AleksandarGrf
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 21.10.2015.
- Pohvaljen
- 3.299
Bump stock? Kundak sa oprugom. Ako je to, to je legalno i nije nista novo, ne znam bas od drzave do drzave kakvo je stanje.Ameriku očekuje nova serija još masovnijih ubistava.
Administracija američkog predsednika Donalda Trampa odlučila je da dozvoli prodaju i posedovanje uređaja koji omogućavaju korisnicima da pretvore poluautomatske puške u oružje koje može da puca brže, gotovo kao mašinsko oružje.
Tu nagodbu osudila je potpredsednica za vladine i političke poslove grupe za kontrolu oružja "Giffords" Vanesa Gonzalez, koja je rekla da je Trampova administracija "zapravo legalizovala mašinsko oružje".
"Zbog njegovih odluka, izgubiće se životi", dodala je ona.
![]()
Tramp odobrio; "Zbog njegovih odluka, izgubiÄe se životi"
Administracija ameriÄkog predsednika Donalda Trampa odluÄila je da dozvoli prodaju i posedovanje ureÄaja koji omoguÄavaju korisnicima da pretvore poluautomatske puÅ¡ke u oružje koje može da puca brže, gotovo kao maÅ¡insko oružje.www.b92.net
U svakom slucaju, smece od clanka. Bump stock ne cini oruzje ubojitijim za ljude, mozda je i suprotno.
Ne znam za Ameriku, ali ja sam posle cacilenda okrenuo svoje misljenje o legalnom oruzju za 180 stepeni. Dok mi nemamo ni perorez, nekome je dozvoljeno da nosi vatreno oruzje. Izvinjavam se svim teoreticarima zavere po pitanju razoruzavanja na svojim stavovima pre marta 2025.