Sto prosto nisu uključili struju ili ga povukli traktorom koja banda nesposobnaSinoć je neko greškom obavestio vozača da se parkira na Dorćol, ulaskom kroz Knićaninovu.
Vozač nije znao da je ta kapija zatvorena i da je isključena struja, te je ostao nasukan do jutra da čeka viljuškara da ga izvuče nazad do dela mreže gde ima struje...
Tramvaj je tako stao da se poprečio preko ulice Visokog Stevana i da onemogućava saobraćaj.
Osim ovog pokušaja ulaska tramvaja u depo, Dorćol nije primio nijedan tramvaj sinoć.
Pogledajte prilog 241144Pogledajte prilog 241145Pogledajte prilog 241146
Taj krak je veoma znacajan evo sad vidimo da samo 13 može da vozi čim ne radi deo ka gradu.a da radi 7,9,12 bi išle preko dorćola kao i 2 i 11 normalnoInače kad smo kod radova i izmena, kako teku radovi u Karađorđevoj?
Koji je tempo trenutno? 2 metra nedeljno?
I posle kao jao ljudi šta vam je, što se plašite prepravki, što se plašite raskopavanja, što ste besni, ajme mene ju ju...
Pa plašim se i besan sam baš zato što znam s kakvim degenericima delim zemlju. Eto zato.
Može dorćol da primi bar jedno 40 katica kada bi bio pun trebali su da jave vozačima da ih tamo odvezu a ne nazad u centralu i ako su čekali do 23h da ih puste ka savskom trgu za garažu,ali izgleda da je struja na dorćolu isključena zbog sređivanja hali i spoljnih prilaza?Ne verujem da su znali da će ovo biti blokada na duže staze, pa vrv nisu povlačili vozila.
9tka je radila samo Banjica - Slavija, 2jka je išla do Autokomande.
Negde sam pročitao da će sutra sem 13ce sav tramvajski saobraćaj biti ukinut, ali ne znam koliko je istina. Sekretarijat čuti.
Ako Dorćol nema kapaciteta da primi vozila, nzm šta će raditi.
Hvala na zdravorazumskom razmišljanju vi ovako nešto možete da iznesete ovde mnogi drugi ne.Samo da je ostavljen koridor za tramvaje kroz Nemanjinu bi više donelo dobrog svima. Zasto se sveo ovo radi? Slučajno ja u to ne verujem..Objasnite mi, ako Dorćol ima malo kapaciteta, pa ima valjda za par desetina. Toliko da tipa imamo 5 i 10 na po 10 minuta, 14 na svakih 20 minuta, pa neka skarbudžena 2L, možda po neka ostane za 6, malo, ali mi nije jasno po kojoj logici ne ide ništa istočno od Karađorđeve i Nemanjine?
Pa opet, po mom mišljenju u odnosu na neke proteste iz inostranstva, može da se omogući neki ograničeni prolazak javnog prevoza/hitne pomoći. Imali smo redare koji su sa 300.000 ljudi na ulici uspeli da spreče krvoproliće, a nemamo da se propusti 30 tramvaja na sat, i par vozila vatrogasaca i hitne pomoći.
BZĐ može još da prođe, ima mesta.Višnjička ...dodata još jedna traka. BZÐ dodata još jedna traka. Sve šanse su prokockane na konto automobila sa one more lane pristupom. Genijalci.
Glavni deo SP Centrala je depo Sava. Dorćol je tu sporedan. Služi za veće zahvate prvenstveno. Tu fizički nema dovoljno mesta da se tramvaji samo parkiraju. Dolaze svakako trenutno u većem broju. Al ne može Dorćol da menja depo Savu. Dok se Nemanjina ne oslobodi od tramvaja nema ništa.'Dorćol' je depo za trolejbuse 'Centrala' je za tramvaje a oba se nalaze na Dorćolu.
Ovo je nemoguceOvo prelazi sve granice normalnog ako niste znali ali Bozankaja je šira za čitav metar od Caf-a što tvrdi Nova S .