Šta je novo?

Izbori 2025

1000040056.jpg

I u Kosjericu kazu da je po sluzbenoj duznosti trebalo oboriti, a o Zajecaru i nepravilnostima i da ne govorim
Ipak, za Kosjeric sam pomislila da je samo jedan prigovor pa sad i ovako i onako, ali u Zajecaru da ne usvoje nista, e to je vec bezobrazluk.

Oni zapravo trose vremeni teraj opoziciju na sud ovaj, onaj, da opadne interesovanje.

Meni je i to pokazatelj i da su mutili nesto i da se plase ponavljanja, ponajvise jer opet moraju platiti glasace. Kakvi su to ološi.

Ti ubeđujes narod da imas apsolutnu vlast a pri tome uvek deo potkupis, obecas poslove i poklone, neke ucenis i tako na kraju pred nekih 20% glumis da te svi vole.... bolesnik bolesni.

Nadam se da ce se ljudi organizovati za Vidovdan i da ce biti prevoznika da voze jer dzukelama svasta pada na pamet, ali sada znamo za "jadac"

Zbog blokadera i cele ove smejurije od revolucije mi dođe da glasam iz inata prvi put za SNS. Ali neću, iz samo jednog razloga: što su suviše popustljivi prema anarhistima. Do 2027 će se valjda iskristalisati nešto, trenutno bi to bio MI glas iz naroda

Zbog blokadera i cele ove smejurije od revolucije mi dođe da glasam iz inata prvi put za SNS. Ali neću, iz samo jednog razloga: što su suviše popustljivi prema anarhistima. Do 2027 će se valjda iskristalisati nešto, trenutno bi to bio MI glas iz naroda

Slobodno stavi i klovnovski crveni nosić kad već nosiš pufnastu periku i šminku

Ja isto primećujem oko sebe rastući broj ljudi kojima je preko glave konstantnih blokada. Ne bi nikad glasali za SNS zbog toga, ali ih zamara sve ovo, misle da je energija rasuta i ne veruju da će se tako išta promeniti.

Video sam i na redditu da je bilo prvo kuknjave a onda i rasprave što je pre neki dan pokušana memorijalna blokada Bulevara ispred ETFa sa svega 8 ljudi. I onda su naravno em ispali magarci em iznervirali deo ljudi time.

Ne sporim da ima ljudi koje stvarno zamaraju blokade. Ali to je nacin borbe koji je usvojen, a drugog za sada nema na vidiku. Borba je duga, bice potrebno mnogo volje i istrajnosti, a plasim se da smo tu tanki. Ne moze u borbi sve da bude potaman.
Sada blokiraju raskrsnicu profesori, koji su se inace najvise zrtvovali posle studenata, a blokada smeta onima koji su sve vreme isli na posao, primali platu, i dosli mozda na protest-dva.

Гласај боље за покрет доктора Несторовића МИ СНАГА НАРОДА.

Slobodno stavi i klovnovski crveni nosić kad već nosiš pufnastu periku i šminku
Обавезно да носи врећасте трегерице, ципеле број шездесет, да се гега и да прича пискавим гласом.
Niko osim botina ne zove studente ,,blokaderi".
Открио се. Смешни су ми ови сендвичари јер се уопште не труде да буду паметни, што ме не чуди јер су рођени глупи, и фонд речи им је ограничен.

Poslednja izmena:
Pa upravo to brže bolje pretpostavljanje i projektovanje kome mogu da smetaju blokade, jeste jedna od stvari koje dovode do razdora i manjka komunikacije između grupa ljudi koji su protiv SNSa ali nikako da ga i smene.

Smeju se ljudi SNSu što je militantan, isključiv i graničan (il si s nama ili protiv nas) a kod nekih ljudi u blokama i oko blokada se isto primećuje taj stav i mentalitet.

Najluđe mi je što mi se čini da ovde na forumu kad treba ljudi da se organizuju i odluče za koga glasati, ne mogu da se slože ni oko čega, jer je svakome svako udbaš ili lažna opozicija. Ali zato kad treba da se slože u prdenju po svakome ko će na tim izborima sutra glasati protiv SNSa, samo mu je muka od blokada, odjednom se rađa jedinstvo i solidarnost, ko da ih je napao đavo lično a ne neko samo izrekao kritiku na račun ovih cirkusa koji se nižu po gradu. Kao što je taj pomenuti pokušaj blokiranja BKA sa 8 ljudi i isčuđavanje što nije uspelo.

I ne govorim o Agbi (ne mešati sa Avgi), ona se samo pojavila sada i oglasila, ali sve ovo što sam napisao mi je na umu već duže vreme. Meni i drugim ljudima koji ne kapiraju kuda sve ovo vodi.

Срби би да им неко други заврши посао, да сруши најорганизованију криминалну хоботницу после КПЈ, али да се њима не дирне ни у делић комфора.
Хајде да мало ту направимо диференцијацију генерацијски, бивши југословени (рођени и васпитани у Југославији) желе то, срби рођени и одрасли у самосталној србији - садашњи студенти, желе да узму ствари у своје руке.

Ah, i čuveno kenjanje o komforu...

Kao da je blokirana Arena pa sad neko kuka što ne može da gleda utakmice ili sluša koncerte...

I naravno, na blokade se žale samo oni koji nikad nisu bili ni na jednoj, ili na protestu, i koji nikad ni na koji način nisu pomogli i podržali bilo šta. Jeste.

Blokade su oko podneva, traju 16 minuta (tišine) i nekih 5 minuta dok se narod okupi i ode sa raskrsnice. Kome je problem da sačeka toliko i umesto toga kenja o nekakvom zamaranju onda lepo ko i ovaj bot gore pravac nek glasa za ove na vlasti.
Ali sa druge strane postoji i masa ljudi koji se uredno zasutave i pridruže blokadi. I policajaca koji se prekrste po završetku tišine. Ljudi koji nas pozdravljaju iz prolazećih automobila nakon blokade. Penzionera koji se žale što su morali da izadju iz busa ali opet su došli do nas i kažu "jeste mi teško sad da pešačim ali ako ste zaustavili, samo nastavite".
I to sve u poslednjih par nedelja kad su ove vrućine.

Pozdravljam tu vatru i jedinstvo, pa makar se manifestovali samo kad treba da se napuši i otera svako ko digne glas protiv svih 56 blokada po gradu.

Jel to znači da ste se dogovorili i usaglasili za koga glasati?

Vrh