[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=708513#p708513:bwz32589 je napisao(la):
vradovic » 15 Feb 2020 01:50 am[/url]":bwz32589]Au Zuma se ni zbog mene ne uzrujava ovoliko . . .
Zbog mene se "uzrujava", jer je sujetan i kad oseti da je na nekoj temi marginalizovan, onda kreće u obračun tako što iznisi poluistine i laži, pa je na ovoj temi pisao kako ugrožavam neke "izvore vode" na zapuštenim njivama (
viewtopic.php?p=707015#p707015.)
A, ovde je moj odgovor na taj citirani post "zajapurenog katastrofičara" i "ekološkog prvoborca" (
viewtopic.php?p=707725#p707725 ), koji na ovoj temi za novu lokaciju zoo-vrta predlaže Ada Huju (?!) gde totalna ekološka katastrofa (
viewtopic.php?p=708061#p708061).
Što se tiče nove luke na Dunavu, oduvek sam predlagao da "Luka Beograd", koja je Akcionarsko društvo izmesti svoju delatnost u "Luku Pančevo" koja može i da se proširi po već donetom planu, a za srpsko-kineski "Industrijski park" sam predložio lokaciju nizvodno od "Luke Pančevo" do budućeg mosta Vinča-Pančevo, što može da se vidi na temi "Nova luka Beograd".
U tom citiranom postu je napisao još jednu laž da Ja "ozbiljno planiram i nasipanje Ratnog ostrva" (?!) iako sam više puta, na više tema objašnjavao da sam razmatrao šta može da se uradi u nekoj daljoj budućnosti, kad ja neću ni biti živ, a i većina firumaša.
Ali, iako "sobni filozof" sve to zna, on piše kao da ja to hoću sutra da uradim, znači svesno dovodi forumaše u zabludu, jer računa da nisu svi pročitali ili shvatili o čemu sam ja pisao. Zato se i sada pojavljuju komentari da je to "glupa ideja", što i jeste u sadašnjosti, ali ja nisam to predlagao za današnjicu već za dalju budućnost.
Niko ne zna šta će se digađati za 50 ili 100 godina, ali je sigurno da Veliko ratno ostrvo neće ovako izgledati zauvek do kraja Sveta.