Šta je novo?

Bezbednost u javnom prevozu

IMG_0668.png

ne bi tako pričao tako da neko tvoj radi u Strelu i da zahvaljujući Streli živi pristojan život. Moj ujak uskoro prelazi iz GSP- a u Strelu uskoro ne zato što hoće, nego iz privatnih problema. I da, ne podnosi SNS, ako vas interesuje.​
Pričao bi ti obrnutu priču da je obrnuta situacija. Ništa lično, samo konstatacija i zaključak.

možda za jedno 10 godina. Sada se ne možemo bez privatnika, pogotovo ne bez Strele(nažalost).
ju, pa što sad odjednom nažalost? šta bi? zar pre neki dan nisi voleo, unatoć dušmanima koji brane vašu ljubav?

ne bi tako pričao tako da neko tvoj radi u Strelu i da zahvaljujući Streli živi pristojan život.
erm, da... ako izuzmemo ovu univerzalnu ljubav, koju tako nesebično širiš spram raznih prevoznika, ti si iskazao i podjednako dirljiv nivo brige za sudbu zaposlenih u lasti, recimo. šta, ipak nisi? biće da oni nemaju porodice koje izdržavaju. ili da zaslužuju da žive nepristojan život.

Poslednja izmena:
erm, da... ako izuzmemo ovu univerzalnu ljubav, koju tako nesebično širiš spram raznih prevoznika, ti si iskazao i podjednako dirljiv nivo brige za sudbu zaposlenih u lasti, recimo. šta, ipak nisi? biće da oni nemaju porodice koje izdržavaju. ili da zaslužuju da žive nepristojan život.
Šta tebe briga da li ja brinem za sudbinu Lastinih vozača. Svoj sarkazam zadrži za sebe. A sa mene sjaši. I ne neće mi ih biti žao sve dok voze SNS-ovce i dok poginju glave i voze ih.😒

Ako je ovo onaj u zelenoj majici gotovo ćelav na koga mislim da jeste, on stalno psuje ljude, nekada i iz čista mira, retard težak.
A pre 2 dana je jedan Šrilanac pokosio kola ispred, moja sestra u autobusu je zadobila lakše povrede.

Linea je ubedljivo jedan od najgorih prevoznika u Beogradu, njihov rad je sramotan na 33, dobar deo srpskih vozača im je prosto za Lazu Lazarevića, stranci nespretni, o nepoštovanju reda vožnje sam više puta pisao.
Koliko preteruju sa nepoštovanjem polazaka čak i oni kvazi kontrolori su morali da ih upozore, al ne mare ništa.

Opušteno, radiće ponovo u GSP-u kad dođe normalna vlast koja će da najuri sve privatnike i napravi normalan javni prevoz.
Јел то очекујете Банковића за градоначелника? Он исто то прича у медијима да треба најурити приватнике из јавног превоза. По мени то би било сулудо треба извршити селекцију оставити оне добре као што у сваком уређеном граду у Европи возе приватници тако треба и овде. Али да возе проверени возачи да пролазе сличне тестове као у гсп и да не заборавим да се приватници науче већ једном да стају код станичног стуба и да не отварају врата кад возило није на станици а постоји возило испред или два што већина ради

Govorim u svoje ime šta bih ja uradio i nadam se da će jednog dana doći takva vlast. Ti koji su dobri, mogu u prigrad ili međugradske linije da rade. Gradski prevoz - samo gradsko preduzeće. Za mene nema mesta privatnicima u komunalnim delatnostima.

Јел то очекујете Банковића за градоначелника? Он исто то прича у медијима да треба најурити приватнике из јавног превоза. По мени то би било сулудо треба извршити селекцију оставити оне добре као што у сваком уређеном граду у Европи возе приватници тако треба и овде. Али да возе проверени возачи да пролазе сличне тестове као у гсп и да не заборавим да се приватници науче већ једном да стају код станичног стуба и да не отварају врата кад возило није на станици а постоји возило испред или два што већина ради
Jedino bi takvi ljudi poput Bankovića ili Nikole Jovanovića uradili nešto po pitanju javnog prevoza, ali teško će oni biti u toj poziciji i opet će doći neko poput Šapića koji se hvali kako od 18. godine nije ušao u autobus i njemu je ispod časti da uđe u autobus, pa me je iznenadilo kad je ušao u Japanca tokom oproštajne ceremonije.
@Busloverbk Apsolutno se slažem, šta je problem da ostanu kvalitetni privatnici koji dobro obavljaju svoj posao. Ja bih najviše voleo da mi imamo firmu poput Zeta u Zagrebu, koja će držati kompletan gradski prevoz, ali je to u ovom momentu gotovo nemoguće ostvariti bez metroa, kao i jake železnice ( tramvaji i vozovi).

Ma ok sve to. Ja i pričam o nekim mojim idealnim uslovima. Ne o trenutnim.

Vrh