i desi nam se da neko dete padne glavom na trotoar?", izjavio je Vučić.

Vrh