Šta je novo?

Cene nekretnina

Бркаш појмове Мићо.Пишем о томе како може да се заради (по важећим законима.)
Не можемо одлучивати ни контролисати прописе ,писати законе већ само производити да зарадимо .Законе пишу они на власти коју бирамо.Зато,изађи на изборе,не тражи изговоре и Гласај када те позову.
Ni jedna vlast nije obracala paznju na poljoprivrednika

Бркаш појмове Мићо.Пишем о томе како може да се заради (по важећим законима.)
Не можемо одлучивати ни контролисати прописе ,писати законе већ само производити да зарадимо .Законе пишу они на власти коју бирамо.Зато,изађи на изборе,не тражи изговоре и Гласај када те позову.
Kako proizvoditi da zaradimo kad je trzište neuređeno ili ovi tvoji na vlasti...kako ?

Informer je aktivno širenje dezinformacija. Teško porediti sa N1
Тешко је наћи речи за опис иформера.Не знам ко то ђубре гледа?
Много пута сам наишао на непроверене (лажне)информације на Н1.
Хероин,кокаин,хашиш ...све слично....уништава

Evo ideja za nase investitore, kako smestiti kupatilo, spavacu sobu, spa i dnevnu sobu u 7m2:

No salu na stranu, ima ovaj zanimljiv kanal:

Koji preporucujem za neke zanimljive ideje ko kuburi sa manjim prostorom.
Zanimljivo sta sve dobar arhitekta moze da osmisli :)

Ja ti pišem da ne spinuješ, a ti i dalje. Vidimo lepo ko podržava vlast, dok npr n1 i propagandu nisam spomenuo ja već vi ;) a pogotvo ovo "ako mislis da je n1 propaganda znaci da podrzavas vlast". I koliko god da te boli svako ko za bilo šta loše krivi n1, djilasa i šolaka je pod direktnim trovanjem jer se zna ko tako priča. Kakav god da je n1, informer je oličenje zla, ono treba spaliti, a sve učesnike u tom zlu u zatvor na 20 godina. Zapravo i ovi "neutralni" pitanje je koliko imaju moždanih ćelija jer baš retko ko, da ima malo humanosti u sebi, može da relativizuje korupciju i kriminal, toga je bilo oduvek, toga ima svuda ali bar ima mleka i brašna.
Buraz pogledaj samo koliko si se uspalio oko necega sto uopste nije previse ekstremna izjava, pa reci ko je vise otrovan ovde.

da se vratimo na temu

danas u starom delu bloka 29, vidim tri klinca rusa kako sa terase 6. sprata bacaju stvari da pogode klimu na trecem spratu

i to je toliko jako lupalo deset puta
zakljucio sam da je komsiluk fin jer se ne buni
da klima je super ugradjena jer nije pala

tako da preporucujem za zivot

Pa unistili ste sva ta mesta. Sad je sve sekta 1 il sekta 2.
Ne znam ko smo to mi, mene malo malo pa me neko prozove nečijim botom pa više ne znam ni sam, a vidim da vi "sektaši" pričate i delite ljude isto :) Napravite neku vašu neutralnu sektu, osnujte svoj neutralni forum gde ćete deliti nutralnu istinu medju sobom koju drugi ne vide i svi srećni. A nešto i ne vidim da ste drugačiji, ako pričam nešto dobro onda sam bot, ako pričam nešto loše onda sam sektaš (1 ili 2 više ne znam ni sam). Pre biih rekao da ljudi koji prave te podele su najveći sektaši.

Poslednja izmena:
da se vratimo na temu

danas u starom delu bloka 29, vidim tri klinca rusa kako sa terase 6. sprata bacaju stvari da pogode klimu na trecem spratu

i to je toliko jako lupalo deset puta
zakljucio sam da je komsiluk fin jer se ne buni
da klima je super ugradjena jer nije pala

tako da preporucujem za zivot
Koje "stvari", nije isto kikiriki ili saksije...

Što im nisi rekao nešto :D Možda im se ta klima popiškila na glavu ako nije crevo povezano lepo sa odvodom :D

Fino skočili stambeni krediti u aprilu. Sa 708 milijardi na 725. Ne znam da li su ušli u statistiku ovi "krediti za mladež", kapiram da nisu još...

Poslednja izmena:
Nešovanović kaže da cene konstantno idu nagore i da je samo pitanje koliko iz godine u godinu one skaču.

"Prosek na duži rok rasta cena je oko 10 odsto godišnje. U prethodnoj godini RGZ je saopštio da je oko pet odsto, što znači da je ispod proseka, da nam je rast bio ispod proseka. Pogrešno je maštati da će cene pasti, ovde samo pričamo koliko rastu, da li rastu na proseku, ispod proseka ili iznad proseka", rekao je on.

Vrh