Pominjao sam da je na proslim izborima u Priboju predsednik birackog mesta u kafani brojao glasove i prepravljao listiće. Sve dokumentovano, odbijena žalba. Podnete krivične prijave. I opet ništa... Mora motka da radiEvo ako neko još uvek sumnja da je Nestorović projekat vlasti. Podrškom njemu mislim da se i Mika Aleksić ofirao.
Мики Алексић је од почетка са Вучићем, ту нема дилеме. Учествовали су заједно у власти, тако да је њихова сарадња сасвим природна.Evo ako neko još uvek sumnja da je Nestorović projekat vlasti. Podrškom njemu mislim da se i Mika Aleksić ofirao.
Zbog blokadera i cele ove smejurije od revolucije mi dođe da glasam iz inata prvi put za SNS. Ali neću, iz samo jednog razloga: što su suviše popustljivi prema anarhistima. Do 2027 će se valjda iskristalisati nešto, trenutno bi to bio MI glas iz naroda
Bas to, neverovatno kako prikriveni SNSovci imaju istu pricu. Tako je i jedan moj poznanik rekao da ce sada “iz inata” da glasa “po prvi put” za SNS jer su ga iznervirali “blokaderi”: redovno i uredno glasa za SNS :
Гласај боље за покрет доктора Несторовића МИ СНАГА НАРОДА.Zbog blokadera i cele ove smejurije od revolucije mi dođe da glasam iz inata prvi put za SNS. Ali neću, iz samo jednog razloga: što su suviše popustljivi prema anarhistima. Do 2027 će se valjda iskristalisati nešto, trenutno bi to bio MI glas iz naroda
Обавезно да носи врећасте трегерице, ципеле број шездесет, да се гега и да прича пискавим гласом.Slobodno stavi i klovnovski crveni nosić kad već nosiš pufnastu periku i šminku
Открио се. Смешни су ми ови сендвичари јер се уопште не труде да буду паметни, што ме не чуди јер су рођени глупи, и фонд речи им је ограничен.Niko osim botina ne zove studente ,,blokaderi".
Хајде да мало ту направимо диференцијацију генерацијски, бивши југословени (рођени и васпитани у Југославији) желе то, срби рођени и одрасли у самосталној србији - садашњи студенти, желе да узму ствари у своје руке.Срби би да им неко други заврши посао, да сруши најорганизованију криминалну хоботницу после КПЈ, али да се њима не дирне ни у делић комфора.
Nikako. Nije se istakao u kritici blokadne revolucije.Гласај боље за покрет доктора Несторовића МИ СНАГА НАРОДА.
Nikako. Nije se istakao u kritici blokadne revolucije.