Referentna je mozda snizena ali ti je EUR swap kriva za tenore koji su interesantni za stambene kredite skocila za nekih 30bp u poslednjih 7 dana. Bund (10yr) za 50bp u poslednja 2-3 dana...Evo dobrih vesti (mada po meni i očekivanih) da se kamate snižavaju i da postoji šansa da se još više snižavaju.
Vrlo brzo ćemo opet doći do 0%.
Podaci na cenenekretnina.rs su ažurirani!
Kaže kalkulator, "neš kupit"document.addEventListener("DOMContentLoaded", function () {
function ecbRateCut() {
let ecbCut = 1;
let bankMarginIncrease = (Math.random() * (2 - 1) + 1).toFixed(2);
let message = `ECB je smanjila kamatnu stopu za ${ecbCut}%, a banke u Srbiji povećavaju maržu za ${bankMarginIncrease}%!`;
alert(message);
}
let button = document.createElement("button");
button.textContent = "ECB smanjuje kamatu!";
button.style.padding = "10px 20px";
button.style.fontSize = "16px";
button.style.cursor = "pointer";
button.onclick = ecbRateCut;
document.body.appendChild(button);
});
He, he.
Digao sam ruke od Bg-a, postao je u svakom smislu "out of my league bro". Kalkulator zbori tačno!Kaže kalkulator, "neš kupit"![]()
Lolo a šta tačno znači ''normalizuje'' ?Cene skaču, promet se normalizuje.
Nema zime za investitore - najgore je prošlo i to su pregrmeli junački.
Mozda ces jednog dana evocirati uspomene i shvatiti da ti je to bila jedna od najboljih odluka ili ishoda u zivotu...Digao sam ruke od Bg-a, postao je u svakom smislu "out of my league bro". Kalkulator zbori tačno!
Neverovatne cene za Vršac.Tražio ovih dana stan u Vršcu da zakupim do kraja ove godine, ok jednosobni stanovi idu od 300+eura plus troškovi.
Mi našli neki malo sredjeniji ,,stan na dan,, pa će biti 400eur mesečno od pon-petka da se koristi sa uračunatim troškovima.
Loznica/Šabac - garsonjera 300eur izdajem skoro već 2 godNeverovatne cene za Vršac.
Lolo a šta tačno znači ''normalizuje'' ?
Broj prodatih jedinica raste kao i obim
Nije stvar u brojevima nego u tumačenju odnosno normalizaciji.Ne znam čemu ovakav odgovor, nije kao da ne možeš da proveriš da li lažem.
Decembar:Nije stvar u brojevima nego u tumačenju odnosno normalizaciji.
Šta je tu normalno odnosno i dovedeno u red.
Zadnje 3 godine su akutna faza destabilizovanog globalnog ekonomskog tržišta.Decembar:
Generalni rast prometa +30% u odnosu na proslu godinu.
NBGD novogradnja +122% ugovora, promet +136%, celokupni broj ugovora +28%, celokupni promet +47% (brojke u odnosu na DEC 2023).
Znaci da ljudi su odustali od ideje da ce cene pasti, kupuje se i sakom i kapom koliko vidim.
Cene kvadrata najvece ikada, broj ugovora i promet na maksimumu u poslednjih 12 meseci.
Izgleda da nisi bas razumeo sta je ‘normalizacija’ u ovom kontekstu.Zadnje 3 godine su akutna faza destabilizovanog globalnog ekonomskog tržišta.
Nije to nikakvo normalno to je faza.
Jel treba SP500 da raste svake 3 godine za 50 %. Čemu bi to vodilo?