Drvoreda? Nisu valjda posekli drveće?Ne znam sta bih pre izdvojio na trgu. Da li likove i muziku iz nehigijenskog naselja, kolicinu divljacki parkiranih automobila ili vec resenje autobuskog stajalista na strani Pionirskog parka.... Dzaba kvalitetne granitne ploce kada je sada prostor za putnike manji od dva metra širine. Na to su stručnjaci postavili nadstrešnicu stanice i bandere da jos vise otezaju tok ljudi....a tek žali bože drvoreda....
Ipak bio je tu i jedan simpatični bobcatov rodjak da malo ulepša dan.... Gehl je odmah posle Bobcata pokrenuo proizvodju skid steer mini utovarivaca...
Pogledajte prilog 239323
Naravno koplet onaj sto je bio uz ulicu u smeru ka tasuDrvoreda? Nisu valjda posekli drveće?
Teško, jedino iz Kralja Milana da skreneš u Dragoslava Jovanovića, pa da na kvarno ideš u kontra smeru, pa onda da kolima radiš polukružno u Dragoslava Jovanovića, jer su moroni posadili onu ogradicu po sredini ulice, tako da u garažu može da se uđe samo ako se krećeš iz pravca skupštine.Da li je garaža Pionirski Park dostupna kolima?
Au koji debili, sve im se zatrlo.Naravno koplet onaj sto je bio uz ulicu u smeru ka tasu
Искрено, мислим да Шапић уопште и не учествује у постављању шатора и овим догађајима. Чак, штавише, ту владају врло компликовани односи, далеко од идиле. Уопште ме не занима да било кога браним или нападам, цела наша политичко друштвена ситуација је ружна и тужна и отровна, али мислим да је Шапић последњи човек у СНС за кога може да се каже да слепо хвали сваку одлуку врха странке и да је увек за оно што Вучић каже, уради...Сјајно, сам себи организујеш опструкцију и онда се још жалиш.
Nerado priznajem, ali Vesić je za Šapića himera Miloša Savčića i Branka Pešića lično.Ако је потребно да Шапића издвојимо од СНС рећи ћу овако:
Што СНС банда што Шапић, Београду а и Србији кука мајка.
Ништа није направио
Наставио је да урушава ГСП
Наставио је да уништава железничке коридоре и Бг:воз
Нека неко напише ако је нешто добро урадио. Ја не знам за такво нешто
Мислим да сам ја потпуно нешто друго рекао...Ако је потребно да Шапића издвојимо од СНС рећи ћу овако:
Што СНС банда што Шапић, Београду а и Србији кука мајка.
Ништа није направио
Наставио је да урушава ГСП
Наставио је да уништава железничке коридоре и Бг:воз
Нека неко напише ако је нешто добро урадио. Ја не знам за такво нешто
Ja ne znam kako ce oni sve osposobiti da funkcionise do 1. juna.
Drvoreda? Nisu valjda posekli drveće?
Odakle info da odlazii cirkus za kojii dan?
Шта си могао да очекујеш од некога са основном школом ко је цео свој живот само знао да буши мреже за голове у базену него ово?Хвала Шапићу. Успео је да де факто укине тротоар у најстрожем административном центру града.
Потписујем да се ово никада и нигде није десило у историји развоја градова.