astrodule
Professional
Ta moćna dizalica koja će možda i Fristajler da izvadi
Al' si ti naivanVjerujem da se madjarska dizalica placa po danima tako da nema neke velike logike da stoji danima onako...
I ja bih voleo da mi mojim parama od poreza rekonstruišu barem jednu ulicu na Bulbulderu onako temeljno..jer nisu ima već 10 godina al ne ide. Kakav crni bukobran.
Mislim da najvise tuguju za savski most ljudi koji ga nisu ni koristili ili su ga retko koristili. Kolima je bila nocna prelaziti ga pogotovu nocu, pesaka ok osim gromoglasne buke kad ti prodje tramvaj bukvalno pored uveta i uvijanja cele konstrukcije koju osetis u nogama kad prodje kamionMost je bio improvizacija okupatora, budžen i popravljan više puta, trebalo ga je zameniti pre 60-70 godina, čim je izgrađen Brankov.
U našoj mladosti (ok, pričam u svoje ime) je bio deo vizure i identiteta grada, koji su počeli da nestaju onog dana kada je uklonjen parobrod "Župa", za kojeg smo mnogi očekivali da će biti rekonstruisan i da će uvek biti deo pogleda na (naš) Beograd... izgradnjom ovog Gvanžua na vodi (o kojem mislim sve najgore) ovaj pre svega uski most na kojem je asfalt propadao brže nego što bi ga zamenili, je izgubio svaki smisao... da, bolje bi bilo da nema ovog kancera iza njega, da je prvo napravljeno još 1-2 nova mosta pa da je on mogao da se sačuva za bicikliste i pešake i da se zvanično nazove po Zariću.
Ali sada više nema nazad...
Možda bi situacija bila drugačija da je pristup mostu bio dozvoljen samo vozilima javnog prevoza.Mislim da najvise tuguju za savski most ljudi koji ga nisu ni koristili ili su ga retko koristili. Kolima je bila nocna prelaziti ga pogotovu nocu, pesaka ok osim gromoglasne buke kad ti prodje tramvaj bukvalno pored uveta i uvijanja cele konstrukcije koju osetis u nogama kad prodje kamion
Možda bi situacija bila drugačija da je pristup mostu bio dozvoljen samo vozilima javnog prevoza.
Ovako ne samo da nemamo most nekoliko godina, nego bacamo i silne pare na novi kojim se samo dodatno nastavlja divljačka automobilizacija grada.
Parobrod Župa ceka pare za obnovu trebalo dati bnv pa nije pa ministarstvo pa nije da ako se iskamci nesto od nekogMost je bio improvizacija okupatora, budžen i popravljan više puta, trebalo ga je zameniti pre 60-70 godina, čim je izgrađen Brankov.
U našoj mladosti (ok, pričam u svoje ime) je bio deo vizure i identiteta grada, koji su počeli da nestaju onog dana kada je uklonjen parobrod "Župa", za kojeg smo mnogi očekivali da će biti rekonstruisan i da će uvek biti deo pogleda na (naš) Beograd... izgradnjom ovog Gvanžua na vodi (o kojem mislim sve najgore) ovaj pre svega uski most na kojem je asfalt propadao brže nego što bi ga zamenili, je izgubio svaki smisao... da, bolje bi bilo da nema ovog kancera iza njega, da je prvo napravljeno još 1-2 nova mosta pa da je on mogao da se sačuva za bicikliste i pešake i da se zvanično nazove po Zariću.
Ali sada više nema nazad...
Kako prosečan građanin percepira neodržavanje nečega.Mislim da najvise tuguju za savski most ljudi koji ga nisu ni koristili ili su ga retko koristili. Kolima je bila nocna prelaziti ga pogotovu nocu, pesaka ok osim gromoglasne buke kad ti prodje tramvaj bukvalno pored uveta i uvijanja cele konstrukcije koju osetis u nogama kad prodje kamion