Pričao bi ti obrnutu priču da je obrnuta situacija. Ništa lično, samo konstatacija i zaključak.ne bi tako pričao tako da neko tvoj radi u Strelu i da zahvaljujući Streli živi pristojan život. Moj ujak uskoro prelazi iz GSP- a u Strelu uskoro ne zato što hoće, nego iz privatnih problema. I da, ne podnosi SNS, ako vas interesuje.
ju, pa što sad odjednom nažalost? šta bi? zar pre neki dan nisi voleo, unatoć dušmanima koji brane vašu ljubav?možda za jedno 10 godina. Sada se ne možemo bez privatnika, pogotovo ne bez Strele(nažalost).
erm, da... ako izuzmemo ovu univerzalnu ljubav, koju tako nesebično širiš spram raznih prevoznika, ti si iskazao i podjednako dirljiv nivo brige za sudbu zaposlenih u lasti, recimo. šta, ipak nisi? biće da oni nemaju porodice koje izdržavaju. ili da zaslužuju da žive nepristojan život.ne bi tako pričao tako da neko tvoj radi u Strelu i da zahvaljujući Streli živi pristojan život.
Ovog je vozio naš vozač sigurno, e sad verovatno je u pitanju umor i da je zaspao za volanom.
Šta tebe briga da li ja brinem za sudbinu Lastinih vozača. Svoj sarkazam zadrži za sebe. A sa mene sjaši. I ne neće mi ih biti žao sve dok voze SNS-ovce i dok poginju glave i voze ih.erm, da... ako izuzmemo ovu univerzalnu ljubav, koju tako nesebično širiš spram raznih prevoznika, ti si iskazao i podjednako dirljiv nivo brige za sudbu zaposlenih u lasti, recimo. šta, ipak nisi? biće da oni nemaju porodice koje izdržavaju. ili da zaslužuju da žive nepristojan život.
To nije, niti treba da bude tvoj ni ničiji problem kog prevoznika ću da volim, a koga neću. A ti slobodno nastavi da budeš sarkastičan, jer samo to i znaš.ju, pa što sad odjednom nažalost? šta bi? zar pre neki dan nisi voleo, unatoć dušmanima koji brane vašu ljubav?
Šta tebe briga da li ja brinem za sudbinu Lastinih vozača. Svoj sarkazam zadrži za sebe. A sa mene sjaši. I ne neće mi ih biti žao sve dok voze SNS-ovce i dok poginju glave i voze ih.
Vidim da pokušavaš da mi se podsmevaš, ali bezuspešno. Više sreće drugi put.Šteta što ti nije zao ovih iz Strele što voze SNS - ovce. i poginju glave pritom.![]()
Јел то очекујете Банковића за градоначелника? Он исто то прича у медијима да треба најурити приватнике из јавног превоза. По мени то би било сулудо треба извршити селекцију оставити оне добре као што у сваком уређеном граду у Европи возе приватници тако треба и овде. Али да возе проверени возачи да пролазе сличне тестове као у гсп и да не заборавим да се приватници науче већ једном да стају код станичног стуба и да не отварају врата кад возило није на станици а постоји возило испред или два што већина радиOpušteno, radiće ponovo u GSP-u kad dođe normalna vlast koja će da najuri sve privatnike i napravi normalan javni prevoz.
Šta fali Dumeku ili Sagi? GSP ne može sam da drži sve gradske linije. Samo nek uvedu obavezu da mora da postoji psiho test kod privatnika i nek ponište pojedinim hindusima dozvole i rešen problem.Za mene nema mesta privatnicima u komunalnim delatnostima.
Jedino bi takvi ljudi poput Bankovića ili Nikole Jovanovića uradili nešto po pitanju javnog prevoza, ali teško će oni biti u toj poziciji i opet će doći neko poput Šapića koji se hvali kako od 18. godine nije ušao u autobus i njemu je ispod časti da uđe u autobus, pa me je iznenadilo kad je ušao u Japanca tokom oproštajne ceremonije.Јел то очекујете Банковића за градоначелника? Он исто то прича у медијима да треба најурити приватнике из јавног превоза. По мени то би било сулудо треба извршити селекцију оставити оне добре као што у сваком уређеном граду у Европи возе приватници тако треба и овде. Али да возе проверени возачи да пролазе сличне тестове као у гсп и да не заборавим да се приватници науче већ једном да стају код станичног стуба и да не отварају врата кад возило није на станици а постоји возило испред или два што већина ради
ili na primer Barbados. Njihovi BMC-i su kao apoteka. Šteta što drže samo dve linije.Apsolutno se slažem, šta je problem da ostanu kvalitetni privatnici koji dobro obavljaju svoj posao.
To je više za žaljenje nego za podsmevanje.Vidim da pokušavaš da mi se podsmevaš, ali bezuspešno. Više sreće drugi put.![]()