Šta je novo?

Srbija - crna strana medalje

Хуљи се жури пошто су нам испразнили касу а пуњење исте од прихода из њихове куплерајско-дрогашке економије се преполовило јер нико не долази у Србију, инвестиције практично не постоје а имамо талас свакако планираног одласка субвенционисане кабломотачке индустрије. У исто време народ потресен овим догађајима троши у просеку барем 30% мање.

Он да је иоле нормалан сам би се покупио са покраденим милијардама пошто нам је економски слом неминован, како год се ово завршило.

Он ће покушати силом да прекине блокаде а то значи грађански рат. Процес дехуманизације студената траје интензивно већ два месеца и биће све гори. Из његових министарских дана знамо шта следи након такве пропаганде.

Он ће покушати силом да прекине блокаде а то значи грађански рат. Процес дехуманизације студената траје интензивно већ два месеца и биће све гори. Из његових министарских дана знамо шта следи након такве пропаганде.

Za rat trebaju dve strane.
Kako gradjanski rat kad je druga strana nenaoruzana, okrenuta mirnim protestima i ne zeli nasilje?

Шта би ти урадио да држава крене на твоје дете са убицама, дилерима и криминалцима?

ПС: Хвала СПН безумљу на разоружању народа. Ко би рекао да ће овај дивни режим постати још репресивнији и насилнији према сопственом народу?
:rolleyes:

Poslednja izmena:
Svako ko se seća mahanja pištoljem ispred skupštine, Barovića, ceremonije Vučićevog ustoličenja u skupštini...

Шта би ти урадио да држава крене на твоје дете са убицама, дилерима и криминалцима?

:rolleyes:
Isao bi da ih branim. Ali nemam nista do golih ruku.

Ja smao vidim da je HUljiba retorika sev ludja, sve mahnitija, a policijski aparat u sve vecoj koheziji protiv nas. Mi nemamo nikakve informacije o tokovima novca, oni kriju tajne bolje nego komunisti. Da imamo te informacije mogli bi da izracunamo koliko jos imaju vremena.

Da, ljudi dosta manje troše, žali mi se jedan dobar drug iz osnovne, koji je taksista, da je njegovom esnafu pao promet oko 40% u ova 3 meseca.

E sad, njihovim statistikama se ne može previše verovati, ali da kojim slučajem imamo realne, javno dostupne podatke, moglo bi se relativno lako proceniti.

U Srbiji, 6-8 firmi ukupno, puni budžet Republike po osnovu pdv-a i akciza-a, a ta dva poreza čine najveći deo poreskih prihoda.

Nije teško utvrditi koje su to kompanije.

Ambasador u Velikoj Britaniji ne zna engleski i glup je ko pimpek 🤣 Dobro dinsta ova novinarka, eeee, kad bi na RTS-u neko tako.

Posmatrajuci X danas, vidim da su uprli sve botovske naloge, zvanicne profile stranke i lica koja je vode i vrse ogroman pritisak.
" vreme istice, studente podrzava malo ljudi , ekonomija propada" ali se provlaci retorika koja je dovela do gazenja u decembru a to je - "narodu je dosta, nece da trpe blokadere koji su prljavi, imaju sugu i pacove"

Na Kuriru je izasao tekst, naravno nabili komentara 100 kako je za aplauz, a u njemu

prete utapanjem u reci tj bacanjem sa mosta blokaderima.
Ne zezam se, svi su zgrozeni, nije niko potpisan, ali se tako podstice ludilo kod zapaljivih osoba.

E sad se ja pitam, sta je okidac za ovoliki pritisak?
Nesto tu ima zasto zure, da nije zbog zvezdasa koji su konacno sabrali 2 i 2, ali mislim da negde nesto skripa debelo, mozda potpisi sudija i tuzilaca.
Ne verujem da su ih zborovi uzmuvali, nesto je drugo, verov pokusaj sloma dok se vlada ne formira...ali da su uvideli da ih X razbucava to da...
Uzgred, neki nalog Delije Sever objavio neko objasnjenje neutralnosti.... ali ih nahranise sa kakom...sve zvezdasi pljuju mi partizanovci i ne trebamo.
Обрнули су шпил, испуцали све адуте, и сад се враћају на стару жваку, привреда пати због блокада кме кме.

У пракси, студентски маршеви су повећали потрошњу по маркетима што је у државну касу слило огромна средства.

Dobro jutro

1000018217.jpg

Koliko god da ljudi gotive Šarovića (i meni je na neki način gotivan) deluje mi kao neko ko bi se sutra prvi prodao bivšim drugarima.
Ne znam da li bi se prodao, pošto to može i danas.

Ali on se i sada posle svega ne odriče radikalštine. On zamera Šešelju što nije veći radikal. I dalje mašta o velikoj Srbiji, kako će da osvaja neke teritorije. Razume situaciju, ali hoće taj Ogulin, kao da je od zlata.

Тај наратив је увек постојао у народу и постојаће. Али има једна битна разлика, а то је залагање за правну државу и сада нам је то питање битније од естетских типа ложиш ли се на Огулин или на Брисел.

Kako će Šarović da se bori za pravnu državu, ako prvo treba sebe da lustrira zbog članstva u radikalima? Hajde to mi objasni.

Zbog Ogulina se lustrira, zbog "Brisela", pa baš i ne.

Да ли критеријум за лустрацију треба да буде само чланство у СРС и СПС, или и ДС и Г17+ исто треба да сносе последице?
Или је критеријум учешће у власти?
Za SRS i SPS članstvo.

Ne znam da li bi se prodao, pošto to može i danas.

Ali on se i sada posle svega ne odriče radikalštine. On zamera Šešelju što nije veći radikal. I dalje mašta o velikoj Srbiji, kako će da osvaja neke teritorije. Razume situaciju, ali hoće taj Ogulin, kao da je od zlata.
Može ali danas se ništa ne pita, nije parlamentarna stranka. Bilo kako bilo, sutra da ostvari neki rezultati na izborima ne bio nam u koži da on o nečemu odlučuje.

Да ли критеријум за лустрацију треба да буде само чланство у СРС и СПС, или и ДС и Г17+ исто треба да сносе последице?
Или је критеријум учешће у власти?
Nek bude kriterijum za lustraciju krsenje zakona, a promocija i velicanje osudjenih ratnih zlocinaca i njihovih postupaka je krsenje zakona...

Oni su u svakom slucaju maksimalno protiv nas i bice takvi uvek, bez obzira sta mi radili.
Mi nemamo sta da izgubimo.

Ne treba zaboraviti da im trovanje Srbije nista ne znaci.
Sta ima dalje?
Da ne truju vodu i zemlju nego da otvore neke ustanove, logore, nazovimo ih "koncentracioni logori", u njima sobe sa laznim tusevina u koje bi mi dolazili i oni nas trovali gasom?
Није еу уопште одушевљена начином на који вучић хендлује кризу. Не из алтруизма него јер ствари попут звучног топа ипак узнемире њихову јавност што властима у еу ствара унутрашње политичке проблеме. Међутим, ако урадиш нешто што може да се представи као доказ да је протест суштински проруски, а блокада западних амбасада то дефинитивно јесте, неће наша полиција морати да купује звучне топове, сами ће јој грађани еу донирати.

Није еу уопште одушевљена начином на који вучић хендлује кризу. Не из алтруизма него јер ствари попут звучног топа ипак узнемире њихову јавност што властима у еу ствара унутрашње политичке проблеме. Међутим, ако урадиш нешто што може да се представи као доказ да је протест суштински проруски, а блокада западних амбасада то дефинитивно јесте, неће наша полиција морати да купује звучне топове, сами ће јој грађани еу донирати.
U tom slučaju studenti mogu da blokiraju rusku ambasadu.

U tom slučaju studenti mogu da blokiraju rusku ambasadu.
Могу да блокирају и седиште кола српских сестара, ефекат би био исти. Твоја острашћеност према русији не мења чињеницу да је она сила другоразредног утицаја у Србији.

Ambasador u Velikoj Britaniji ne zna engleski i glup je ko pimpek 🤣 Dobro dinsta ova novinarka, eeee, kad bi na RTS-u neko tako.

Upropastila ga je
Ali moron kad kaze da je ambasador Srbije i da predstavlja/zastupa predsednika. id***. On je ambasador Srbije a ne predsednika.
Lustracija je obavezna. To ne smemo ovaj put propustiti

Nek bude kriterijum za lustraciju krsenje zakona, a promocija i velicanje osudjenih ratnih zlocinaca i njihovih postupaka je krsenje zakona...
По ком закону? Тако можемо да одемо у још већу дубиозу ако кренемо о четницима из 2. светског рата, ал боље да прескочимо тај вир сада.

Ја бих се као критеријума за лустрацију држао конкретног криминала - корупција, пљачкање државне касе, насиље, нарко мафија и све остале мафије (грађевинска на првом месту).

Могу да блокирају и седиште кола српских сестара, ефекат би био исти. Твоја острашћеност према русији не мења чињеницу да је она сила другоразредног утицаја у Србији.
Ne znam. Ja nisam za blokadu ambasada. To je predložio drugi korisnik. On ima argumente zašto bi blokada bila uspešna.

Neće biti da ima drugorazredni uticaj. Da je tako, NIS ne bi popio sankcije. Već bismo se ratosiljali ruskog vlasništva.

Kada govorite o Ambasadama, naravno da je losa ideja blokada, to je tuđa imovina i bolje da se ne igramo sa tim.
Nego, koliko "izdajnicki" kada bi neko pismen ( profesori fakulteta ili neko od politicara, sastavio dopis i pisao ambasadama.

E sad, ne treba traziti pomoc jer je sve tante za kukuriku, ali da se upoznaju detaljno( to i znaju i sami) ali da se apeluje da svojim vlastima prenesu realnu situaciju?

Da se predstave one brojke koliko puta je pozicija bila na medijima, a koliko opozicija, koliko puta se predsednik obracao? Medijski mrak, slike policije ispred kriminalaca....

Dakle, da im se zvanicno daju svi dokazi uz mobu da se to predstavi u svojim zemljama, vlastima....

Ja bih isla i tako, pojedinacno, a ne celu EU, jel to lose, mozdtoje ovo kao " izdajnicki" ali potrrbno je pokazati da je ovo OZBILJNA STRUJA PROMENA, nema nista na staro, a ljudi u njihovim zemljama ce se pitati zasto je to dozvoljeno... Sto neko rece, uznemiruje se javnost.
Dakle, ne preko svojih ambasadora nego direktno stranima? Jel to lose?

Vrh