direktor
Professional
- Učlanjen(a)
- 10.10.2008.
- Pohvaljen
- 55.247
Znaci priznajes da vast koja vodi grad jeste nesposobnaKamo srece da BnV preuzme i Zeleni venac i uljudi taj prostor.
Znaci priznajes da vast koja vodi grad jeste nesposobnaKamo srece da BnV preuzme i Zeleni venac i uljudi taj prostor.
Режим саобраћаја | Радови под саобраћајем |
Наслов | Измена режима саобраћаја |
Улица | Бранкова |
Од кућног броја | |
До кућног броја | |
Почетак радова | 16/6/2025 |
Завршетак радова | 29/6/2025 |
Извођач | ЈКП Београд пут |
Опис | Током извођења радова на техничком регулисању доћи ће до заузећа коловоза у ул. Бранковој у делу од ул. Поп Лукине до ул. Царице Милице (деснe саобраћајнe тракe у смеру ка ул. Царице Милице), на територији општине Стари град у временском периоду од 16.06.2025. године до 29.06.2025. године (радним данима у термину од 09.00 часова до 13.00 часова, а данима викенда у периоду од 09.00 часова до 13.00 часова и од 16.00 часова до 24.00 часа). |
Линк | |
Документ | 34418-582/2025 |
Не би ме чудило да је ово легализовано 90их у време СПО. И што је најгоре ово ругло је накачено на лепу зграду…Шапић је на задњој конференцији за медије рекао да су радови на Зеленом венцу при крају, да је остао још само да се уклони један нелегални објекат - могуће да се ради о овом ресторану изнад пролаза. Не видим који би још нелегални објекат био, ако не рачунамо плочу са локалима иза Мекдоналдса.
Ima istine i u tome što vas dvojica kažete.
Mada po nekom mom iskustvu i zapažanju, manje prostora za vandalizam i ruženje ostavlja ovo vertikalno zelenilo nego npr običan zid obojen u zeleno, kao što su ovi uradili. Takođe, vertikalno zelenilo je kod nas dugotrajnije nego čisto prefarbavanje, koje se ovde radi preko one stvari.
Jer čisto obojen zid će već za koji dan da prekriju novi grafiti i oglasi. A vertikalno zelenilo obično bude isčupano na par mesta. Ali većinski i dalje stoji i obično ipak izgleda manje ružno nego npr ovo:
![]()
Kakvi diletanti.Поново радови на Зеленом венцу, раде одводе за кишну канализацију, јер их нису урадили кад су сређивали коловоз на скретању у Призренску...
Moguće, nisam gledao lokaciju nego sam u ponuđenim slikama tražio ono što mi vizuelno najviše liči. Ali da, čini mi se da piše "Kraljevića Marka". Dobro zapažanje.Je li ovaj zid na onim montaznim zgradicama ispod okretnice na Zelenom?