Šta je novo?

Udruženje Ljubitelja Javnog Prevoza ( ULJJP ) 1.3.2012

100 # rashodovan, nzm 100 % za 102 #,za sad jedini koji se iz Kovina izvukao je 105 #.

Slika je stara nedelju dana, pored je 106. 104 i 86 stoje u Kovinu parkirani. 100 je isecen. 105 prodat u Pozarevcu. 86 je sledeci koji ce biti isecen. Cena mu je 3500e, cena za 104 3800e. 94, 103 i 106 su idalje u Subotici parkirani, 2 su u garazi.
Elem, retka prilika da se kupi i sacuva jos koji od Ikarbusa pored trenutna 4.
Pohvale za Trans - Jug zbog kupovine najmladjeg i najstarijeg Ikarbusa iz SU - transa🙂

Slika je stara nedelju dana, pored je 106. 104 i 86 stoje u Kovinu parkirani. 100 je isecen. 105 prodat u Pozarevcu. 86 je sledeci koji ce biti isecen. Cena mu je 3500e, cena za 104 3800e. 94, 103 i 106 su idalje u Subotici parkirani, 2 su u garazi.
Pohvale za Trans - Jug zbog kupovine najmladjeg i najstarijeg Ikarbusa iz SU - transa🙂
Kolimo znam 94,103,37 bi trebalo da uskoro dodju(106 ne znam) kod nas u Beograd, za 86 mi je zao, bio je poslednji iz 2001,ne znam sto 102 hoce da rastavi kad je u ok stanju, moze jos malo da saceka za ponude.. Ali eto ovi bi trebalo uskoro da dodju.

Otkud ideja Trans-jugu da kupi jedan 103P? Za šta će ga koristiti?

Mogu samo da nagadjam, ali verujem da ce ga srediti.

Можда за превоз радника? Да ли не Сутранс обављао такве услуге?

Inace za 86# i 104 # jos ima prilike da se kupe, u suprotnom i njih ceka ista sudbina kao ove ostale, drzimo fige da ih neko uzme 🙂, i ako sumnjam.

Да ли је неко од форумаша члан удружења?

Пре да сликам Ик-161, пропустио сам прилику за то док су били оперативни :(

Pa valjda će biti organizovanjih vožnji kroz grad, ako ne, onda džabe sve.
Ono što je najvažnije je da je započela neka priča. Šta će dalje biti, to ćemo videti. Počeli su da primaju članove i svako ko je zainteresovan može da se javi na njihovom instagramu @uljjpstarigrad.
Ideja jeste da se organizuju neke vožnje za ljubitelje, e sad kako će to izgledati, videćemo. Man je dugo stajao i ne znam da li je on baš za vožnju, al Ik 161 i Ik 206 mogu i sad da voze bez problema. U Mana će sigurno morati da se uloži dosta truda da se dovede u neko dobro stanje jer taj bus nije bio remontovan, ima dosta korozije, kočnica mu je blokirala na oproštajnom skupu i videćemo kako će to sve izgledati.

Ono što je najvažnije je da je započela neka priča. Šta će dalje biti, to ćemo videti. Počeli su da primaju članove i svako ko je zainteresovan može da se javi na njihovom instagramu @uljjpstarigrad.
Ideja jeste da se organizuju neke vožnje za ljubitelje, e sad kako će to izgledati, videćemo. Man je dugo stajao i ne znam da li je on baš za vožnju, al Ik 161 i Ik 206 mogu i sad da voze bez problema. U Mana će sigurno morati da se uloži dosta truda da se dovede u neko dobro stanje jer taj bus nije bio remontovan, ima dosta korozije, kočnica mu je blokirala na oproštajnom skupu i videćemo kako će to sve izgledati.
Da li ce biti neka grupa i da li mozda nameravaju da sacuvaju mozda jos neka vozila kao na primer 492?I koje eventualne prednosti nosi clanstvo?

Да ли ће возила из Суботице мењати боје или остају како јесу?

Да ли ће возила из Суботице мењати боје или остају како јесу?
Требало би да остане плав и са рекламом, видећемо ако се у међувремену нису предомислили

Vrh