Planira se i gradnja kod tresnjinog cveta, ocekujem da ce i to zaziveti u ovoj godini.vinogradska i stara bežanija imaju veze sa nbg koliko i surdulica, realno
nije valjda da se stvarno planira dodatna gradnja u tom delu oko airport gardena, na sve ovo što trenutno postoji?
lastavice su takođe stari i poznat projekat, samo je druga faza...ko nije hteo u prvoj, teško da će hteti u drugoj da kupuje za 1000 eur više
Gradnje ima, samo se ljudima ne svidja kakva je ili po kojim cenama.Ah lepote kada zakucaš inventory a povećaš novčanu masu uz zakucan kurs. Zato se sada ovo događa.
Ja kad sam pre 8-9 meseci pričao da je ponuda slaba i da nema izgradnje, nacrnili ste me.
Stvarno? Gde će tu da grade, kod Falkensteinera? Biće skupo ko djavo garantPlanira se i gradnja kod tresnjinog cveta,
Stvarno? Gde će tu da grade, kod Falkensteinera? Biće skupo ko djavo garant![]()
Dolazimo do apsurdne situacije da je ustvari kupovina stana u gradu kakav je Beograd besmislena i da treba ici van grada ali niko ne zna gdeGradnje ima, samo se ljudima ne svidja kakva je ili po kojim cenama.
Evo culi smo da Vinogradska i stara Bezanija nisu NBGD, da ne odgovara kad se ugradjuje podno grejanje na toplotne pumpe, pa da se traze veliki kompleksi a ne manji investitori i gradnje.
Sve je to OK jer se kupuje za svoje pare, ali svaki uslov vise suzava ti pretragu pa se onda cudimo sto nema gradnje po nasoj meri![]()
Taj Jakub Kuburovic 'krece' jos od 2019. kad su se Tri Nove gradile oni su trebali par meseci posle njih.Evo inace velikog kompleksa planiranog u zemunu, 11 lamela sa 347 stanova:
![]()
PMC-gradnja planira na prostoru nekadašnje kasarne Jakub Kuburović u Zemunu stambeno-poslovni objekat sa 11 lamela i 347 stanova
PMC-gradnja planira na prostoru nekadašnje kasarne Jakub Kuburović u Zemunu stambeno-poslovni objekat sa 11 lamela i 347 stanovawww.ekapija.com
Toj mapi na gradnji nedostaje bas dosta projekata, neki od njih bas krupni i poznati. Verovatno traze da se plati da bi te stavili na mapu sto mnogi investitori nece.Samom sebi moram da odgovaram. Bedaaak.
Nisu ni oni naivni. Mada mi deluje da ima dosta iovako.Verovatno traze da se plati da bi te stavili na mapu sto mnogi investitori nece.
Taj Jakub Kuburovic 'krece' jos od 2019. kad su se Tri Nove gradile oni su trebali par meseci posle njih.
Izgleda ok ali ja sam ziveo u tom kraju do pre 11 godina. Dovoljno je jedan udes ili radovi na putu u Cara Dusana, Prilazu (ex Jakuba Kuburovica) ili Ugrinovackoj i nastaje totalni kolaps u saobracaju. Izlaz na kaldrmu pored Residence 7+ je ujutru blokiran dosta vremena od guzve. Penjanje od Tosinog Bunara pored gerentoloskog centra malo olaksava ali generalno jako slaba saobracajna infrastruktura.Evo isto koga mrzi kako ce taj projekat u zemunu izgledati (sa njihovog sajta PMC inzenjeringa):
Pogledajte prilog 234847
Izgleda skroz pristojno projekat.
Kaceno je to jos 2020Evo isto koga mrzi kako ce taj projekat u zemunu izgledati (sa njihovog sajta PMC inzenjeringa):
Pogledajte prilog 234847
Izgleda skroz pristojno projekat.
Mogu da odgovorim iako nije pitanje za mene. Kad krenu problemi sa pumpom, krece igranka sa komsijama, stanarima. Ne moze da se napravi dogovor oko popravke i na kraju svi predju na grejanje na struju...Skoro je bio prilog na TVu o ljudima koje hoce da isele. Ako se ne varam,nudili su im 20k evra po porodici, a oni su odbili. Malo je i komplikovano što je to bilo vojno zemljište, pa sada ima mnogo strana koje treba podmiriti u procesu prelaska zemljišta u vlasništvo investitora.
@enfario zašto si protiv toplotne pumpe i podnog grejanja? Ima li neki dodatni razlog osim toga da nemaš poverenja u kvalitet ugradjene pumpe?
Tako je, treba nova faza Newport da se gradi.Isto Blok65 jos nije zavrsen, ima jos jedna/dve parcele koja nisu popunjene koliko se secam i tu ce verovatno isto krenuti kroz godinu / dve dana gradnja.
Tako nekako. Nema gradnje u smislu nema stana kakav želim, od investitora kakvog želim, na lokaciji koju želim sa cenom koju želimGradnje ima, samo se ljudima ne svidja kakva je ili po kojim cenama.
Evo culi smo da Vinogradska i stara Bezanija nisu NBGD, da ne odgovara kad se ugradjuje podno grejanje na toplotne pumpe, pa da se traze veliki kompleksi a ne manji investitori i gradnje.
Sve je to OK jer se kupuje za svoje pare, ali svaki uslov vise suzava ti pretragu pa se onda cudimo sto nema gradnje po nasoj meri![]()
Ja na TP već sedma godinaMogu da odgovorim iako nije pitanje za mene. Kad krenu problemi sa pumpom, krece igranka sa komsijama, stanarima. Ne moze da se napravi dogovor oko popravke i na kraju svi predju na grejanje na struju...
Sve po jedna traka u smeru...a nema gde da se prosiri.. Bilo i ostace usko grlo ..Ugrinnovacka..Tosin bunar ..Prvomajska..Izgleda ok ali ja sam ziveo u tom kraju do pre 11 godina. Dovoljno je jedan udes ili radovi na putu u Cara Dusana, Prilazu (ex Jakuba Kuburovica) ili Ugrinovackoj i nastaje totalni kolaps u saobracaju. Izlaz na kaldrmu pored Residence 7+ je ujutru blokiran dosta vremena od guzve. Penjanje od Tosinog Bunara pored gerentoloskog centra malo olaksava ali generalno jako slaba saobracajna infrastruktura.
Dok se ne poveza Zlatiborska mostovima do kruznog toga iznad SC 11. aprila, radi dobijanja jos jedna veza ka auto-putu, ili dok se ne prosiri Prilaz i Prvomajska, to bih zaobisao u sirokom lukuInace kraj, kao kraj je ok, jaslice, vrtici, pijaca, prodavnice, zanatlije, pesice do keja i centra Zemuna. Kraj ima neku dušu.
Sve po jedna traka u smeru...a nema gde da se prosiri.. Bilo i ostace usko grlo ..Ugrinnovacka..Tosin bunar ..Prvomajska..
Još neko kaže da je Vinogradska loše pozicionirana...majko bozija
Ovako kako si predstavio ispada da su ljudi previse probirljivi. A ustvari verujem da vecina ljudi, barem kao osnovni uslov, ne zele suturene, prizemlja, potkrovlja, neuknjizene stanove i sl, a takvih oglasa je barem pola. Pa kad na to dodas dodatne uslove kao sto su lokacija, kvadratura, struktura stana, stanje (i koliko je potrebno uloziti u renoviranje), orijentacija, a sve to po nekoj prihvatljivoj ceni, onda je izbor zaista los. Plus, ako kupujes na kredit, onda u startu otpisujes novogradnje gde investitori ne prodaju na kredit i nelegalizovane stanove koji se ne mogu prodavati putem kredita. Mislim da nije ljudima problem da naprave kompromis i kupe stan na periferiji ako je recimo uknjizen i po nekoj normalnoj ceni. Ali ti sad imas izbor neuknjizeni/nelegalizovani stanovi na periferiji bogu iza nogu koji su preskupi za ono sto nude, krs stanovi na boljim lokacijama koji su takodje preskupi za ono sto nude,...Tako nekako. Nema gradnje u smislu nema stana kakav želim, od investitora kakvog želim, na lokaciji koju želim sa cenom koju želimJa bih uvek pre dao prednost toplotnoj pumpi nego CG, da dodolam kad će da uključe grejanje u 21 veku. Sa druge strane ni prostora nema neograničeno mnogo pa da može da se gradi svakog meseca nova gradnja.
Ovde ti je najveci filter "po nekoj prihvatljivoj ceni", kad ljudi daju svoje pare retko kad je realna cena i prihvatljiva ista.Pa kad na to dodas dodatne uslove kao sto su lokacija, kvadratura, struktura stana, stanje (i koliko je potrebno uloziti u renoviranje), orijentacija, a sve to po nekoj prihvatljivoj ceni, onda je izbor zaista los
Za mene je recimo realna cena ona po kojoj se stanovi na toj lokaciji prodaju u prethodnom periodu i te cene se vide na cenenekretnina.rs ili cenestanova.com. Mislim, to su trzisne cene, i te cene smatram prevelikim, ali recimo da su trzisne cene realne. Ti sad imas primere u oglasima gde neko trazi po 30-40-50% vece cene od tih trzisnih/ realnih.Ovde ti je najveci filter "po nekoj prihvatljivoj ceni", kad ljudi daju svoje pare retko kad je realna cena i prihvatljiva ista.
Pa imaš ovde na predhodnoj strani kakve stanove ljudi hoće pa kukaju da nema. Na oglasima često nema stvarnog stanja zato treba obilaziti lokacije. E sad ako su ti filtera kao što sam napisao u predhodnom postu onda jbg čekaj dok ne dočekaš.Ovako kako si predstavio ispada da su ljudi previse probirljivi. A ustvari verujem da vecina ljudi, barem kao osnovni uslov, ne zele suturene, prizemlja, potkrovlja, neuknjizene stanove i sl, a takvih oglasa je barem pola. Pa kad na to dodas dodatne uslove kao sto su lokacija, kvadratura, struktura stana, stanje (i koliko je potrebno uloziti u renoviranje), orijentacija, a sve to po nekoj prihvatljivoj ceni, onda je izbor zaista los. Plus, ako kupujes na kredit, onda u startu otpisujes novogradnje gde investitori ne prodaju na kredit i nelegalizovane stanove koji se ne mogu prodavati putem kredita. Mislim da nije ljudima problem da naprave kompromis i kupe stan na periferiji ako je recimo uknjizen i po nekoj normalnoj ceni. Ali ti sad imas izbor neuknjizeni/nelegalizovani stanovi na periferiji bogu iza nogu koji su preskupi za ono sto nude, krs stanovi na boljim lokacijama koji su takodje preskupi za ono sto nude,...
Bukvalno imam osecaj da, iako je traznja opala, a da je ponuda jos vise opala, bukvalno na oglasima mozes da vidis samo krseve kojih neko zeli da se otarasi i APP oglase za nesto iole normalno.
Kao da je zbog pada traznje investitori manje grade, pa i oni sto bi prodali nesto normalno kako bi kupili nesto bolje nemaju sta da kupe, pa odlazu kupovinu, a ovi sto imaju krseve zele da ih se otarase kako bi kupili neki manji krs.