Samaricanin » Uto Jul 31, 2018 5:32 pm[/url]":3cr7u81a]
PotencijalniKupacL4":3cr7u81a je napisao(la):
Pozdrav svima,
Zanima me kupovina stan u lameli 4 ili 5. Neko je spomenu i buku zbog fabrike koja je u blizini pa imam dodatno pitanje oko toga jer imam dilemu koju lamelu izabrati. Stanovi bi gledali ka Toišnom Bunaru (lamela 4) i ka zemunskom parku (lamela 5)
Kod lamele 4 se nalazi Quadro Pack (proizvodnja ambalaže), a kod lamele 5 se nalazi zgrada Future (za koju ne znam da li i dalje radi).
Budući da se tu gradi nisam mogla da procenim koliko su te zgrade blizu ili daleko i slično.
Da li neko ima više informacija oko buke?
Hvala
Dragi potencijalni kupce, pre nego sto se odlucis gde ces da kupis stan i nakoju ce stranu biti okrenut , treba da znas nekoliko egzistencijalnih pitanja i upoznas se sa konceptom koji te ocekuje u Zelenoj Aveniji:
1. Kupis stan i potpises gomilu papira prilikom primopredaje
2. Onda investitor iskoristi tvoj potpis i potpis tvojih komsija da ih bez vaseg znanja iskoristi u svrhu formiranja stambene zajednice, izbora svog coveka za Upravnika zgrade, koji ce zatim dalje delovati u korist investitora a na stetu stanara i sklapati stetne i dugogodisnje ugovore o (ne)odrzavanju zgrade opet sa firmom u njegovom vlasnistvu bez ikakvih referenci, otvarati kafice i vrtice itd. itd.
Tako ti je to potencijalni buduci komsija. A u narednom periodu ce ovde biti postavlhene informacije o tome kako se stvari odvijaju.
Ovo je infirmacija iz Lamele 1, a prica ce se na slican nacin odvijati i u lamelama 2 i 3 jer se bolest prenela i na te lamele. A 4 i 5....da li ima buke pitate....eeeeee.....