Šta je novo?

Zemona Nova Banatska

Konstantna buka sa SMT. Zimi vazduh katastrofa, ekipa iz Altine i Z.Polja loži šta stigne. Ne znam šta će biti u samoj zgradi ali u blizini nemaš neki izbor prodavnica, pekara.. Lidl u onom novom naselju na N.Galenici najbliži.

Jel moze neko da mi objasni zasto je ova mikrolokacija losa?
Lokacija je odlicna. Objekat je jos bolji. Ne mogu da se porede male zgradice u okolini sa ovim, od toga kako su projektovani stanovi i garaza, do kvaliteta gradnje i materijala, izolacija... kvalitet kosta. Ne slusaj ove sto pljuju. Treba otici i videti

Pleonazam much?

P.S.Ne znam ništa o projektu, ali ovakav post iznad bez ikakvog objašnjenja navedenih pretpostavki može da znači da se radi o "plaćenom" komentaru, da ne kažem botu/prodaji. Imajući dodatnu činjenicu u vidu da je profil napravljen pre tačno 26 minuta od pisanja ovog komentara.

Dobronameran savet na forumima - sledeći put obrazložite Vaše pretpostavke, pa Vam možda i poverujemo.

Sportski pozdrav!

Pleonazam much?

P.S.Ne znam ništa o projektu, ali ovakav post iznad bez ikakvog objašnjenja navedenih pretpostavki može da znači da se radi o "plaćenom" komentaru, da ne kažem botu/prodaji. Imajući dodatnu činjenicu u vidu da je profil napravljen pre tačno 26 minuta od pisanja ovog komentara.

Dobronameran savet na forumima - sledeći put obrazložite Vaše pretpostavke, pa Vam možda i poverujemo.

Sportski pozdrav!
Odmah pljuvanje i teorije zavera.

Recimo da sam iz struke i da znam da prepoznam buzevine i projekat po standardu. Nema sta da se raspravljamo placajte starogradnje po 3.5k -4k u "kapijama", ova zgrada je losa, lokacija jos gora.
P S. Bolja je tamo neka novogradnja u npr Bosanskoj jer je lokacija vrh, skole dom zdravlja sve na dlanu, zgradica zbudzena na placu gde je bila kuca, u ulici ne mogu dva automobila da se mimoidju. Trotoar ne postoji, deca setaju putem itd.

Meni fasada izgleda jadno uradjena.
Sama ulica je katastrofa, u blizini nema nista.

Siguran sam da je projekat dobar i verovatno bolji od mnogo budževina koje se rade po Zemunu. Ovaj investitor ipak ima reputaciju.

Slažem se da je mikrolokacija bezveze, stojim pri komentarima od pre koju godinu da ovo ne vredi para koje oni traže.

Sada je Batajnica 2000+PDV, tako da ovo vredi 2300+PDV min.

Vrh