Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 56.998
Paaa mislim ono, podmetali su nogu njemu i Rusiji nekoliko puta pred njegov mandat i posle tokom mandata.Tako bi se sigurno pričalo i za SSSR da je forum tada postojao. To je i poenta, Putin je baš u jednom trenutku izgledao kao neko ko je naučio iz prošlosti, ali sada više ne deluje tako i ponavlja iste greške. Započeo on prvi ili ne.
Obučavali i naoružavali Čečene, posle i Gruzine, mazili se sa Kazahstanom, ubacili Baltik i celu Istočnu Evropu u NATO (al ajde IE, nego Baltik je bio sporan), uvodili im restrikcije i sankcije...
Kažem, vidi se po postovima da ne gledaš dovoljno duboko i dovoljno unazad. A i voze te emocije prema Rusiji i celom tom sistemu tamo, pa onda umanjuješ neke a preuveličavaš neke druge stvari.
Mene lično oni više [emotivno] ne zanimaju, distancirao sam se u zadnje vreme od toga. Ali to me ne sprečava da znam i pamtim šta su sve anti-ruske struje u Americi radile i kako su nas, ceo faking svet, dovele u ovu situaciju i uvukle u ovaj rat i krizu.
Između velikih sila i blokova treba da postoje bafer neutralne zone. A ove fore, da ti neko radi iza scena da ti posadi hipersoničnu nuklearku na 5 minuta / 700 km od vrha i mozga države... to niko na planeti ne bi dozvolio i svako bi na to reagovao kako zna i ume.
Takođe, ne računajući Belorusiju, Rusi su do skora imali fazon 5 baza van zemlje. Sad imaju tipa 2. A Ameri i NATO imaju fazon 120...
Poslednja izmena: