Mozda, ali potpuno besmisleno.Taj kruzni sto se pomera ce vrv imati vezu sa obicnim putem iz sokaka hajduk stanka.. to mi najlogicnije
Bilo bi lepo kada bi neko dao barem orijentaciono koliko je sve ovo jefitinije od najjednostavnije petlje.
Da li je to zaista tolika ušteda uzimajući u obzir cenu celog projekta?
Ja mislim da nije...
P.S.
Ako ne grešim ova slika nije kod nas, ovo je sa nekog drugog projekta u nekoj drugoj zemlji?
Nesto ne deluje da napreduje.
Da, tačno. Koridori su objavili novi snimak, evo kako su naznačili trasu u ovom delu:po onome što je rađeno sa eksproprijacijom i preparcelacijom više izgleda da će ići sa zapadne strane u odnosu na postojeći put, pretpostavljam da će stari put postati leva traka u pravcu ka rumi, uostalom trasiranje neko je urađeno od te pumpe na slici do paje kiflice, tj. omv pumpe (bivše), ne zam šta je ovo levo trasirano ka fruktalu i zašto skreće, možda neka servisna
Antić:
"Do kraja decembra 2026. sigurno puštamo deonicu gde je tunel i deonicu gde je most. Od Paragova do Petrovaradina se radi novi urbanistički projekat, ima i imovinsko pravnih problema..".
Šteta. Ovo zvuči da će kompletna deonica biti 2028. god u najboljem slučaju, ako se ne desi čudo.
Kocke/gomile, kako godKako znaš da su kocke?
![]()