Šta je novo?

Gradska magistralna saobraćajnica Novi Beograd - Surčin

Sjajno.
Samo me zanima jedna stvar, da li je sve asfaltirano od odande gdje se stalo pa sve do gotovo kružnog?
Koliko vidim dva su sloja asfalta postavljena pretpostavljam da faktički čekamo većinom još da se postavi habajući sloj?
Hvala na odgovoru. 🙂
U obe trake asfaltirana dva sloja 290 i 270 metara ostaje oko 180 za danas i sutra, onda od nedelje ili ponedeljka treći sloj na svih 450 metara.
 
Nastavljamo gde smo stali
mere i obeležavaju ovi momci
Šahtovi



Fascinantna tehnika

Ovo parče trotoara su oivičili

Još malo moje opsesije

Dobili smo i zeleni potok

Smer ka kružnom i ovde su pali prvi ivičnjaci na trotoaru

Braća kinezi primenjuju specijalne tehnike

Nadam se da će ovu bruku bar zakopati ako već ne mogu da počiste

Čuvena cev je već duboko zakopana

Svaki put kada sam slikao nekoga je bilo u loži,znači ubedljivo najbolje mesto za praćenje radova sa kojeg se najbolje vidi cela nezavršena trasa

Plesači u formaciji

Do kraja još malo opštih slika nastalih u povratku







I za kraj obećani komentar,ovde na priključenju su izliveni svi ivičnjaci za kačenje na trenutni prečnik kružnog toka.Upušteni su za prelaz pešaka i nabudženi za ulaz sa Ledina i izlaz ka JG.Ako neko misli da će ovo za dva meseca ponovo rušiti pa proširivati ili je prilično naivan ili baš tera inat onako stranački.Ne polemišem ovde na forumu ( a ni u životu,nije mi manir) ali ponavljam dok ovde ne urade projektovani kružni tok,krak ka JG,priključenje na T6 3+3 i proširenje Zemunske ovo će biti još jedna beogradska agonija za vozače.




 
25.03. - 14.26
20230325_143109.jpg
20230325_143119.jpg
 
Što je ovo dobro, progres iz sata u sat. Ako dobro vidim, obje trake su došle do kružnog, a ove isključnice utabane i dobro ispeglane, samo čekaju asfalt. 👍
 
Сад сам био тамо и чуо сам нешто што можда има логике. Каже локалац да за кашњење нису главни кривац оне куће него Лидл који није дао да се прави већи КТ. Има логике јел су они могли радити КТ док се чекало на куће. Али ако ови нису дали, ето онда разлога зашто све остаје овако.
 
Сад сам био тамо и чуо сам нешто што можда има логике. Каже локалац да за кашњење нису главни кривац оне куће него Лидл који није дао да се прави већи КТ. Има логике јел су они могли радити КТ док се чекало на куће. Али ако ови нису дали, ето онда разлога зашто све остаје овако.
e ako je tako onda svi onda da se uhvatimo u kolo oko ovog malog KT-a, lidl da nam diktira kako ce se razvijati infrastruktura..
 
Evo konačno sjedoh, znači sve je gotovo pod nekih slojem asfalta, malo ima oko razdjelnih ostrva kod kružnog da se popuni asfaltom, inače sve je ili pod prvim ili pod drugim slojem asfalta.
Postavljene su betonske podloge za rasvjetu još uvijek tabaju pješačke i biliklističke staze koje tek treba da se potpuno oiviče i asfaltiraju.
Dinamika je odlična, za dva dana mislim da će sve biti pod habajućim slojem asfalta. I naravno ostaje da se srede kosine i na sredini puta naspe zemlja, u području između traka.
 
Biće fora da kažnjavaju bicikliste koji budu vozili trotoarom, a zapravo oni nemaju drugog načina da dođu biciklom do Surčina jer se biciklistička staza završava kod početka budućeg kraka koji ide do Jurija Gagarina
Ма неее, стаза иде скроз до изласка за Сурчин. Био сам већ више пута.
 
Vrh