Zaboravili ste otkup laptopova.Marija Lukić 1x umesto 2x, a na upražnjeno mesto Kreeeza čudotvorni melemi i sapuni.
Meни лично је просто дакело лепшеNema potrebe da se izmešta okretnica. Niti bi to išta rešilo. Štaviše, samo bi donelo nove probleme.
Ne znam koliko puta na ovom forumu mora da se crta i objašnjava da nije okretnica ta koja sprečava Zeleni venac da bude human, pristojan i privlačan za boravak. Zapravo, on nikad neće biti primamljivo mesto za boravak. Iz brojnih razloga, od kojih se većina ne mogu više popraviti.
Ovaj režim propaliteta je već dovoljno osakatio ovaj grad. Ne dajte im nove ideje.
Ne mogu da se složim sa "sve", ima tu udžerica bez apsolutno ikakve umetničke/arhitektonske/urbanističke vrednosti.Ploča je deo šire celine, ove stare fotografije su pre vremena probijanja Teraijskog tunela, pre zatvaranja kraka ka Sremskoj i pre podzemnog prolaza.
Ulica Zeleni venac je pratila blagi pad terena prema pijaci u prema terazijskoj padini.
Pogledajte prilog 255104
Pločom i prolazom je uređeno više komunikacijskih situacija.
Na žalost, kasnije su nikli kiosci, a potom i današnja sklepotina.
Mesto je stvoreno za vidikovac.
U nekom drugom univerzumu, sve one stare prizemene i jednostpratne zgrade koje potiču od pre Prvog svetskog rata bi bile sačuvane i rekonstuisane, na celom prostoru od bivše Zlatne morune, niz Jug Bogdanovu, u Gavrila Principa itd... ali mi ne živimo u takvom univerzumu.
Realno, ne mogu da zamislim Beograd bez Beograđanke. Ne treba ni preterivati, ali ponegde baciti ovako kao na AI ilustraciji, nije loše.Ovaj cosak place za kulom. Trazio sam rpostor slicne geografije u svetu a estetskih potencijalnih kvaliteta i nisam nasao. Sinoc mi naisao neki klip iz njujorka na yt i gledam i razmisljam sta je to sto ljude privlaci tamo, shvatih da je to upravo taj miks svega koji nigde u svetu ne postoji na taj nacin osim mozda ovde u beogradu, a. Da je ispao slucajno kvalitetno. Tako da ja bih gradio kule po centru i to puno kula gde god moze, jer beograd po meni i ima taj smek da mu to lezi za razliku od starih gradova poput praga.
Не баш, пошто је Цветни трг степениште у мртав угао, а овде би степениште било комуникација два станична платоа, само без беспотребних мртвих углова и буџака за скупљање смећа, голубова и скитница.I sta dobijamo tim konkretno cvetni trg broj 2
Ово би било феноменално а и могло би мотивисати властодршце да нешто учине због финансијских интереса.