Šta je novo?

Kružni tokovi

Дакле, ми имамо већ две године потпуно сувишног и штетног роварења градских улица, булевара и тротоара после којег су безбедност, проточност, комфор и квалитет тих простора драстично гори него што су били.

Како да смо запослили неке неандерталце дирек из неке пећине и дали им ивичњаке, стубове, тоне асфалта и рекли им да скапирају сами шта треба са тиме да се ради.

Sve će uraditi, samo da ne priznaju da su pogrešili, ej novi pešački 3m niže od nekadašnjeg...

Pa vratite stari, poserem vam se na vaš prkos.

Треба у инат наставити са прелажењем улице три метра поред, где је оригинално био

To pomeranje jedino može da bude zbog vozila koja skreću iz Kolarčeve, da ne blokiraju iza ove koji idu pravo.

И та три метра су три метра на штету природног правца кретања пешака а у корист аутомобила - Непрохватљиво. Пешаци да наставе да прелазе улицу тамо где и треба до враћања свега у првобитно стање.

To pomeranje jedino može da bude zbog vozila koja skreću iz Kolarčeve, da ne blokiraju iza ove koji idu pravo.
Moguće je da im je to rezon, ali mislim da su ta gomilanja bila minorna. Svakako ne dovoljna da opravdavaju ovo.

Takođe, neka slepci drukčije podese trake, taksi stanicu i režim semafora, pa će moći da puštaju vozila iz Kolarčeve ka desno a da se ne seku sa pešacima. I ne vidim koji će nam ta taksi stanica tu dužine 200 metara. Briga me za taksije i taksiste. Ako je puna stanica, neka idu na Trg Republike ili Studentski.

Štaviše, kad premotam film, više situacija pamtim gde su taksisti pravili gužvu tu ili"štrčali" i stajali pored taksi stanice pa blokirali JGP, nego da su bili problemi na samom pešačkom i sa skretanjem.

Nego ova debilčina vidi samo ono što voli da vidi i sve što mu se ne dopadne samo siledžijski ukine i razruši pa misli da je nešto rešio i ubrzao a samo napravi još gore njesra.

Дакле, ми имамо већ две године потпуно сувишног и штетног роварења градских улица, булевара и тротоара после којег су безбедност, проточност, комфор и квалитет тих простора драстично гори него што су били.

Како да смо запослили неке неандерталце дирек из неке пећине и дали им ивичњаке, стубове, тоне асфалта и рекли им да скапирају сами шта треба са тиме да се ради.
Praistorijski čovek je imao osećaj za estetiku, siguran sam da bi napravili nešto zanimljivo, i estetski kvalitetnije nego kada bi Šapić pokušao...

Ne kažem da nije talentovan da uradi nešto kvalitetno, ali retko kada sam imao priliku da vidim neku vlast koju toliko nije briga za estetiku...

Poslednja izmena:
Budalaština

IMG_5270.jpeg
IMG_5269.jpeg
IMG_5268.jpeg

Vrh